Komentari

zanzarela.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Timemetropolis

    hehehehehehehehehehehe...ma spavaj..nece ti nista...PoZdRaV

    avatar

    05.11.2007. (00:10)    -   -   -   -  

  • Vražja posla

    Evo ti još jedan komentar pa da budeš još više oduševljena. :-)

    avatar

    07.11.2007. (09:16)    -   -   -   -  

  • choco x

    Vidjeh da si ostavila komentar kod Jazzie u vezi Krasevog shoppa u Zg.
    Ne slazem se sa tobom da covjek na poslu moze imati los dan i zbog toga pruziti pogresnu,neljubaznu uslugu.Gost dapace itekako moze imati los dan,pa zato je i dosao da ga cokolada osladi i poboljsa mu raspolozenje,dosao je u taj isti shop nadajuci se cudu za koji su radnici u shoppu placeni da pruze;osmjeh,top usluga,sladko cudo na tanjuricu!
    I nije to samo problem u tom shoppu,vec gdje god da se okrenes,gdje god da udjes nitko nema volje za zivotom,a kamoli za sarmantnom prijateljskom uslugom.
    Nije kupac kriv,krivi su vlasnicikoji zaposaljavaju nemotivirane,netrenirane ljude koji ni uz svjetski trening manira ne mogu nadoknaditi ono sto nisu u osobnoj kuci naucili-komunikaciju,osmjeh,vec se drze kao da su primorani raditi to sto rade.
    Svake godine kad dodjem na odmor kuci nanovo se iznenadim kojom brzinom to (ne)prijateljstvo prema gostu ide-sok show!Nisam ti ja kriva sto ti placa nije 5000 eura,al dok si tu radi svoj posao sa smijeskom,sto god da te muci ostavi kod kuce prije no sto krenes na posao.Nema sto vise da se na to kaze doli-nekultura i snobizam iz wannabe bourgeois drustva kojem fali osnova medjuljudskih odnosa-naklonost,razumijevanje,prijateljstvo,profesionalnost.
    Eh,nece u Europu,nece!

    avatar

    15.11.2007. (15:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...