Komentari

barinic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • veleBan

  Lijepo, lijepo... a znaš ga ti i zavuć' po zasluzi, vidim. NEKA PATI KOME SMETA!

  avatar

  02.11.2007. (13:35)    -   -   -   -  

 • theBeli

  uz ovakav crtež, bio bi vjerojatno i cijeli strip zanimljiv ..........

  avatar

  02.11.2007. (14:57)    -   -   -   -  

 • CRNI BLOG KOMUNIZMA

  Odličan tekst, i odličan crtež. Ocjena A1:)
  Meni je u vezi Vukovara 91' u pamćenju politički testament Siniše Glavaševića, kojemu sam jučer zapalio svijeću, zajedno sa braniteljima Vukovara i Hrvatske, na njegovom grobu u Zagrebu na Mirogoju, u kojemu je hrvatskim naraštajima ostavio u naslijeđe istinu o padu Vukovara za čiji je pad optužio Franju Tuđmana i saborske zastupnike,poručivši im da su gori od četnika. Isto tako se sjećam izvješća saborske komisije o uzrocima pada Vukovara, koje je napisao udbaš Josip Manolić, a u kojemu je za pad grada-heroja optužen Dobroslav Paraga, osnivač HOS-a, i Mile Dedaković "Jastreb". Tuđman je u vrijeme pada Vukovara pobjegao u Moskvu na sastanak sa Jeljcinom i Miloševićem, strahujući od odmazde preživjelih vukovarskih branitelja. Za vlastitu lošu politiku Tuđman je tražio žrtvene jarce pa je našao Paragu koji je gotovo jedini od hrvatskih političara pomogao Vukovaru, i to djelatno, oružjem i ljudstvom. Sjećam se i knjige "Mirom protiv topova" (valjda se tako zove), u kojoj je autorica pohvalila Paragu, i napisala je kako Vukovarci nisu shvaćali kada su na Hrvatskom radiju slušali vijesti da je HOS tobože "paravojan", i da su oni u Vukovaru poželjeli više takvih "paravojnih" koji su bili pravi bojovnici, i čim su došli u Vukovar otišli su na prvu crtu, ako se uopće može govoriti o prvoj crti jer je cijeli grad bio prva crta - obrane Republike Hrvatske. (Siniša Glavašević, koji je svakodnevno bio u kontaktu s Dobroslavom Paragom, mogao se spasiti, ali je odbio otići iz grada u trenutku uoči okupacije, jer je znao da će ga Tuđman dati ubiti zbog testamenta koji je bio napisao i pročitao na Hrvatskom radiju Vukovar, zato je radije izabrao da ga ubiju srpski četnici-koljači.)
  Pirovu pobjedu koju su četnici i jugokomunisti izvojevali u Vukovaru, uz pomoć hrvatskih neokomunista i udbaša, samo je pirova pobjeda, a pravu pobjedu odnijeli su oni koji su, braneći Vukovar, branili ljudski rod na kugli Zemaljskoj. U Vukovaru je HOS, zajedno sa svim drugim braniteljima slomio kičmu JNA, a ne kako je Veljko Kadijević nedavno izjavio u Moskvi da je JNA slomila kičmu Hrvatskoj vojsci. Međutim, veliki hrvatski književnik, i pravaš, AG Matoš poručio je Hrvatima početkom 20. st. da u Hrvatskoj nema toliko štrika koliko ima izdajica. U tome je poanta. Zato je Vukovar bio pao, ali ne u našim srcima. Bog i Hrvati!

  avatar

  02.11.2007. (21:41)    -   -   -   -  

 • veleVision

  Ali, pobogu, ljudi... Nije kulturno kad je komentar duži od posta. Inače, sve stoji, pravo na mišljenje i tome slično, ali skratite...skratit....skrati...skrat....skra...skr...sk...s... . ...

  avatar

  02.11.2007. (22:32)    -   -   -   -  

 • Perxse To

  Good-bye to you. " buy refurbished laptops

  avatar

  01.10.2009. (11:21)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...