Komentari

denisavdagic.blog.hr

Dodaj komentar (31)

Marketing


 • hello

  http://s6.ba.bitefight.org/c.php?uid=18755

  avatar

  10.02.2008. (23:10)    -   -   -   -  

 • Dr.Ivo Butković

  Zanimljivo je kako ova mega-skandal, koji itekako šteti kredibilitetu EPH, a ne samo "Jutarnjeg lista", nije izazvao pozor uredništva Bloga.hr, kao ni bilo što drugo što bi okrnjilo ugled te ugledne izdavačke kuće! To pak sa svoje strane govori tko je zapravo vlasnik Nove Tv, koja je vlasnik Bloga.hr.: skandal kojime počinje središnji Dnevnik državne televizije, za Blog.hr nije tema dostojna naslovne stranice!
  Blog.hr je kupljen od strane Nove Tv kako bi Pavić i društvo, u ime Sanadera, kontrolirao i blogosferu. Blog.hr već duže vremena cenzurira pojedine autore, ne objavljujući nikakve vijesti o njihovom radu bez obzira na broj posjeta ili kvalitet postova, pacificirajući ovaj medij i promičući karakter i ton šaljivih luckasti maturalnih foto-dnevnika i spomenarskih bilježaka šiparica.

  avatar

  10.02.2008. (23:24)    -   -   -   -  

 • Kome'n'tator

  Upravo sam pročitao dopunsko objašnjenje ove neznatne afere u oblačnoj Koranskoj.
  Veli Damba Butković:
  Bilo je to zapravo ovako. Prije par dana kupio sam svoj prvi Cote Rotie Brune et Blonde Etiennea Guigala. Nabavio sam ga u Londonu, u jednoj od ekspozitura Oddbinsa, sjajnog lanca vinoteka koji je, nažalost, kao i ja, većim dijelom propao. U kasnim devedesetim koje se, kada je riječ o cijenama vina, doimlju neodoljivo romantično, Guigalov Cote Rotie, iz, mislim 1995. godine, stajao je manje od dvadeset funti. Danas je to kudikamo skuplje, puno, puno skuplje.
  Dakle, kušao sam ga u maloj hotelskoj sobi blizu robne kuće Harvey and Nichols (spavali smo u nekom neopravdano skupom i veoma neudobnom obiteljskom hotelu), zaljubio se poslije prvoga gutljaja te otišao u Oddbins po još šest buteljki. Pio sam jednu za drugom. Guigalov Cote Rotie iz 2003. godine prvo miriše po crnom i crvenom voću da bi se poslije pola sata otvarao prema čokoladi, gljivama, mesnom ekstraktu i dimljenoj panceti. No, niti jedan od elemenata bouqueta ne odskače; vino je savršeno izbalansirano, kako na nosu, tako i na okusu. Na mome nosu, na primjer, najprije miješa bazgu podcrtanu vanilijom, a poslije se otvara spektar mirisa bijelog cvijeća i ljetnog koštuničastog voća, prije svega bresaka, kao i lagani elementi mineralnosti. Vino je vrlo duboko, kao pustinjakova misao ili dekolte Ane Sasso. Višeslojno i vrlo impresivno stukturirano, recimo poput romana Milorada Pavića: još je veće i jače od prethodnika (18 odsto alkohola), no ta je snaga uravnotežena svježinom. Aftertaste je netipično dug i iznimno voćni, što kontrira kiselini koju vino ostavlja na vrhu jezika i srednjem nepcu. Kao vino korpulentnog tijela, svojim tamnim, dubokim tonovima definitivno se slaže i prijanja uz divljač, posebno uz plahu srnetinu i one male fazane. Ako pak govorimo o civilnoj varijanti, razne vrste pašticada logičan su izbor.
  Nakon što sam polokao svih šest buteljki, majku ti jebem, počel sam slati sms-poruke: Ti, ja sam tak srčan da bih golim rukama intervjua mogel napraviti!, rekel sam u jednome od njih.
  A onda su počeli stizati odgovori.
  Na pitanja koja nisu postavljena!

  avatar

  10.02.2008. (23:36)    -   -   -   -  

 • AnGeLuS

  Ovaj komentar je u svrhu reklamiranja nove blog stranice.
  Radi se o školi stranih jezika ''ANGELUS'' u Sisku. Vi ste slučajnim
  odabirom postali našim ''glasnikom''. Molimo vas da nam
  pomognete u promoviranju naše stranice na bilo koje načine i tako
  nam pomognete da privučemo pozornost na našu školu i doprinesemo
  svijetu znanjem engleskog jezika. Hvala i srdačan pozdrav!

  Sanja Krešić

  avatar

  11.02.2008. (08:13)    -   -   -   -  

 • baby

  Politicosssssssssssss

  avatar

  11.02.2008. (12:51)    -   -   -   -  

 • BibBlog

  Da sam Sanader, ja bih tog anonimca svakako pozvao na prijateljski razgovor ... možda momak ima dobre ideje...

  avatar

  11.02.2008. (13:41)    -   -   -   -  

 • don branko

  pozdrav

  avatar

  11.02.2008. (15:38)    -   -   -   -  

 • Cb Hr

  jadan sanader...

  avatar

  11.02.2008. (16:12)    -   -   -   -  

 • Bocaccio

  Novine čitam uglavnom preko interneta, u avionu kad dolazim kući za vikend ili odmor, tek tu i tamo ih kupim. I uglavnom im niti vjerujem niti do njih puno držim.

  'Oprostiti ali ne i zaboraviti.' veliš?

  Hrvatsko novinarstvo puno je svega i svačega a ova šala, da ne velim sprdačina, za sada je još nedostignuti vrhunac neprofesionalnosti. Kada se samo sjetim koliko je takvih situacija bilo sa manje eksponiranim osobama (neke su, koliko se sjećam, završile i na sudu). Butković je mutan tip (koliko znam po mnogo čemu) a u 'novinarstvu' već četvrt stoljeća pa je samim tim njegov 'gaf' veći. Na temelju toga čovjek se zapita koliko puta su takve i slične (po načinu a različite po tematici) 'prošle'.

  Osobno, da sam na mjestu glavnog urednika Jutarnjeg ili vlasnika EPH, Butković bi za mene bio mrtav novinar. Jer za takve gafove u velikim firmama za koje radim se dobivaju trenutni otkazi a osobe koje ih počine su obilježene. To se zove profesionalizam.

  A što se tiče tog dečka koji mu je 'podmetnuo', momak je pokazao da je više no inteligentan pa ne mora strahovati za svoju sudbinu. Čak i u slučaju da protiv njega netko napravi prijavu (samo pravno je pitanje - prijavu z ašto). Pred njim je svijetla perspektiva.

  avatar

  11.02.2008. (16:13)    -   -   -   -  

 • babl

  Nomen est omen! Viktor je pobjednik! Da je pameti, EPH i Sanader bi sada licitirali tko će dobiti mladića, EPH za urednika, Sanader za pisca govora.

  avatar

  11.02.2008. (16:46)    -   -   -   -  

 • Sefica

  To triba i radit novinarima, jer objavljuju sve i svasta prije nego provjere.Osude bilo koga, prije nego covik dodje na sud.Samo se triba prisjetit nedavnog zastitara kojeg su optuzili da je sudjelova u kradji, a covik ni kriv ni duzan.Odma su mu objavili i ime i prezime, naravno kretenski i neprofesionalno.Ja neznam, za koji k.... idu na faks da bi pisali švljotine?

  avatar

  11.02.2008. (17:36)    -   -   -   -  

 • Klara

  žalosno, i to je sve što bih imala reć o tome

  avatar

  11.02.2008. (18:05)    -   -   -   -  

 • donin svijet

  Butković je preuzeo odgovornost i podnio ostavku. Nadam se da neće biti prihvaćena.
  Ne postoji čovjek kojemu se ne desi greška u poslu.... Dešava se i najboljima! Ovo je lekcija škole života Butkoviću, ali i svim drugim novinarima.
  Šaljivdžiju bih ja svakako tužila. Jer u njegovoj "šali" je postajala zla namjera. Namjerno je od čovjeka pravio budalu... uložio je trud, proučavao premijerove izjave, slagao ih i kao takve slao Butkoviću... s namjerom da od njega napravi budalu. Bez obzira što se nije potpisao.... lažno se predstavljao.... jer kad ga je Butković oslovio... jasno je mogao zaključiti da se pitanja ne odnose na njega. Pošten čovjek tada reagira na način da upozori onoga tko mu piše da je pogriješio. U ovom društvu je previše zla i neslanih šala.... preko puno toga se prelazi. Ako se prijeđe preko ove zle šale..... to će biti dodatno srozavanje sustava vrijednosti.
  Bez obzira što bilo sa šaljivdžijom.... ja koristim ovu priliku i poručujem mu: SRAM TE BILO!!!! Jel te majka učila da na takav način ponižavaš druge ljude?!!!! Vratit će ti život... kad-tad!

  avatar

  11.02.2008. (20:17)    -   -   -   -  

 • donin svijet

  boccaciozg, reče: A što se tiče tog dečka koji mu je 'podmetnuo', momak je pokazao da je više no inteligentan pa ne mora strahovati za svoju sudbinu. Čak i u slučaju da protiv njega netko napravi prijavu (samo pravno je pitanje - prijavu z ašto). Pred njim je svijetla perspektiva.

  Krasno je ovo društvo ako se divimo prevarantima! . Svi kriminalci su pametni.... svaku prijevaru treba osmisliti. Tužna je ovo zemlja ako je pred takvima svijetla perspektiva... i ako je to mladost kojoj ostavljamo ovu zemlju....

  avatar

  11.02.2008. (20:19)    -   -   -   -  

 • Bocaccio

  @ima_jedan_svijet:

  U mnogočemu se slažemo ali u ponečemu ne. Čak i ako kod Viktora postoji zla namjera (gledam Otvoreno i ne djeluje mi tako) ona se ničime ne može dokazati. S druge strane Butković je kao 'profesionalac' trebao prvo dobro provjeriti izvore podataka a ne nasjesti na šalu. Sve u svemu, Viktor je ne znajući o čemu se radi pokrenuo lavinu preispitivanja sranja na kojima se temelji novinarstvo u hrvata.

  Zato i dalje ostajem pri izjavi da je pred Viktorom svijetla perspektiva. A Butković, veliki muljator je razotkriven i ponavljam, da sam ja njegov gazda, dobio bi pedalu. Ali kako je on u sprezi sa Pavićevim muljanjima pa ga drži u šaci, nije ni čudo da se svi Pavićevi puleni truda da usose Viktora.

  avatar

  11.02.2008. (22:50)    -   -   -   -  

 • donin svijet

  Butković je pogriješio. To nije sporno. On je to priznao... podnio ostavku. U ovoj zemlji malo tko priznaje svoje greške. Da sam mu ja gazda.... sigurno ne bi dobio pedalu.... ovo iskustvo ga je obogatilo... pa ga je šteta izgubiti.

  Znati da je netko u zabludi dok se dopisuje s nama.... a to mu ne priznati... nego koristiti njegovu zabludu u svrhu zabave, šale ili bilo čega drugog je zla namjera. Nemoj me obasipati parolama kako je to radio u društvenom interesu i spašavao svijet.
  To što je novinar bio neoprezan i što je pogriješio... to što je nekima više ili manje simpatičan nikako ne može opravdati ponašanje tog mladog varalice.

  avatar

  11.02.2008. (23:04)    -   -   -   -  

 • Bocaccio

  @ima_jedan_svijet:

  Internet je prepun prijevara. U ovom slučaju varalica je Butković, i to nedvojbeni. Nije li veća i prva prijevara nekome uputiti mail sa pitanjima i oslovljavati ga kao premijer? Ne zaboravi da se prvo dogodio Butkovićev sms i mail. Toliko o moralu. I vjeruj, da imam vremena zafrkavati se na takav način vjerojatno bi i ja postupio kao Viktor.

  Zašto toliko braniš Butkovića?

  avatar

  11.02.2008. (23:35)    -   -   -   -  

 • donin svijet

  Ja ne branim Butkovića. Ja sam samo protiv prijevare. Samo se trudim stvari nazivati pravim imenom. Osuđujem ponašanje tog klinca... radi moje djece i ostale dječurlije.... Jer i ovako nam slika društva nije sjajna... a ako ćemo im ovakva ponašanja postavljati kao uzor i poticati ih da se tako ponašaju... možeš li zamisliti na što će ličiti ovo društvo za ¸10 godina?!!! U ovoj priči nije bitan Butković i neki nestašni Viktor.... nego je bitno kako ćemo reagirati kao javnost.... koja ćemo ponašanja osuditi, a koja pohvaliti. Jesi li svjestan koliko je to važno?

  avatar

  11.02.2008. (23:47)    -   -   -   -  

 • Fresh 'n' Fit

  Ima jedan svijet, a u njemu jedan cvijet...
  Ima jedna poslovica u kojoj se spominje cackanje mecke, a upravo se to Buletu dogodilo. Bilo je to pitanje vremena. Pa zna se kako se radi interview, pogotovo s osobom na nekom nivou.
  Fino se otvori flasa whiskeya, zapali cigara, ukljuci diktafon i ajmo pricat...
  Jel netko Titu slao pitanja faxom?
  Ne, nisam ja najpametniji na svijetu, ali sam znao i ja popusiti kada sam to pokusao biti, jer kad nesto radis a nisi 100% koncentriran.
  A na Viktorovom bi se mjestu i ja tako ponio,barem mislim tako trenutno, jer nisam bas u sve detalje upucen.

  avatar

  12.02.2008. (08:21)    -   -   -   -  

 • Gali

  Mene oduševilo što je jedan mladić preveslao jednoga gospona i cijeli list. Posebice zato jer i tako govore kako mladež ne valja i kako je na sve moguće načine iskvarena. I iskreno, meni je sve ovo smiješno :)

  avatar

  12.02.2008. (09:42)    -   -   -   -  

 • davdagic

  Pozdrav svima, neću odgovarati pojedinačno jer ste ušli u raspravu, nego ću dodati par mišljenja. Prije svega, mnogi optužuju Butkovića da ne radi intervjue po propisima, a ja se na to mogu samo nasmijati, jer danas nitko, gotovo nitko, ne radi intervjue na staromodne načine, ja - ti - kava - pričamo, nitko to tako ne radi ako ne mora! Stvari se obave preko telefona ili maila. Autorizacija se isto tako uglavnom ne radi pogotovo ukoliko novinara poznajete već duže vrijeme. Jednostavno nitko nema vremena za stare procesije. Nadalje, odbijanje pitanja za što su se svi ovih dana uhvatili prema Butkoviću je posve normalno, pa i uobičajeno.

  Ostajem pri mišljenju da u svemu ovome dečko ne treba odgovarati zakonski, pred sudom, no za razliku od drugih (nekih) ne mislim da mu treba dati posao ili pohvalu, on je to sve napravio iz ovog ili onog razloga i točka. Sigurno nisam za to da ga se zapošljava kao PR-ovca ili novinara netko vrijeme, neka piše blog! Što se Butkovića tiče, mislim da određeno vrijeme ne bi smio raditi intervjue, a ostavku je trebao dati u neopozivoj formi, i povući se na neko vrijeme, pripremiti knjigu o kritici najboljih restorana, vina i sl. Za razliku od mnogih ne mislim da čovjeka treba otpisati, pogriješio je, nasjeo je na glupu podvalu, ali nije lažirao intervju. Nadalje, mislim da nije uredu da se sad svi mailovi komunikacije lažnog Sanadera i Butkovića objavljuju, to je bila privatna komunikacija. Pitam se kako bi drugi koji sad "likuju" reagirali da netko počne objavljivati njihove mailove.

  avatar

  12.02.2008. (10:16)    -   -   -   -  

 • dejmon

  Zar je to važno za život naš svagdašnji ?

  avatar

  12.02.2008. (11:11)    -   -   -   -  

 • IGORICH

  ej

  avatar

  12.02.2008. (11:43)    -   -   -   -  

 • promatram, razmišljam

  Ako GLUPSON vIKTOR, u svemu vjerojatno mala karika sada ne bude KAŽNJEN, što će on i slični njemu kao i ONI koji su SVE izrežirali, što će raditi i uraditi SUTRA ?

  On je svjesno, smišljeno PRIHVATIO realizaciju ...

  Butković ... kao i drugi koji TAKO rade i on je morao jednom nADOĆI !

  avatar

  12.02.2008. (20:48)    -   -   -   -  

 • tito

  sutra će zajebat teber i TEBI SLIČNE, jer samo idiot može nasjest na takve fORE!

  avatar

  13.02.2008. (11:43)    -   -   -   -  

učitavam...