Komentari

politikahr.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Smrt za riblji fond

    Ejebga i jope....

    avatar

    08.04.2008. (20:39)    -   -   -   -  

  • politikahr

    a nije jebga nego ja jebem njih takve traljave

    avatar

    10.04.2008. (11:42)    -   -   -   -  

  • Dom brani svoj

    Dom brani svoj objavio suradnike Haaga !

    avatar

    17.05.2008. (22:42)    -   -   -   -  

  • Gamezzz

    :) ZeroGames ZootGames WormGames AxeGamez

    avatar

    24.07.2008. (02:22)    -   -   -   -  

  • HČSP

    Dom brani svoj

    30.05.2008., petak
    Dobroslav Paraga i HSP 1861 - izdajnici i suradnici Haaga
    Gospodine Paraga, Vi ste još u osmom mjesecu 1997. godine Međunarodnom sudu u Haagu poslali kaznenu prijavu protiv predsjednika RH Franje Tuđmana za ratne zločine u BiH, odnosno odgovornost za njih. Danas, kada razgovaramo za Ljiljan, javno ste obavješteni službeno, da je i na osnovu te Vaše prijave haško tužiteljstvo pokrenulo istragu protiv Tuđmana.
    Kada ste to saznali ?

    PARAGA: Još 1997., nakon što sam poslao svoju kaznenu prijavu, drugi čovjek Haaškog suda, zamjenik glavne tužiteljice Louise Arbour, Graham Blewit rekao mi je da je moja prijava uzeta u postupak, a nedavno mi je potvrđeno ( iz Haaga ) da istraga protiv Tuđmana traje. Ja to znam već duže vrijeme, a odlučio sam s tim izaći u javnost nakon što je to objavio i " New York Times", poslije čega sam čekao skoro tjedan dana da reagira Predsjednikov ured, no kako oni šute, odlučio sam obavijestiti javnost, da se vodi istraga protiv hrvatskog predsjednika zbog suagresije na BiH. Ja sam više puta kontaktirao s haškim istražiteljima, za što , također, imam i pismene potvrde, samo što ta pisma nije dopušteno javno objaviti jer haški istražitelji ne objavljuju čak ni kada se protiv nekoga podigne optužnica, i zato smatram da je ovo o istrazi protiv Tuđmana presedan, da tako nešto procuri u javnosti baš u slučaju hrvatskog predsjednika, jer je netko smatrao da je to potrebno.


    - 10:25 - Komentari (2) - Isprintaj - #
    27.05.2008., utorak
    HSP 1861 Dobroslav Paraga - suradnik NATO-a
    Nećete valjda reći kako su američki Kongres i Senat protivnici Hrvatske, naprotiv ! Oni žele da mi postanemo pridruženi član NATO-a, ali tek kada Hrvatska ispuni određene uvjete : demokratski sustav, slobodu medija, poštovanje prava manjina, ljudska prava, dakle sve ono što hrvatski narod sam sebi želi, ali mu to ova vlast stalno oduzima, ili mu daje na kapaljke rekao je predsjednik HSP 1861 Dobroslav Paraga.

    Bumerang, 30. 07. 1996.



    - 16:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #
    18.05.2008., nedjelja
    HSP 1861. Dobroslav Paraga - brani Jugoslaviju

    PARAGA OSUDIO VLADINU TUŽBU PROTIV SRJ

    Zagreb - Hrvatska stranka prava 1861. smatra da je tužba hrvatske Vlade protiv Savezne Republike Jugoslavije Međunarodnom sudu u Den Haagu pravni i politički promašaj. Podnošenjem tužbe hrvatska vlast želi skrenuti pozornost s pravih uzroka izbijanja rata u svrhu trenutačnih političkih probitaka i predstojeće predizborne kampanje, ocijenio je na današnjoj konferenciji za novinare predsjednik HSP 1861. Dobroslav Paraga.

    Večernji list, 07. 07. 1999.


    - 15:47 - Komentari (2) - Isprintaj - #
    17.05.2008., subota
    HSP 1861 Dobroslav Paraga - suradnik Haaškog suda i izdajnik
    UHIĆEN ZBOG SURADNJE S HAAŠKIM SUDOM

    Zagreb - Dobroslav Paraga, predsjednik Hrvatske stranke prava 1861., svoje uhićenje na austrijsko - slovenskoj granici okarakterizirao je kao još jedan od nezakonitih postupaka kojima su izloženi kao demokratska oporba. Paraga je rekao da ne zna točno zbog čega je bio uhićen i zadržan u pritvoru 14 sati, jer mu nisu dali nikakav zapisnik s objašnjenjem, a ni potvrdu da je uopće bio pritvoren, ali da je jedna od pretpostavki da su austrijske vlasti u suradnji s hrvatskim tražile materjale koje je on trebao uručiti predstavnicima Haaškog suda, s kojima je imao zakazan sastanak u petak. Paraga je o postupku austrijskih vlasti izvjestio i Amnesty International , a najavio je ponovni odlazak u Austriju gdje će, bude li postojali pravni uvjeti za to, tužiti austrijsko ministarstvo unutrašnjih poslova.
    Paraga ksže da ga ništa ne može spriječiti u suradnji s Haaškim sudom, te da ne zna kada bi se ponovno trebao sastati s predstavnicima suda.

    Večernji list, 10. 12. 1997.


    - 08:24 - Komentari (9) - Isprintaj - #
    05.05.2008., ponedjeljak
    "Kako se izdaje Domovina"
    KONFERENCIJA ZA NOVINARE ČELNIKA HSP 1861.

    PARAGA U KONGRESU

    Zagreb- Vlada RH i dalje sustavno opstruira rad Haaškog suda, jer je činjenica da još uvijek u Zagrebu nije legaliziran ured Međunarodnog suda za ratne zločonce, kao što je to slučaj u Sarajevu i Beogradu. Rad Suda podržava Vijeće sigurnosti, SAD i Europska unija i oni će, kao i u slučaju desetorice Hrvata iz Viteza, ponovno svojim metodama prisiliti Vladu RH da poštuje obveze koje je potpisala u Daytonu - istaknuo je DOBROSLAV PARAGA, čelnik HSP-a 1861. u srijedu na konferenciji za novinare.
    Nova ideja o konfederalnom povezivanju s BiH, kazuje Paraga, također svjedoči o animozitetu koji vladajuća stranka ima prema cjelovitoj Bosni, a inicijativa nije daleko ni od pokušaja obnove Jugoslavije. Što se tiče luke Ploče, čelnik HSP-a 1861. drži da se u hrvatskoj javnosti stvara lažna dilema da će davanjem na korištenje luke ona dobiti kolonijalan status, što je netočno. On je podsjetio kako nisu istiniti napisi u dijelu medija da Međunarodni sud traži ekshumaciju Mate Bobana i suđenje novinarima koji su pisali o svjedoćenju Mesića, jer je to

    avatar

    26.11.2008. (23:22)    -   -   -   -  

  • HČSP

    HČSP

    CRNI BLOG KOMUNIZMA JE POZNATI LJUBITELJ MUŠKIH DUŠA ( PEDER ) GORAN JURIŠIĆ IZ SAMOBORA . LJUBUJE SA PRAVAŠEM - BOG I HRVATI ŠPEHAROM.

    PROVJERENO !

    avatar

    26.11.2008. (23:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...