Komentari

sunday8pm.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Legends of the Fall

    Jednu stvar sam naučila u životu, a to je da se NIKAD ne smijemo zadovoljavati nečijim ostacima. Mi smo tu da druge varamo,a ne oni nas. Mi smo oni koji zapovjedaju, oni koji su glavni. Ne dopuštamo da nas zajeb..., jer mi njih zajeb... Mi smo sve, ali opet bez njih smo ništa! Ali uvjek treba gledat naprijed u smjeru koji tebi odgovara bez obzira na SVE!

    avatar

    02.12.2007. (20:15)    -   -   -   -  

  • jelena

    ne znam kaj da ti napisem al nesto moram....
    ljuti me to sta mislis da si mekusac kad znam da nisi,i ljuti me vlado i to sto si utrosila energiju tipkajuci njegovo ime,i ti me ljutis sta ne mozes jednostavno bit ponosna na svoju odluku koja dokazuje da ne ides linijom manjeg otpora

    avatar

    02.12.2007. (23:47)    -   -   -   -  

  • satie

    Svi imamo negdje u nama pukotinu kroz koju s vremena na vrijeme iscuri onoliko samopouzdanja koliko je potrebno da bismo se naveli na nešto što vjerojatno ne želimo...Divna si svojim samokritičnim analizama i ne bojim se za tebe, samo začepi tu pukotinu i voli se,ono što jesi, pa samim time nećeš imati problema s likovima kao Vlado i privlačenjem istih ;) I hvala za komentar na mom blogu. Preporučam ti knjigu 100 poteza četkom, autorica Melissa P., ne znam jesi čitala?

    avatar

    02.12.2007. (23:47)    -   -   -   -  

  • Gjuroo

    Zlobno bih se složio sa Satie da trebaš začepiti pukotinu, al neću. Errrm... O konkretnoj situaciji nemam ništa pametno za reći.

    avatar

    03.12.2007. (01:05)    -   -   -   -  

  • bolan

    Pozdrav! Nisam dobar u davanju savjeta seksualno - ljubavne prirode s obzirom da sam i ja u kurcu u navedenoj oblasti! Ima nešt kod tebe (što se tiče pisanja) - objektivna kritika mladog studenta komparativne književnosti. Stavljam te u box, jer mi je u zadnje vrijeme zafalilo zanimljivih ljudi na istom s obzirom da vlada nagla inflacija blog odustajanja (nemoj ovo shvatiti kao poziv da i ti staviš mene :)

    avatar

    03.12.2007. (01:28)    -   -   -   -  

  • aw

    Naš je savjet vrlo jednostavan - bjže, curo, od njega kao vrag od tamjana; ili vrag ipak ne bježi od tamjana?? (ideja za razmišljanje...). Pozdrav!
    angel&wolf

    avatar

    03.12.2007. (09:42)    -   -   -   -  

  • Bestjelesna

    Pišeš tako da ti se vjeruje u svaku riječ. Zbog toga sam čitajući osjećao da ne trebam previše doslovno shvatiti tvoju bolest. Odnosno da nije to samo virusna upala. Već sam, približavajući se zadnjim retcima opisa nevolje, pomislio da mi je nešto promaklo. Kad, gle spas u zadnji čas, i to u zagradi (možda se jednom upustim u priču o njemu)! Skoro bih, da sam recimo predsjednik sudskog vijeća, rekao: neka se čuje i druga strana!

    avatar

    03.12.2007. (20:46)    -   -   -   -  

  • Bestjelesna

    Čekanje na duge pruge!

    avatar

    09.11.2008. (22:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...