Komentari

bubuleje.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Butcer

    Moramo napomenuti da su Bubosi odigrali jos jednu utakmicu u terminu od 14.20. Ta utakmica je takođe izgubljena rezultatom 3-1. Crna nedelja za Bubuleje.
    Pravo da kazem ne znam u cemu je nas problem. Izgleda da novopridosli momci ne mogu da se priviknu na filozofiju Bubuleizma, no ima jos vremena, vreme je za češku čepku.

    avatar

    15.04.2008. (10:06)    -   -   -   -  

  • Johnny Grobar

    Osnove filozofije Bubuleizma:
    -pre pocetka tekme, vec gubimo 2-0
    -mnogo smo mocni i spremni, pa svi igramo sve(to jest napad)
    -u duele ulazimo ko zene, jer zamislite, mozda cemo uvrediti rivala, ako ga pipnemo
    -predjemo na protivnicku polovinu, podbocimo se i doneli smo mir u svetu
    -prekide nabijamo iskljucivo u sredinu, jer se mozda odbije lopta od nekog naseg, a mozda protivnik i sam sebi zakuca gol
    -ako protivnik ima visak u kontri, ne pomisljamo da se vracamo, jer ionako necemo stici
    -najsporiji nam igra u spicu, jer on je spor- ne mora da se vraca
    -pobedili smo 2 tekme-fenomenalno

    avatar

    15.04.2008. (21:52)    -   -   -   -  

  • Butcer

    Bravo Johnny. Potpuno se slazem sa tvojom opservacijom.
    Zato moramo da se malo zamislimo i pronađemo neku taktiku za ubuduće.
    Moramo više da pričamo.

    avatar

    16.04.2008. (08:07)    -   -   -   -  

  • McFather

    Ne nikako nije vreme za češku čepku Butceru! Otvoreno se deklarišem kao veliki protivnik tog pristupa. Slažem se sa tobom i Bibom da bismo na taj način verovatno imali malo bolje rezultate, ali iza toga se u stvari krije filozofija "linije manjeg otpora". U stvari da budem jasniji, nije mi jasno zašto ne želimo da napredujemo? Valjda nam nije jedini cilj nedeljom na fudbalu rezultat i čini mi se da smo se više puta maltene svi oko toga složili. Mnogo bih bio srećniji da konačno vidim da smo neke stvari posle toliko godina savladali u tom malom fudbalu a to je baš ono o čemu priča Johnny. Zašto svako od nas ne pokuša da savlada svoje mane u igri? Sporost se ne može prevazići. Neko je spor pa je spor. Ali zašto ne pokušamo da igramo kao većina ekipa? Sto godina već govorim da treba više da držimo loptu u nogama. Hajde da svako broji za sebe koliko je imao pogrešnih pasova i izgubljenih lopti! Šta je sa duplim pasom?
    I zašto nemamo kapitena? Insistiram da to rešimo u nedelju. Predlažem Johnnija jer se uglavnom slažem sa njegovom filozofijom.
    Ne znam samo na koga si mislio da je najsporiji a u špicu?:)

    avatar

    16.04.2008. (08:49)    -   -   -   -  

  • Johnny Grobar

    Prvo, mislim da ste stvarno ok momci i super drustvo, tako da ne bih zeleo da se neko naljuti zbog mojih cisto fudbalskih razmisljanja, koja uopste ne moraju da budu tacna. Mislim da prvo moramo da budemo odgovorni najpre jedni prema drugima. Ako je neko drugi pogresio, ne smemo dizati ruke(kao sto cesto radimo, ukljucujuci i mene samog), vec nazad bre, da pokusamo to da ispravimo. Dobijemo gol, idemo dalje. Ono sto je mnogo gore od gresaka je odustajanje od pokusaja da se greska ispravi. Kad sam govorio o sablonima nisam mislio na neku ''visoku'' taktiku nego na par osnovnih stvari, tipa kako otvaramo napad, kako se postavljamo kod prekida i sl. Ne moze da se desi da izvodimo korner, da svi budemo u 6, oni odbiju loptu i idu na kontru 2 ili 3 na 0. Ne ocekujem ja da mi sad igramo neku igru na 2 dodira ili slicno(mada je to najjednostavnije), ali jednu cvrstu i odgovornu odbranu mozemo da igramo, kao sto smo igrali u prvom poluvremenu druge tekme, gde su ovi 3-4 puta sutirali s pola jer nisu znali sta da rade, a gol su dali i pored dobrog pasa, na veliku srecu. E sad da budem iskren do kraja. Sto se tice spica, u malom fudbalu je dovoljan 1 i to u nasoj ekipi moze otprilike da odigra jedino Vanzi. To se u nedelju jasno videlo, jer Kulja, kao drugi spic, jednostavno ne moze da stigne da se vrati nazad, a decko u narandzastom(mislim Cane), iako je usao odmoran u poluvremenu, to nije ni pokusavao. Iskreno, on je jedan od boljih tehnicara u ekipi, ali mislim da je u napadu beskoristan, jer nema ni brzinu, ni odlucnost, a ni onu drskost da ''ulece u meso''. I na kraju, jer sam vec dovoljno smorio, svako treba prvo da se zapita sta ocekuje od fudbala nedeljom. Pored dobrog zezanja, moj cilj kad igram je da pobedim, a ako mi kao ekipa imamo druge ciljeve onda to treba jasno reci, da ne bude bespotrebne nervoze...

    avatar

    16.04.2008. (10:30)    -   -   -   -  

  • O' Biba

    Na moju veliku žalost, ove sezone a verovatno i par narednih (dok ne svrišim ove studije) biću samo povremeno u sastavu a i to je pod pitanjem jer se Bepko koliko čujem a i koliko sam video nalazi u odličnoj formi. Probleme koji su izneti, kako od Džonija tako i od ostalih, su bar meni dobro poznati ali imajte na umu da ovo čita samo nas četvorica-petorica (Mc Father, Butcher, eventualno Bepko, sada Johnny i ja) dok ostale to očigledno ne zanima. Što će reći da sa ovim treba upoznati i ostale ali tu se pojavljuje drugi problem koji je već duži niz godina takođe prisutan a to je da nekim ljudima ništa "ne smeš" reći jer se odmah ljute i vređaju a druge potpuno boli kurac ma šta im rekao. Opravdanje za ovakvo njihovo ponašanje oni pronalaze u tome da su mnogo veliki znalci pa komentari nas "koji ne znamo da igramo" njih upošte ne dotiču. Znači kao što većina nas misli što hitnije je potrebno održati neki sastanak i razgovor o svim ovim stvarima, kako bi na kraju došli do nekog dogovora a iz čega bi mogla doći i bolja igra a time i rezultat.
    Predlog da se za uvod u ovaj sastanak i razgovor odštampaju ovi komentari.

    U zdravlje braćo!!!

    avatar

    16.04.2008. (15:12)    -   -   -   -  

  • tigar

    Ne razumem cemu nervoza.Zna sa da tesko ulazimo u formu i da kad je postignemo tu diskusije nema.Ulazak u prvih osam nikad nije dolazio u pitanje.
    Stvari su potpuno jasne i nije sporno da 15 god. nismo naucili da igramo fudbal.Ipak nas stil igre, koji uzgred budi receno ostaje enigma za sve protivnike,jeste nasa velika sansa.Poznato je da je ranjeni lav najopasniji,a mi definitivno jesmo ranjeni.
    Zato braco samo laganica.

    avatar

    16.04.2008. (20:55)    -   -   -   -  

  • McFather

    Slažem se da ne treba dizati neku veliku frku, ali čini mi se da je niko i ne diže nego se samo povela jedna diskusija od koje ćemo imati više koristi nego da se pravimo da nema nikakvih problema a onda se nedeljom kad popušimo totalno deprimiramo ili još gore dernjamo se i svađamo na terenu.
    I dobro je da se dobar deo ekipe uključio u ovaj razgovor a ima i onih koji čitaju, ali nisu ništa napisali. Nije problem da ja ove opservacije odštampam i donesem u nedelju...
    Zanimljivo mi je da je Johnny Novak u drugoj replici napisao gotovo iste stvari koje sam ja pomenuo u mom autorskom textu "U čemu je problem". To ne znači da ja mislim da sam jako pametan, nego mi je samo drago da još neko primećuje slične stvari koje i ja primećujem. Ma i suština je u tome što većina nas zna svoje individulne mane, ali je problem ko je spreman da ih prizna i ko želi da promeni nešto u svom pristupu.

    avatar

    17.04.2008. (09:28)    -   -   -   -  

  • bivsi

    Mislim da je najveci problem u losoj igri bubuleja, to sto sada svi imaju ozbiljne veze.ja dok sam igrao za bubose niko nije imao devojku a kamoli zenu.seks i sport neide zajedno.

    avatar

    18.04.2008. (00:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...