Komentari

decolores.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • leticia

    Samo ostani ovako čvrsto priljubljena uz Gospodina,i On će te jačati.Nije bitno što si slaba,što ima toliko u tebi onoga čime nisi zadovoljna.Bitno je da ipak stremiš prema gore,jer da nije tako,ne bi ni primjećivala,mislila bi da je sve ok. Ovo sad zove se borba duha protiv tijela,i ona će trajati dok živiš,i ona će te čuvati od sigurnosti u samu sebe.Kad čovjek zakorači dublje u vjeru,ako nema samospoznaje,zakoračit će u oholost.Samo hrabro,bez malodušja koračaj svojim malim koracima i pouzdaj se u Oca.On vidi ruke koje stalno pružaš gore, k Njemu i prihvaća ih svojim milosrđem. Kad se najviše mučiš sama sa sobom,On te najčvršće grli,posebno kad to ne osjećaš.I,znaš, ti već jesi ODLUČNO NJEGOVA.

    avatar

    03.11.2007. (22:38)    -   -   -   -  

  • amaely

    Ma to se tebi samo čini... te planine koje zaklanjaju pogled su samo varka i obmana (neću reći čija - njemu :P). Njegova si i On to zna.

    avatar

    03.11.2007. (23:25)    -   -   -   -  

  • Sanja ...

    Tražiti je najljepši dio...hvala na čestitkama..

    avatar

    04.11.2007. (14:44)    -   -   -   -  

  • Mysterious Adalia

    prekrasno kao i uvijek..drago mi je što napokon pišeš :) ovo je divno iskustvo vjeruj mi iako se ja privremeno odmičem..ti imaš toliko toga za podijeliti..uživaj u tome :) tvoja mirjam.

    avatar

    04.11.2007. (21:11)    -   -   -   -  

  • more nade

    Zahvaljujem se od srca tvojim riječima na mom blogu. Diraš u moje dubine, nadam se da je tako kako pišeš. Hvala ti. Preda mnom je još dobar dio puta, vjerujem da će biti dobro i da ću uspjeti stići tamo gdje me sam Bog želi i zbog čega me poslao u svijet.
    Hvala Bogu da te ohrabrio kroz moje iskustvo, kroz postove. Nisam slutila da bi ono moglo biti tako važno za nekoga... Veselim ti se i drago mi je da si pronašla ovdje u virtualnom svijetu ono što ti je bilo potrebno. Hvala ti da si se javila.

    Pročitam tvoje posove kasnije pa ti se opet javim.

    Tvoje svijetlo neka jasno svijetli, neka ne bude skriveno, nego neka stoji na stolu tvoje kuće da svi koji ulaze u kuću jasno ga vide. Neka se tu pale još mnoga svjetla.

    avatar

    05.11.2007. (09:57)    -   -   -   -  

  • Anna

    draga moja ana... ti si jedno predivno stvorenje... Bogu hvala sto te stvori takvu.... zagrljaj ti saljem...

    avatar

    05.11.2007. (22:56)    -   -   -   -  

  • more nade

    Jučer hodam, vozim, i sjetim te se. Smijem se. Radujem se s tobom. Zahvaljujem. Smijem se i Njemu, koji nas spoji, dokazujući tako da nikoga ne zaboravlja i da su mu putevi zaista čudnovati. Što bi rekla moja prijateljica RADI ON ZA NAS I KAD MI SPAVAMO. Dobar ti dan! Koračaj veselo!

    avatar

    06.11.2007. (10:54)    -   -   -   -  

  • Sywcarlur Wadak

    se s jednim ili drugim stetnim. refurbished laptops sale

    avatar

    01.10.2009. (18:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...