Komentari

slobo.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • lulallay

    Ne znam to o kmisarkama....ali znam slijedeće....kako sam (prije desetak godina ) živio punih pet godina u mađarskom gradu Pecs (Pečuh..Baranjska županija ) ,izlazio naravno u život tamo...etc...i konačno se vratio u Osijek..mogu reći da je u to vrijeme ( dobro..kod nas se tada možda još nije svekoliko istočno pučanstvo oporavilo od rata) mentalitet odnosa muškaraca i žena ,djevojaka i mladića ove dvije susjedne zemlje bio nepojmljivo različit. Kako sam nastavio izlaziti i u Osijek učinilo mi se da su naše (barem istočne) Hrvatice vrlo ustvari nepristupačna stvorenja sklona ozljediti muškarca i ako moraš postići kakav takav cilj ,ne biraj sredstva već ih laži..da ..to je bilo to...Hrvaticu moraš lagati naravno ako imaš vremena i volje za takva sranja.Hrvatica ti svaka (pa i ona koja ga nema) uvijek spominje nekog svog dečka ili nešto u tom stilu. Uopće početi komunicirati sa Hrvaticom na normalan način u to vrijeme iziskivalo je potrošiti podosta vremena.To kod naših sjevernih susjeda ne možeš čuti .Mađarice su (barem gradske) sasvim nešto drugo. Ali naši su ih virtualni brkajlije onda svakako nazivali kurvama ,mada to nije točno. Po nama.. kurve su onda i Njemice ,i Dankinje ,I Čehinje i Amerikanke ..da ne nabrajam..ukratko cijeli Svijet izuzev možda Poljakinja i Sicilijanki. Ali mislim da smo za potonjih deset godina i malo napredovali što se tiće prastarih plemenskih vjerovanja..posebice mislim na zapadne gradove (Zagreb ,Rijeka) .Kako sam odustao u ovom Raju na Zemlji čak posljednjih godina i često izlaziti može biti da se i varam.

    avatar

    17.11.2007. (12:38)    -   -   -   -  

  • delfina

    Da li se ja varam ili su vam kmisarke u većini?

    avatar

    18.11.2007. (01:09)    -   -   -   -  

  • nema me

    @yallalul, šteta što si morao ići u Mađarsku na 5 godina da shvatiš ono što je očito: kod nas žene trguju sa svojim tijelom i ljubavlju, možda ne sve, ove druge pregovaraju :)

    avatar

    18.11.2007. (10:13)    -   -   -   -  

  • lulallay

    Pa nisam "morao"..prosto radio sam nešto tamo....ali kao što se može iz gornjeg teksta ustvari pročitati....iskustvo me uči da suzdržavam se svake decidirane tvrdnje o nama Hrvatima....prosto to čovjek zamijeti i kaže ili napiše iskreno poput djeteta..nemam nikakove namjere uvrijediti nijednu naciju..ali razlike su pokatkad toliko očevidne da je to nevjerojatno...mi smo svakako "zavrnuti" kad se radi o upoznavanju suprotnih spolova ,vezama i sexu ..tj. vrlo "zavrnutiji "od mnogih naroda. Teški smo ..a brkati se mužjaci ( sa i bez brkova) lupaju u prsa kao čopor podivljalih babuna kada se radi o spolnim uspjesima (slični su amerikanci ) što nije slučaj sa Mađarima (ili barem onima koje ja znam ) Ja sam Mađarsku doživio kao Sexualni raj na Zemlji (iako je kako kažu Hrvatska općenito raj na zemlji) mislim...u Mađi se ono...svako sa svakim ...a nitko se ne hvali ..nešto slično. Mađarica nerjetko prva kreće u ofanzivu i ostvari radi to što hoće . Ona kaže ..izjebala sam ga ( i to je to) usput nije kurva..nitko ju tako ne zove..kurvom nazivaju onu što to radi za novac ili te prevari za neku lovu ( recimo posudi pa ne vrati.Usput je nevjerojatno komunikativna..voli trošiti ex-Jugoslavene jer većina mađarica smatra da su zgodniji od Mađara (ja to kao muškarac ne bih znao ).Ne bih više gnjavio.....

    avatar

    18.11.2007. (20:43)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    kmislučario 2-3 puta čak i hostiju jeo

    avatar

    19.11.2007. (09:13)    -   -   -   -  

  • lkwqetfgw

    hsoudgwf

    avatar

    22.11.2007. (04:27)    -   -   -   -  

  • gospon šlja -gnje tršGO

    cto cerete tito je žljiv i(živ) i cprema držljavni uders udes udar pobusnu pobosnuizjzr pobunu tak neštttttttttttttttttttttttttttttttito ppppppppppppppppppppppppppppartija oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooomladina aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa u kupac u kupcevom dus,kppppppppppppppppwe

    avatar

    22.11.2007. (04:31)    -   -   -   -  

  • caffeine

    kakva analiza dostojna čika Sigmunda....Jest, istina je da su velika većina Hrvatica teške....osim ako nisi nogometaš

    avatar

    23.11.2007. (10:58)    -   -   -   -  

  • Nađa

    E sad, moji su komentari podvojeni, mislim da sam ti to već rekla...
    Naime, lažna moralnost mi je potpuno i istinski nejestiva iz prostog razloga što sam osobno krajnje i otvoreno nemoralna :-)...
    Nasuprot tome shvaćam tezu smrtnica koje lizanjem oltara (i drugih ukusnih artefakata) žele uvjeriti u suprotno od istine.
    Ipak još uvijek prihvaćam da među tzv. kmisarkama postoje one koje možda žale što su kmisarke i mole boga da im oprosti i udijeli snagu za pravo misarstvo?!

    Kompetentna nisam iz razloga ne priznavanja crkve kao moralnog autoriteta, u sposobnost tvoje lucidne procjene ne bi ulazila, ali o psihologiji podvojenosti ženskog mozga bi imala još puno toga za reci... :-)

    avatar

    26.11.2007. (23:30)    -   -   -   -  

  • enrique op vakantie

    cekaj, o kojem stoljecu govorimo - 21-om ili 12-om?

    avatar

    06.12.2007. (20:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...