Komentari

untilfurthernotice.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • MadDog

    Vidim, baviš se korisnim stvarima... volio bih da sam se odlučio na takav tečaj kad je bilo vremena... ovako samo širokim gestama mogu nešto objasniti i to napravim vjerojatno krivo, i uz pogrešnu pretpostavku da osoba oštećenog sluha čita sa usana, a prestala je nakon prve riječi jer pretjerujem u grimasama i dovodim ih do karikature koju se ne da razumjeti... na kraju, a u mojoj su blizini četiri poznanika koji razgovaraju samo zj-om... komunikaciju s njima svodim na pisanu... a baš bih trebao otići i naći negdje tečaj zj-a. Go for it Medo!

    avatar

    30.11.2007. (16:19)    -   -   -   -  

  • B.essa

    O Medo, drago mi je da si se odlučio posvetiti sebi. Nisam htjela biti bezobrazn ili nešto slično (ako je tako kojim slučajem ispalo) ja se samo brinem za tvoje psihičko zdravlje. A što se prijateljstva tiće, imam puno strpljenja kad su prijatelji u pitanju, tako da se tu ne trebaš brinuti. Trpila bi te i onakvog ljutog na cijeli svijet :-)

    avatar

    30.11.2007. (16:49)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Dobrodošao među radni svijet :-)). To su ti sve reakcije na rad :-)).
    Sviđa mi je zj :-)).
    Nego, vježbanje pred ogledalom, sjetih se Agathe Christie i Poslije sprovoda, ubojstvo do dva riješena jer je netko zaboravio da u zrcalo gleda zrcalni odraz :-)).

    avatar

    30.11.2007. (22:22)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Ti makar radiš nešto korisno, ja ako ne učim onda prtljam po novom photoshopu :-) Heh, ali vidiš sad si me ti motivirao, mogla bi se raspitati ima li u Splitu tečaj znakovnog jezika :-)

    avatar

    01.12.2007. (23:23)    -   -   -   -  

  • B.essa

    oj Medo. zaboravila sam kako izgledaš. e oči su mi ispale brojeći vinske mušice!!!! i na kraju nam je hipoteza odbijena.... joj, ako ne dobiješ barem 4 iz kolokvija, čuvaj me se...

    avatar

    06.12.2007. (20:03)    -   -   -   -  

  • Myrtus

    Ej Medeku... Kad će više taj ADSL i novi post? Uhvati Ivaninog tetka više. Ili možda uživaš u ovoj "nametnutoj" pauzi? Ha? I da, uživaj s đedom ovaj tjedan, sretno, hihihihi :))) I naravno moramo se vidjeti prije nego odete ti i Ivana domeka... Pusek.

    avatar

    16.12.2007. (12:09)    -   -   -   -  

  • Ni oficir ni džentlmen

    kad ćeš u naše krajeve?

    avatar

    22.12.2007. (09:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...