Komentari

bubuleje.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Butcer

    Rekao bih samo ovo. Jeste velik rezultat, ali ne treba padati u ocaj. Ima jos mnogo do kraja i ako samo malo ozbiljnije pridjemo tekmama bice i bodovva. Ovako tezak poraz je posledica lezernosti sa kojom smo usli u utakmicu. Nije bilo dogovora, nismo podelili striktne zadatke, a o borbenosti i zeljom za podedom o tome je nesuvislo i govoriti. Potreban nam je samo mali napor, nismo mi bas tako losi fudbaleri, kako McFather pise gore. Imamo mi malo znanja, ali voljni faktor nam je negde daleko. Napred braco, moramo se boriti.

    avatar

    26.03.2008. (09:29)    -   -   -   -  

  • McFather

    U strahu da ne budem preopsiran propustio sam jos jednu opservaciju koja se nadovezuje na Bucerov komentar a tice se igrackih kvaliteta Bubosa. Fascinantno je da neki nasi drugari nisu naucili ni posle vise godina igranja na malim terenima neke osnovne stvari u malom fudbalu. Recimo, kako se gradi napad, kako se treba kretati na terenu kad imamo loptu i ono sto stalno ponavljam, ne mozes dodati loptu i onda stati! Mnogo, mnogo vise trcanja...

    avatar

    27.03.2008. (08:39)    -   -   -   -  

  • O' Biba

    Sve ovo mi je jako teško palo ali nadam se da ćemo ipak izvući pouke npr. da se moramo dogovoriti pre utakmice kako ćemo igrati, da moramo biti borbeniji, da se više skoncetrišemo na odbranu ali i da se sa ovakvim protivnicima i sličnim ekipama ne smemo nadigravati (u smislu da damo gol pa ako primimo i 10 nije problem). U zdravlje braćo!!!

    avatar

    27.03.2008. (11:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...