Komentari

tisucu1ne1znam.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • sanjava

    ja više ništa ne razumijem- da li je ovo san ili java?

    avatar

    10.01.2008. (13:26)    -   -   -   -  

  • hure

    uopće nije bitno, dok god je dobro. a dobro je.

    avatar

    10.01.2008. (14:47)    -   -   -   -  

  • Gramzes III.

    STA?! OSTALI SMO BEZ STANA???

    avatar

    11.01.2008. (02:41)    -   -   -   -  

  • prolaznik

    odlicno slozeno, slucajni sam prolaznik, ali i poznavatelj birtijskih prica

    avatar

    11.01.2008. (08:42)    -   -   -   -  

  • hure

    nismo Imperatore. nismo još;)

    avatar

    11.01.2008. (09:56)    -   -   -   -  

  • Žvaljo

    Kad si već spomenuo nadu kao takvu... pišem ti u Nadi. U Nadi je fino. Inače je ona fina mlada dama, al’ život (kakav već je - kurva) odvedoše je stramputicom.... do mene. Kakav bi ja bio čovjek kad ne bi nesretnoj osobi pružio utjehu??? KAKAV?
    Inače njen život je tekao ‘vako:
    Rodila se 8 mjeseci i 19 dana nakon su se otac joj i majka... napili. Rodila se tog divnog zimskog jutra u srpnju godine obilježene nesrećom u Černobilu (mislim da se radi o ’91 godini kad su se dogodile sve nesreće ovoga svijeta). Pošto majka nije imala dovoljno snage za tiskanje, korumpirani doktor ju je porodio carskim rezom. Ljudi bi rekli da će od tada živjet carski... Al’ nije.
    Iako je s ocem imala odnos na većoj razini od klasičnog odnosa otac-kćer, nakon rastave roditelja je otišla živjeti s majkom. Majka se nije dovoljno brinula, jer je teško radila lagan posao za bogatu klijentelu. Pošto joj je, osim susjeda, majka bila jedini uzor i ideal u životu, tako je i ona odlučila naslijedit obiteljski posao.
    Brzo je odrasla. Pošto ju taj posao nije dovoljno duboko ispunjavao, odlučila se za dodatni posao po danu. Naime, zaposlila se u sportskoj kladionici. Tamo je osjetila olakšanje, ne zato što se istovarila na čučavcu, već zato jer je vidjela da ona nije jedina koja nema sreće. Međutim, kad joj je jednog ljetnog popodneva, u prosincu par minuta prije ponoći, svršila smjena – meni se posrećilo, pa sam se našao u Nadi. Nije to bio jedan od običnih odnosa, već jedan neobičan odnos. Odnos kakvog je imala samo sa ocem. I školskim kolegama. I malim Žućom.
    Ona kaže da nije čudo što sam se zaljubio, jer je koeficijent za zaljubiti se u nju 1.05, a par puta je par bio i blokiran. Tada sam shvatio da sam, obzirom na koeficijent, premalo uložio u nju. Al' nažalost, majka Priroda i otac Josip mi nisu podarili mogućnost za veća ulaganja, pa sam morao zadovoljavat manjim.
    I sve bi to bilo fino da nam nisu, kradomice, u bunar odlagali nuklearni otpad.
    Nada je htjela, nakon finog čušpajza, utažit žeđ dotad neprikosnovenom bunarskom vodom – kišnica II klase, pa je nedugo zatim dobila grčeve. Pošto sam mislio da se porađa (nisam znao da je krmača debela, a ne trudna), uzeo sam svoj omiljeni nož nebili izvršio carski rez. Nakon što sam uspješno izvršio carski rez, Nada je umrla. KAKO? ZAR NADA NE UMIRE ZADNJA?

    avatar

    11.01.2008. (12:56)    -   -   -   -  

  • hure

    Tako je to kad nadu tražiš u Nadi, a ne u sebi!

    avatar

    11.01.2008. (13:08)    -   -   -   -  

  • Nada s onoga svijeta

    A ja sam mislila da mi samo želiš odstraniti salo...

    avatar

    11.01.2008. (13:44)    -   -   -   -  

  • Gramzes III.

    ima ovaj žvaljo žvaljavi talenta za lijepu književnost...mogli biste mu dat gostujuće pero tu i tamo...

    avatar

    11.01.2008. (17:49)    -   -   -   -  

  • hure

    Odlična ideja, Vaše Veličanstvo.

    avatar

    12.01.2008. (10:02)    -   -   -   -  

  • Žvaljo

    Žvaljo ima svoju cijenu. Načelno sam protiv prostitucije književnosti, al' pošto nikad nisam drž'o do načela, a uz to volim prostituciju kao takvu, i ne samo kao takvu, obećajem da ću razmisliti. Al' pošto obično kršim obećanja, a i rijetko razmišljam, ne bi stavio ruku u vatru da ću razmisliti, ne zato što ne razmišljam, već kad sam zadnji put stavio ruku u vatru... izgorila je.
    Život je kurva!

    avatar

    12.01.2008. (20:56)    -   -   -   -  

  • crkotica

    elem, imala sam Ć u pasvordu, i otkantaše me kad su se združili s tvnovom (nabijem ih), pa sam promijenila adresu i identitet ...
    uostalom, nije svako zlo za zlo.
    adieu*

    avatar

    12.01.2008. (23:11)    -   -   -   -  

  • Filozblogija

    Baš si uspješno ovo napisao! Osim što ti srce kuca, pero ti još ne muca - dok ti možđani ovako rade - ima nade, ima nade!

    avatar

    16.01.2008. (13:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...