Komentari

limfea.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ;)

    Ma daj,nesmijes tako,tuzna !!!, ja mislila da si zbog mora,plaze..itd,a ti si koliko sam shvatila(nadam se da grijesim)tuzna malo duze vremena...meni osobno je ponekad dosta da mi izmami osmijeh pomisao na more,plaze,pa onda pogledam koju slicicu,pa od Nene Belana (kad sam tuzna) Sunny Day,ta pjesma i uvijek popravi raspolozenje(neznam zasto,al tako je,a tad se i ja raspjevam:;))).)probaj si nac nesto,jer nemozes tako,nesmijes..odi cesce doma,u drustvo,ma dosta toga je..))),pazi na sebe,nabaci osmijeh i kreni u zivot ..sretno :)))

    avatar

    28.02.2008. (17:13)    -   -   -   -  

  • limfea

    Hvala,dobro si shvatila,nazalost! Nije da ne cinim sve da to prestanem biti,trudim se iz petnih zila,sva sreca pa imam toliko toga cime nadoknadujem ono sto me tisti,ali to ne mjenja cinjenicu...da me tisti... Ali,kao sto rekoh,sad je puno bolje i bit ce jos bolje,svakim danom,sada kad polako usetavaju druge stvari,a ja se ne opirem. :)

    avatar

    28.02.2008. (19:55)    -   -   -   -  

  • ;)

    Vjerujem da se trudis :)),nisam ni sumljla i zelim ti da uspijes,a sigurno ces,a za svaku stvar treba vremena za neke vise,neke manje.bitno da si dosla do tog spoznanja,ma mozes ti to :)),sretno!!

    avatar

    28.02.2008. (22:00)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Rastanci su nezgodna stvar posebno među ljudima koji su zajedno sretno proveli određeni dio života ali to je samo dio života i nemože biti drugačije nego upravo tako. Promjene su dobre jer oplemenjuju čovjeka, dok je stagnacija otupljujuća :)))))

    avatar

    29.02.2008. (10:50)    -   -   -   -  

  • K

    Pula je raj ;))))

    avatar

    06.03.2008. (01:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...