Komentari

denisavdagic.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


 • MCpogled

  dobar je članak ali moram te pitati zašto je dobro da nam na izborima prođu samo sdp i hdz?

  avatar

  08.11.2007. (15:23)    -   -   -   -  

 • inspektor Clouseau

  Mislim da će se na slijedećim parlamentarnim pojaviti jedna posve nova stranka sa novim mladim i pametnim ljudima koja će unijeti nove ideje i poglede u ovu učmalu stranačku baruštinu u Hrvatskoj.
  Pozdrav

  avatar

  08.11.2007. (19:14)    -   -   -   -  

 • inspektor Clouseau

  Mislim da će se na slijedećim parlamentarnim pojaviti jedna posve nova stranka sa novim mladim i pametnim ljudima koja će unijeti nove ideje i poglede u ovu učmalu stranačku baruštinu u Hrvatskoj.
  Pozdrav

  avatar

  08.11.2007. (19:22)    -   -   -   -  

 • ?

  Odlićno sažete te tri teme. Samo kako bi neko od nas građana mogao napraviti listu i zaći na izbore kada mi ne znamo te by the bok pravila. To znaju samo oni koji imaju dovoljno para da plate strućnjake.

  avatar

  08.11.2007. (20:01)    -   -   -   -  

 • THX

  Zanimljiva teza, naime volio bih kad bi u Hrvatskoj postojala jaka ekološka stranka koja bi bila deideologizirana. Nažalost današnje stranke koje se predstavljaju kao takve nemaju baš neku recepciju u javnosti niti su osobito agresivne (u smislu da upozore i upozanju javnost na njihovo djelovanje i postojanje. Inače, Stjepan Mesić nije 2000. gnadmoćno pobijedio, već j eušao u drugi krug zajedno s Budišom gdje je dobio cca. 55 %.

  avatar

  08.11.2007. (22:14)    -   -   -   -  

 • davdagic

  @MCpogled, nisam niti rekao da je to dobro, nego normalno, prirodno, ali misleći na blokove ne na te dvije stranke...

  @inspektor Clouseau, i ja tako mislim, ili da budem iskren znam za jednu ekipu koja se već sprema :-)

  @ ?, pogrešno je misliti da ti za izbore trebaju "stručnjaci", nije ih loše imati, ali danas u vrijeme interneta svaki građanin može samostalno naučiti brojne stvari. Pogledajte kako to rade Amerikanci, tj. kako oni krenu u kampanju, od vrata do vrata, tako se počinje... Samo moraš naučiti kako se obraćati...

  @THX, ma u Hrvatskoj postoji puno ekoloških ili zelenih stranaka, i tu i jest glavni problem što se toga tiče, dok se jedna ne isprofilira ništa od toga, a za sad to ne ide najbolje jer se aktiviraju samo pred izbore. Da, Mesić je dobio negdje 56% glasova ili 300000 više glasova, u prvom krugu je imao preko 40% glasova, a Budiša kao drugi oko 27%, to je za mene premoćna pobjeda, pogotovo kao marginalca po ispitivanjima par mjeseci ranije, ali znam da nije svima jednaka percepcija iste priče.

  avatar

  09.11.2007. (15:46)    -   -   -   -  

 • čitam blogove

  haha, viđel ti jutarnji list ti je uzeo fotku i objavio na svom sajtu :))))

  http://www.jutarnji.hr/clanak/art-2007,10,30,blog_hdz,96249.jl

  avatar

  09.11.2007. (19:17)    -   -   -   -  

 • ŽIVOT je POLITIKA

  Normalno je da se dvije stranke natječu, a ostatak manjih je u sjeni...npr.većina ljudi uopće ne zna što stoji iza pgs ili dsž što je, po meni, pomalo čudno, a opet s druge strane, mediji favoriziraju i izvještavaju o nadmetanjima samo većih, kakti poznatih stranaka pa makar i najglupljih situacija poput Zokija i njegova napadanja Iveka. Eh...

  avatar

  10.11.2007. (12:50)    -   -   -   -  

 • davdagic

  @čitam blogove, hehe, eto, čitao sam taj članak ali nisam primijetio autora fotografije :-))

  @ŽIVOT je POLITIKA, čuj nije vijest da je DSŽ napravio skup nego kad to napravi SDP ili HDZ, no za to nisu krivi mediji, male stranke vrlo neprofesionalno pristupaju svojim aktivnostima i onda niti ne mogu očekivati ništa drugo nego da su marginalizirani...

  avatar

  10.11.2007. (16:35)    -   -   -   -  

 • donin svijet

  Odličan ti je tekst. Pročitala sam ga još jučer.... Kad prešutim to znači da nemam prigovora i da sam nešto novo naučila. :) Onda me danas pekla savjest što te nisam barem pohvalila... pa eto... ovo je pohvala. :)

  avatar

  10.11.2007. (20:40)    -   -   -   -  

 • MCpogled

  nije prirodno da nekakvi blokovi vode državu i pobjede na izborima bolje bi bilo da pobjede nezavisne liste. a ako mogu znati s kojim si to strućnjakom razgovarao, možda pj marom? vidim ja da si ti dosta stručan u tome svemu pa bi te pitao i ko će pobjediti na izborim po tvom mišljenju? i pošto vidim da si sdpov simpatizer volio bi da mi kazes jel normalno da se bandića i dalje forsira s obzirom na sve loše što je napravijo.

  avatar

  10.11.2007. (21:35)    -   -   -   -  

 • Catma

  Samo da te pozdravim.
  Jer te opet čitam.:))
  Hoćemo li dobiti i kakav osvrt na civilne udruge,stanje s njima u Hrvatskoj trenutno, slabe točke,moguća riješenja...?

  avatar

  11.11.2007. (09:36)    -   -   -   -  

 • davdagic

  @Ima jedan svijet, puno hvala, počašćen sam...

  @MCpogled, gledaj, objasnio sam zašto je prirodno da velike stranke predvode, ponajprije zato što se lideri moraju isprofilirati najprije kroz stranku, no općenito sam za to da narod bira ono što misli da je najbolje pa bile to velike, male stranke ili nezavisne liste. Nisam razgovarao s P.J. Marom, ne znam ga, ipak radi se o jednom poznatom stručnjaku kojeg neću imenovati jer je to bila komunikacija između nas dvojice, a ne intervju. Oni koji me poznaju možda i pogode o komu se radi, ali to je prilično irelevantno.

  Kažeš da sam dosta stručan, hm, pa ne znam, možda prije ispraksiran, no vidovit nisam nikako, ipak usudio bih se prognozirati, što sam i napravio u jednom od prethodnih postova, pogledaj ovdje.

  Što se Bandića tiče, ne znam na što misliš kada kažeš da ga se forsira, jer nisam to primjetio, ali možda ne mislimo na isto pa probaj dopuniti pitanje. Bandić je predsjednik zagrebačkog SDP-a i uvjerljivo najpopularniji gradski SDP-ovac, tako da sumnjam da će se oko toga nešto promijeniti...

  @Catma, hvala na čitanju. Oko udruga bi mogao dosta toga napisati, ali za takav osvrt mi treba kojih par dana. Inače sam razmišljao to napraviti i najvjerojatnije ću takav post napraviti tijekom ovog mjeseca.

  avatar

  11.11.2007. (16:31)    -   -   -   -  

 • MCpogled

  ti si pravi političar nemislim loš nego dobar. čitao sam tvoje izjave u onom sa strane što si stavio. vidim da odgovaraš dobro na komentare i to umjereno i pametno i jezgrovito. kad pišeš o tomu kako mala stranka može dobiti izbore ja bi predložio to napraviš jer znaš kako to raditi a mislin da bi napravio puno dobroga. Bandić je u sprezi s tajkunima i uništava sdp i zagreb zbog toga šta god ti mislio.

  avatar

  11.11.2007. (17:52)    -   -   -   -  

 • davdagic

  @MCpogled, hahahaha, dobro, kako god ti kažeš :-).

  Što se tiče Bandića, to što se vama na Vrbanima dogodilo (koliko sam skužio iz tvog bloga ti si s Vrbana) kriv je prema zakonu o obveznim odnosima izvođač - prodavatelj. Vi trebate tužiti prodavatelja i stvar je riješena, ne kužim što gradonačelnik treba napraviti? Nije da branim Bandića, ali sam skužio da si radi toga "nafuren", pa eto da dam konstruktivan prijedlog.

  avatar

  11.11.2007. (21:23)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...