Komentari

nina0207.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • ONE LOVE FOR ONE GIRL

    hej

    avatar

    19.01.2008. (10:33)    -   -   -   -  

  • ONE LOVE FOR ONE GIRL

    super ti je blog

    avatar

    19.01.2008. (10:33)    -   -   -   -  

  • ONE LOVE FOR ONE GIRL

    posebno dizajn

    avatar

    19.01.2008. (10:34)    -   -   -   -  

  • ONE LOVE FOR ONE GIRL

    svrati i do mene i ostavi puno komentara

    avatar

    19.01.2008. (10:34)    -   -   -   -  

  • ONE LOVE FOR ONE GIRL

    punooooooooooooooooooooooo

    avatar

    19.01.2008. (10:34)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Ovaj moj komentar će biti samo jednom postan, za razliku od prethodnice :) Draga moja, eto, slicna prica, ali veca osnovica, doduse, meni je dignuo s 1.1.-im placu i to za 600 kn, ali s obzirom na inflaciju, sva silna poskupljenja i to da kolege koje nemaju ni srednju skolu zaradjuju vise od mene sa zavrsenim fakultetom, mogu cijelu pricicu okacit macku o rep...sta da ti kazem.,.sibaj molbe na dobre firme ili tamo gdje imas nekoga tko te moze pogurati, uzimaj godisnji kad god te netko pozove na razgovor i nesto ce kad tad upaliti...samo se nemoj pokopati, svaki novi razgovor neka ti bude novi vjetar u ledja...zaboravi na sve propale price i primljene odbijenice kad odes na novi razgovor...cinjenica je da svima nama odbijenica ubija samopouzdanje, ali meni se u par navrata desilo da sam saznala pozadinu natjecaja, pa mi je i zeludac od muke proradio kad vidim kak se sve mulja i ko gura koga...glavu gore, ceka te nesto bolje, samo budi uporna...nada nek ti umre zadnja..(o, boze, kao da sama sebi pisem komentar..):)))

    avatar

    19.01.2008. (17:07)    -   -   -   -  

  • Krmeljava

    Draga, bježi otamo, ne daj da te zaplaši manja plaća, jer takvo nezadovoljstvo ti ne može nitko platiti.

    U pravoj firmi će i manja plaća časkom skočiti, a bit ćeš zadovoljnija poslom.

    Nema goreg nego ići na posao s grčem u želucu.

    No ima jedna stvr koja me malo čudi u cijeloj priči, a to je da ako si već u prilici upozanavati tolike silne ljude kroz sadašnji posao, pa iskoristi to nekako za sebe, pobogu!!!

    Pozdrav

    avatar

    20.01.2008. (10:15)    -   -   -   -  

  • *ja i moja savršenost*

    Hy honey....dugo nisam bila kod tebe...sigurno sam ti nedostajala....
    zato honey,imam novi post...znam da te zanima...Kissach!!

    avatar

    22.01.2008. (14:18)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Ajooj, užasno mi je čitati ovako nešto, mogu samo zamisliti kako je tebi koja to proživljavaš. Ja sam malo izašla iz tokova u domaji, ali moji su tamo, pa mi se ipak čini da s obzirom na sve što radiš, to i nije neka tako bajna plaća. Znam da ljudi rade i za manje i da nije lako naći posao, jer uvijek ima mlađih koji su spremni raditi za manje, jer još imaju volje i snage za dokazivanjem.
    Najgore od svega mi se čini činjenica da čovjek u takvoj nenormalnoj i bolesnoj atmosferi počinje gubiti osjećaj za ono što je normalno ili prihvatljivo, a što ide ispod razine ljudskog dostojanstva. Želim ti da ne izgubiš taj osjećaj i vidim da ga još imaš...Iako, moram iskreno priznati, malo me zateklo tvoje ponavljanje o tome da još uvijek dobro izgledaš...Ovo za godine sam već čula , makar mi se isto čini strašno diskriminirajuće, ali to prešutno "pristajanje" da svi moramo biti zgodni ako želimo uspjeti...mi je stravično. Razumijem da si u takvom okruženju i da si na neki način "prisiljena" na prihvaćanje takvih kriterija, ali me stvarno to boli. Kao princip komunikacije koji postaje neko "opće mjesto".
    Možda misliš da je meni lako pametovati, a otišla sam iz Hrvatske. I vjeruj mi, moj put ovdje do posla nije bio nimalo lagan, a i još uvijek radim sa manjom satnicom jer sam morala prvo čekati radnu dozvolu, a za to vrijeme nisam mogla raditi i sakupljati iskustvo. Osim volontiranjem, što sam i napravila. A da ne pričam kako sam strankinja koja još uvijek uči njemački, žena u profesiji koja je slabo plaćena (premda takav posao u Hrvatskoj ne mogu ni zamisliti a kamoli biti toliko plaćena). Sve u svemu, usporedbe su možda nezahvalne...ali ono što stoji je da se treba boriti i pokušati mijenjati stvari tamo gdje se mogu, a ako se ne mogu promijeniti, možda je bolje otići...U drugu, firmu, drugi grad...drugu zemlju...Ja nisam požalila jer vjerujem da samo oni koji imaju petlje i znaju cijeniti zaista a ono što rade i koliko vrijede, mogu uspjeti..
    Želim ti svu sreću, snagu i dobre vibracije...pozdrav

    avatar

    22.01.2008. (23:13)    -   -   -   -  

  • nema me

    ak me nemoš komentirat možeš mi nešto drugo raditi, naravno, prvo me moraš "pročitati"

    avatar

    23.01.2008. (16:13)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Prvo..s godinama ionako naučimo da je istina ionako samo pitanje kuta gledanja, a?
    Drugo..ne nisu svi poslodavci, pa ni "privatnici" isti. Vrijedi pokušavati, ....kao i inače. Ako te malo tješi, držim da je broj idiota i muljatora među šefovima podjednak i, primjerice, u državnoj službi....jedino ti tamo oni baš ne određuju plaću i zbilja se manje radi.
    Dobro je što se dobro uvijek dobrim vraća, pa ćeš sigurno jednom naplatiti trud i znanje...

    avatar

    23.01.2008. (16:33)    -   -   -   -  

  • borut

    A ja sve mislim: dobra sala:-)

    avatar

    23.01.2008. (19:35)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Prijavi ga inspekciji pa ćeš vidjeti kaj bu se desilo. Ne znam što bih ti drugo rekla. Ja ne bi tamo ostala ili bi već bilo mrtvih, ali to sam samo ja sa niskim pragom tolerancije na ljudsku glupost, ti si očito žilavija :)))

    avatar

    30.01.2008. (20:57)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Što da ti velim? Tvoja priča je na neki način klasika. Bi li mi vjerovala kad bi ti rekao da ni u većim pa čak ni u velikim firmama (svjetska imena) situacija nije puno bolja. Svejedno je li direktor (vlasnik) polupismen ili nepismen ili je direktor vrlo pismen i obrazovan ali ne zna ni beknuti hrvatski. U svakom slučaju možeš se tješiti da kroz posao stičeš razna iskustva i znanja.

    Umjesto da te utješim savjetujem ti nešto što i sama znaš. Radi i traži bolji posao. Drugo rješenje ja sjedneš i dogovoriš se sama sa sobom i suprugom(?) pa da smislite čime bi se bavili i krenete u avanturu zvano privatno poduzetništva. Nemoj se iznenaditi otkriješ li tada da si prisiljena muljati i lagati kako bi opstala (što te vraća u tvoju sadašnju poziciju samo sa druge strane). Varijanta tipa 'dobitak na lotu' je science fiction a alternativa 'pljačka banke' nije preporučljiva izuzev ako nisi haker pa da, kad te otkriju možeš svoje sposobnosti unovčiti na legalan način.

    Život je taka, čupav i dlakav i kaj da ti velim doli Ne daj se Ines ili kako li se već zoveš.

    Sa simpatijama,
    Bocaccio

    avatar

    01.02.2008. (00:50)    -   -   -   -  

  • *ja i moja savršenost*

    Hy honey,imam novi savršeni post..pa svrati
    napokon je neko shvatio da sam i slatka i savršena=))
    idem...kissach!!

    avatar

    04.02.2008. (14:26)    -   -   -   -  

  • trill

    Nisu svi privatnici takvi, na sreću. Evo ja radim kod privatnika i ima odnos prema radnicima vrlo ...neobičan. Mali primjer, kad se radila nova zgrada pitali su ga koje će lavaboe staviti u radionu, a on je tražio da stave one skoro najskuplje. Kao, ako neće radnicima priuštiti, pa kome će. Plaća im ako ostanu i malo preko 3 gablec i to im dovezu iz pizzerije, plaća sve prekovremene, terenski dodatak...sve što treba,a i dosta onoga što ne treba.
    To sve vrijedi za radnike u radioni i na terenu. Kancelarije su malo drugačija priča, ali ne bitno. Plaća prekovremene, a za gablec se snalazimo sami.
    Traži si drugi posao. Ovo šta si nsapisala je prestrašno. Još bi čovjek sve to i istrpio da ima poštovanja prema tebi, tvom radu ili barem nekih vidljivih pomaka u budućnosti. No, čini mi se da neke bolje budućnosti tu nema..
    A za oglase preko 30ak godina i ja mogu potvrditi. Redom su me odbijali zbog godina. A glupost da ne može biti veća. Mi najvjerojatnije nećemo na porodiljni, djeca su već malo veća pa nećemo ni svaki čas na bolovanje, imamo iskustva i znamo posao. No, uzalud ja to tebi pričam ili ti meni, kad mi nismo oni :)

    avatar

    11.02.2008. (14:40)    -   -   -   -  

  • dada

    Da mi ne radimo u istoj firmi? Sve ,sve isto kao kod mene ili su nam diraci jednojajčani blizanci pa razdvojeni prilikom rođenja ha ,ha ........ Prihvati drugi posao pa makar i za manju plaću.

    avatar

    26.02.2008. (12:02)    -   -   -   -  

  • jednostavna7

    ovo što si napisala ravno je jednoj savršenoj horror priči, ali to je realnost naše Hrvatske gdje svaka budala može imati firmu, robovlasnički se odnositi prema ljudima i uz sve to još proći nekažnjeno, ono što bih ti ja rekla, imam sestričnu, teško bolesnu, godinama su je maltretirali i to u državnoj firmi zbog politike, Hercegovci, stranke i zna se šta već, otišla je iz jedne firme u drugu jer više nije mogla izdržat, prije neki tjedan razrezali su je na pola i izvadili joj metastazu veću od šake sa jetre, i sad čekamo šta će biti dalje, da li i ti želiš takvu budućnost za sebe, BJEŽI IZ TE FIRME ODMAH! TO JE LEGLO ZLA!

    avatar

    29.06.2008. (19:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...