Komentari

mihaelbudrovic.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Pero Panonski

    To nije cool i trendy i fancy spominjati da su Srijem i Boka nekada bili sastavni dio Hrvatske, pogotovo nakon sto se Srbende toliko lome na engleskoj Wikipedii da izbrisu svaki trag o hrvatstvu ta dva kraja, a Hrvati u Backoj nikada nisu postojali, sve su to izmisljotine Ante Starcevica, sram ga bilo. Jedva cekam kada se Bosnjaci jos jace nacionalno osvjeste, pa krene brisanje svakoga spomena Hrvata u BiH, cemu je Franjo Tudjman, ruku na srce, podosta pomogao, pa tako pola Bosanske Posavine prebiva u Zagrebu i prosperira, umjesto na vjekovnim ognjistima, ali koga briga.

    avatar

    16.02.2008. (16:43)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Dobro rečeno, to nije cool, trandy i fancy spominjati da su povijesni hrvatski teritoriji nekoć, pa i ne tako davno, bili sastavni dio hrvatskog političkog teritorija. Primjerice, BIhać je do početka 16 st. (1522.) bio hrvatski kraljevski grad itd.
    Post je dobar i dobro je što ga je autor ponovio i ponovo stavio na naslovnicu svog bloga:-)

    Što se tiče Bošnjaka, koje je Pero Panonski spomenuo, mnogi Hrvati, a pogotovo najnovija nacionalnost u Europi, Bošnjaci, ne znaju tko je bosanske muslimane pretvorio u zasebnu nacionalnost: prvo je Titova KPJ/SKJ izdala dekret kojim je bosanskim muslimanima dala nacionalnost pa su postali Muslimani, na što je cijeli islamski svijet prosvjedovao i držao taj čin svetogrđem jednoga nevjerničkog režima (titoizam/komunizam). Nakon toga je na tako zvanom "Bošnjačkom saboru" od 28. rujna 1993. u opkoljenom Sarajevu proglašena nova nacionalnost za Muslimane - koji su postali potezom pera Bošnjaci. Tko je to učinio, tko stoji iza toga da broj Hrvata u BiH stalno opada, pa i proglašavanjem bosanskih muslimana zasebnom nacijom?

    Iza Bošnjačkog sabora stoji SDA i bošnjački ideolog Adil Zulfikarpašić.
    Osnivač Stranke demokratske akcije, SDA, je Salim Šabić koji je stranku SDA osnovao u Zagrebu. Tko je Salim Šabić? Salim Šabić je oficir Kontraobavještajne službe JNA, i živio je kao agent u Ilici gdje je formalno radio kao krojač. Tko je Adil Zulfikarpašić? Nekadašnji partizan čiju su obitelj masakrirali četnici u Foči 1941. godine. Adil Zulfikarpašić bio je doušnik Udbe. Prvi predsjednik SDA bio je Alija Izetbegović - nekadašnji doušnik Udbe. Znači, velikosrpska politika stvorila je Bošnjake koji su u stvarnosti porijeklom Hrvati, što je dokazala DNK-analiza etničkog porijekla naroda s ovih prostora koju je proveo svjetski poznati forenzičar i ministar znanosti u vladi RH, dr. sc. Dragan Primorac koji je potvrdio teoriju Oca domovine Ante Starčevića da su muslimnai u Bosni "Cvieće hrvatskog naroda".

    avatar

    16.02.2008. (23:57)    -   -   -   -  

  • mihaelbudrovic

    Re-Pero Panonski i CRNI BLOG KOMUNIZMA-Imate pravo, zaista
    nisam trebao pisati o povijesnim teritorijima hrvatsgog naroda, svakako
    bi bilo puno aktualnije da sam veličao lik i djelo druga Tita(siguran sam da
    bi se to barem jednom čovjeku u državi svidjelo, i to onom prvom).
    -Sad zaozbiljno(bez sarkazma)- navodim jedan citat iz jednog svog prijašnjeg
    posta-"Neka se istina o našoj povijesti i našim sudbinama i patnjama pišu u
    Hrvatskoj, a ne u Haagu ili Beogradu, Da SE NE ZABORAVI…………"

    avatar

    17.02.2008. (22:15)    -   -   -   -  

  • B0KELj

    Ovako: napisao si"(Boki preko 60%, Kotoru preko 65%, Tivatu preko 95% stanovništva)"
    Trebe da pise: (Boki preko 70%,Kotoru preko 73%,Tivtu preko 95% stanovnistva) to promjeni.
    To je bilo do rata.Prijetece poruke su osvanjale na fasadama lamela,putevima itd.
    Hrvati su gubili poslove,ali ih niko nije da se izrazim dirao,i mozda bi bilo bolje da su svi ostali u Boki.Tako bi je jednog dana mozda i pripoili Hrvatskoj,ovako tesko.
    Onda su Hrvati mijenjali kuce sa srbima iz Hrvatske,i masovno su dosli irvasi iz sjevernih krajeva CG.
    A o svetim i blazenim Bokeljima vise pogledajte na sajtu:
    http://www.kotorskabiskupija.net/index.php?option=com_content&task=v iew&id=17&Itemid=36

    Iz Boke sam i znam sto zborim.

    avatar

    20.02.2008. (08:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...