Komentari

patria.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • ante

    MESIĆ POZVAO NA POVRATAK SRBA U HRVATSKU

    Sjetimo se kako se je Stjepan Mesić hvalio 1993. Godine, na trebini HDZ-a u Bjelovaru , kako je on osobno istukao na aerodromu u Amsterdamu jednog Srbina, koji mu je doviknuo „ustaša“ , a tom prilikom njegov Ante Berić, tjelohranitelj ga dokosurao. Danas Stjepan Mesić govori: „Neazdovoljan sam brzinom povratka Srba“. Kojeg li licemjerstva, radi kojega su mnogi platili glavom.


    Mesić je u intervjuu odbacio ocjene da se Srbi ne vraćaju zato što Hrvatska koketira s ustaštvom, navodeći da se s tim odavno završilo. Istaknuo je da nijedna politička stranka u Hrvatskoj ne baštini ideale Nezavisne Države Hrvatske, koju je nazvao zločinačkom. “Mi u Hrvatskoj svojoj djeci moramo objasniti da je NDH činio zločine, da je to bila organizacija koju su uspostavili koljači - koji su na prostor Hrvatske doveli okupatore”, rekao je Mesić u intervjuu televiziji IN, a prenosi Beta.

    No, Mesić ne govori o tome - kako bi mi pošteni Hrvati - trebali reči svojoj djeci – kako su partizani i komunisti upravo bili ubojice i koljači... Koji su svojom ideologijom prevarili i iznevjerili mase građana.

    Beogradski mediji i Hrvatski prenose da je Mesić rekao i da nije zadovoljan brzinom povratka Srba. Prema njegovim riječima, za to postoji nekoliko razloga: sporo obnavljanje infrastrukture, neobavljanje zadataka na nižim razinama i to što se dio Srba dugotrajno smjestio u drugim državama.

    Mesić kao glavni vladar - zašto nije dao izgraditi sve ove godine potrebne infrastrukture – iako su potrošeni brojni i visoki inozemni krediti - kuda je otišao taj novac?

    Onaj tko će poštivati državu Hrvatsku, njene zakone i običaje je dobrodošao. Uostalom ti Srbi koji bi se vratili bi došli na svoju zemlju, a mi kao demokracija i moderna država trebamo raditi na tome... Ali ako bi opet krenuli sa idejama "krajina" i ostalim separatističkim principima - mogu komotno nazad u Srbiju jer u tom slučaju ovdje za takve nema mjesta niti su dobrodošli...

    U Bjelovaru, 18.07.2008.

    VOĐA POKRETA ŠTIT
    Branko Stojković

    CROATIA / BJELOVAR
    www.stit-bjelovar.hr

    Telefon: 095/814-82-90
    Email: brankostojkovic152@yahoo.com

    avatar

    18.07.2008. (09:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...