Komentari

romantales3.blog.hr

Dodaj komentar (31)

Marketing


  • Katja

    Dobrodošla !
    Ima vas više s blogera i drugih poslužitelja, a znam da i s bloga ima ljudi tamo.

    avatar

    01.04.2008. (20:49)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Pridružujem se dobrodošlici!!! :-)) Povirila sam malo na tvoj blog i žao mi je što vam je boravak kod kuće prošao u lošem vremenu. I moj odmor na Visu je djelomično pokvarila kiša, ali ipak sam ubrala šparoga za laganu večericu s jajima. :-)))

    avatar

    01.04.2008. (21:34)    -   -   -   -  

  • romantales

    Hvala objema na dobrodošlici, ali meni je prevelika tlaka održavati blog na više mjesta. Mojblog.hr ostaje moj kutak na mreži, a na blog.hr, bloger.hr i bigportal otvorila sam blog istog imena, čisto da mogu bez problema ostaviti komentar kad poželim nešto reći i da to ne činim kao anonimac.

    avatar

    02.04.2008. (15:58)    -   -   -   -  

  • file

    Benvenuta!
    A kako odavde doć do tvog linka na mojblog.hr?

    avatar

    09.04.2008. (16:38)    -   -   -   -  

  • romantales

    @ Filipinka - jednostvno klikom na prvu riječ "Blog" koja je plave boje.

    avatar

    09.04.2008. (21:58)    -   -   -   -  

  • Katja

    Prošetala sam po tvom blogu, lijepo, sviđa mi se odnos s prodavačicom na pjaci.

    avatar

    16.04.2008. (15:26)    -   -   -   -  

  • romantales

    @ Katja - drago mi je što si prošetala, nadam se da je bilo i ugodno. Inače, navratiš li ponovno komentari su otvoreni i za korisnike drugih blog servisa, dovoljno je da upišeš ime i ostaviš svoj link, ako želiš, tako da te i drugi mogu pronaći.

    avatar

    20.04.2008. (22:17)    -   -   -   -  

  • file

    Evo ti novi link.
    Tamo na mojblog. ne znam komentar staviti.
    Pozz.

    avatar

    25.04.2008. (22:13)    -   -   -   -  

  • Katja

    Hvala ti na kometaru. Slažem se s tvojim mišljenjem, molim se da tako bude.

    avatar

    18.05.2008. (10:12)    -   -   -   -  

  • vapaj golgote

    pozdrav iz os

    avatar

    09.07.2008. (17:18)    -   -   -   -  

  • triesduja

    hmmm

    avatar

    22.09.2008. (11:54)    -   -   -   -  

  • duhovnamisao

    pozdrav iz os

    avatar

    16.10.2008. (13:19)    -   -   -   -  

  • zvijezda nova

    Oprosti, oprosti, oprosti mi. Što tek danas ti čestitam rođendan. Htjela sam najprije pročitati tvoje postove, pa onda te komentirati, ali nisam stigla. Sada ću i to obaviti, ali za svaki slučaj, evo ti čestitka sa zakašnjenjem:
    TEBI, ROĐENOJ NA ISTI DAN, NAŠ DAN, SAMO NEŠTO ILI PUNO MLAĐOJ, ŽELIM DA BOG DA PREGRŠT DAROVA IZ SVOJE ŠKRINJE LJUBAVI, RADOSTI, NJEŽNOSTI, POUZDANJA, NADE, VJERE, ŽIVOTA. SRETAN TI ROĐENDAN ROMAN TALES!

    avatar

    05.11.2008. (09:53)    -   -   -   -  

  • don branko

    poizdrav

    avatar

    28.12.2008. (12:17)    -   -   -   -  

  • zlatna djeva

    komplicirano mi je komentirati na mojblog, pa ću kom ostaviti ovdje.
    Najprije ti želim puno puno zdravlja i veselja u Novoj
    I mi uvijek za Božić jedemo perad, ali zato je za Novu obavezan prasac, jer prase uvijek ruje naprijed i deblja se. Za reć pošteno , prasac je baš jedna fina životinja. Šta u njega uložiš, u njemu ćeš i naći.

    avatar

    03.01.2009. (18:30)    -   -   -   -  

  • zlatna djeva

    viidiš kako me izludija ovaj mojblog. Nisam ti se ni zahvalila na ponuđenoj pomoći. Nisam baš nepristojna, prije bi se reklo smantana. Hvala ti draga što si mi ponudila pomoć za Danijelu. Bude li mi šta trebalo, javiti ću se. Za sada dobro plivamo.
    Još jednom ti želim sve blagoslove ovoga svijeta.

    avatar

    03.01.2009. (18:33)    -   -   -   -  

  • duhovnamisao

    pozdrav

    avatar

    07.02.2009. (06:47)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ovo je več trči put da ti pokušavam ostavit komentar ali neće pa neće, uglavnom hvala ti što si me ispravila zbog mog propusta iako i dalje mislim kao da je na aparatima.. pozdrav i hvala još jednom

    avatar

    09.02.2009. (16:36)    -   -   -   -  

  • Neverin

    hej vidi ovo

    avatar

    09.02.2009. (17:39)    -   -   -   -  

  • Neverin

    znaš baš sam razmišljao o onoj tvojoj obavijesti da su za Eluanu do sada skrbile neke koludrice.. i nekako mi se ne čini uopče čudno. Tko će nastavit skrbit za nju ako ne crkva koja se protivi tome da ju se eutanizira zar ne? Nekako ne vidim u njihovoj skrbi čin milodrđa...

    avatar

    11.02.2009. (12:40)    -   -   -   -  

  • Neverin

    reci ti meni, kako da se prestanem čuditi takvom načinu gledanja na stvari? zato jer Crkva oblači nad državom od pamtivijeka samo da se zato prestanem čuditi nekim stvarima koje ne samo da su dopustili da se dese nego su i poticali. Evo upravo sada "Medioevo - I caratteri originali di un'etá di transizione" - Giovanni Vitolo za ispit i svugdje u bilo koje doba u srednjem vijeku provirim vidim Crkvu usko povezanu sa onima iz vlasti. I kako da se prestanem čuditi? Samo mi odgovori kako? Prestat čuditi ti se značilo bi prihvačat njihove laži.

    Ti kažeš da ne znam puno o tom slučaju i kako mogu sumnjati u časne sestre? Dobro.. onda imam jedno pitanje. Zašto su ju morali premjestiti negdje drugdje?

    I ne, ja ne mrzim tu strukturu iako me ljute njihove obmane jer su štetne i retrogradne pošto imaju ogormna utjecaj u svjesti vjernika. Ne misliš li da povjesničar koji izmišljava ili manipulira povjesnim činjenicama isto negativac? Ako postoji nešto što možemo nazvat Matrix to je fikcija koju su nam priredili vlasti i Crkva (na našem podneblju). Slobodno možemo uč u ogromnu teološku debatu ali sumnjam da će itko od nas promjeniti mišljenje s toga zatvorimo već jednom tu temu...

    avatar

    18.02.2009. (21:19)    -   -   -   -  

  • Neverin

    jasan mi je prigovor savijesti i to što postoji je lijepo dao lječnicima (ako si gledala le Iene) u Campaniji da na poslu odbijaju izvršit pobačaj kako bi mogli u fušu dignut cijenu. Što se tiče eutanazije, to je osobno pitanje na koje bi trebala odgovoriti svaka osoba za sebe.. tako bi bilo najpravednije zar ne? A što se tiče talijanskog parlamenta ako te zanima zašto je takava kakav jest danas možeš lijepo pročitat u knjizi "Lo statuto albertino" di Giorgo Rebuffa, tamo objašnjava zašto je Presidente del Consiglio oslabljen nasuprot britanskom premjeru npr.
    Mislim da idealizam nema veze sa mojim godina već zato jer otkad znam za sebe ne podnosim nepravdu koju mi se nabada pod nosom svakog dana ovog života. Imam 25 godina ali tako ću mislit i kad budem stariji. Ne prihvačam objašnjenje "šta je tu je" kako bi se opravdao nastavak generiranja nove nepravde. I smatram Katoličku Crkvu jednu od najvećih zala ovog djela svijeta. Ne znam ja šta ti vidiš kad ulaziš u San Pietro, ali ja vidim brdo novaca kojeg su se nakrali kako bi nas zabljesnuli sa mramorom i zlatnim inkrostacijama. I to je sve suprtotno od onog što proučavaju. Ne možeš pripisati mojoj mladosti to što imam otvorene oči. Još jedan savjet pročitaj i "la storia del cristinesimo" di Filoramo pa će ti se zgadit sve što su skrivili u stolječima. Zar tebi instinkt ne govori sam po sebi da je nešto trulo? A kad je nešto trulo.. onda se to treba amputirat..

    avatar

    19.02.2009. (15:45)    -   -   -   -  

  • Neverin

    žao mi je što si to doživjela kao patroniziranjem, nije mi to bila svrha.. pokušavam ljudima objasnit svoje stavove što bolje mogu ali uvijek se desi nekakav tilt

    i hvala što si mi objasnila ti razliku koju si spomenula, do čitanja

    avatar

    19.02.2009. (20:38)    -   -   -   -  

  • catwalk

    Ovo sam ti htjela objavit na mojblog pa nije išlo, evo ipak tu :D, odnosi se na tvoj trenutni post s goblenom etc. .D:
    Koliko god da se čine demode, a posebno bi mi se takvim činili prije nekoliko godina, super, super su mi tvoji hobiji i tvoje uživanje u tome, kad ovako čitam i gledam slike. Razmišljam da se bar nekad vratim crtanju, svom davnom hobiju. Za goblene nisam tip niti bih imala živaca, volim ono što se brže odvija i što je više pod mojom kontrolom.
    Hvala na komentaru kod mene. ;)

    avatar

    29.04.2009. (21:48)    -   -   -   -  

  • levant

    hvala ti.

    avatar

    28.07.2009. (19:29)    -   -   -   -  

učitavam...