Komentari

miculin.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Suncokreta2

    Šta, ne važno šta te suncokreta razumi. Jel, aaaa? Zajebajem se.
    Pobrkala si lončiće, Pomišala dvi stvari. Prvo ka neka norma je ne hodat gola po ulicama grada, ili ne otič popit kavu (bez duvana) u neki kafiću u kapatou.
    ali to šta tebe mučinije norma ili njeno kršenje nego predrasuda. E tu ti je lipotice moja velika razlika. Jer ka neke norme ponašanja postoje da ljudima oko tebe nebi bilo neugodno. Ti znaš šta ja mislim o rutavanju, i o prdenju, i znaš kad i šta mi je neugodno. Pa se nečeš tako ponašat isprid mene, jer mi ne želiš priuštit neugodu, ne meni, ja sam ovid samo primjer. Ali to šta tebe mući nikome ne stvara nelagodu, osim recimo tebe i neke osobe. Sad da ne naglašavam , sve ti mene ionako razumiš. Nikome ne činiš zlo, ni ti ni ta osoba, nikoga ne ugorožavaš. Prema tome, to nema veze sa nikakvom normom. Ti se skroz uredno ponašaš u odnosu na cili svijet, ali tebe jebe tvoja predrasuda. Ono šta nisi sigurna jeli to dobro za tebe. To ti je norma prema samoj sebi. Šta god napravila po pitanju toga,m eni nećeš naudit ni ikome drugome... kužiš
    Predrasude se triba riješit ako ti smeta, ili živit po njima ako ti je lakše
    A najbolje je pustit da se sve samo razvija, tako je najlakše
    Poslala si impulse, dobila si ih natrag e sad nek vrime malo čini svoje, tako je najbezbolnije...

    avatar

    03.03.2008. (11:43)    -   -   -   -  

  • lipota zore

    @suncokreto: baš si mi lipo rekla i baš si me lipo raznježila. prava si mi.
    samo da znaš-do sad san bila u sobi!
    L.N.

    avatar

    03.03.2008. (23:50)    -   -   -   -  

  • catcher

    zapravo je suncokreta rekla ono sto sam i ja htio :)

    avatar

    06.03.2008. (08:22)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    Da, ovo je zbilja vrlo intrigantna, pače i provje(t)rena tema, minuciozno obrađena, pa je mogu razumit i neki drugi osim Suncokrete.
    Iako si me sad malo dovela u nedoumicu jer je opće poznato da žene ne prde, pardon - puštaju vjetrove ;-))) Uostalom, danas puše ova buretina koja će sve eventualne vjetrove otpuhat daleko na pučinu!

    avatar

    06.03.2008. (08:29)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Zadnji dio nisan baš skužila, ali jasno je da tribaš počet slikat, ili već bilo šta drugo. Triba zaposlit ruke, u stadiju odvikavanja od pušenja. Vjerujem da si još u tome.
    Prvi dio mi je savršeno jasan. Godinama mi je bilo nezamislivo prdnit isprid bilo koga. Ali odrasla sam, pa san skužila da ne valja šporkicu i smradež zadržavat u sebi i da se triban opustit, bar u svojoj kući. Jedino je nezgodno šta me u šoping centrima uvik uvati, kao da se posebno na takvin mistima triban pročistit. U tom slučaju odaberen osamljeno mjesto i biž ća! :-))

    avatar

    06.03.2008. (21:35)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Hahaha, nije valjda da te ovo muči, dobro malo i ovo ali što je to što te muči a suncokreta zna,haha, eto ona kaže da je to predrasuda, pa ću joj vjerovat ma što to bilo, nadam se da ćeš i ti na sveto peliško tlo, pa da ćemo popit kavu.

    avatar

    07.03.2008. (15:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...