Komentari

djuro21.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • file

    A sitimo se onog mulca koji je zgazio dvi cure u Makarskoj - 6 mjeseci zatvora! Jer je iz dobrostojeće, ugledne obitelji.
    Ne smiš pušiti travu, ali smiš gaziti pješake, to ti je poruka.
    Mi smo država apsurda, lakrdija od pravne države.

    avatar

    30.10.2007. (13:04)    -   -   -   -  

  • i ustajem...

    neki ube čovjeka i završe 2 god u zatvoru, neki prodaju maricu i završe dvije god u zatvoru... pitanje je tko je tu lud... čak je ludo kad netko padne sa malo vise količine i dobi 8 godina... a i di ta cura isla pricat od kud joj toliko?

    avatar

    30.10.2007. (18:16)    -   -   -   -  

  • Timemetropolis

    Trava nije ništa manje niti vise opasna nego tisuće drugih stvari koje svi svakodnevno radimo... Što se mene tiče ja bi se prije pobunila za alkoholičare kojih ima JAKO puno i koji su JAKO opasni...što možemo svaki dan čut, vidjeti te doživjeti! To je totalno suludo, bolesno i izopačeno... da imam uvijeta odselila bih iz ovako morbidne zemlje....
    Jadni smo mi…Pljačkaju nas već pun kurac godina i nikom ništa. Čovijek zapali joint i dobi 2 godine zatvora…pOzDraV

    avatar

    30.10.2007. (23:28)    -   -   -   -  

  • fishgaga

    Oni su tebali žrtveno janje i nasli su ga, nažalost. Pravi diler i dalje uživaju i zarađuju, uz njih zarađuju i neki drugi. Ovaj zakon je čista glupost. A kaj je s alkoholom? Koliko je alkoholiziranih ljidi nekoga ubilo, bilo u prometnim nesrečama, bilo u parku ili kafiću. Ali alkohol očito nije opasan kao jedan joint. Ma moš mislit. Zao mi je dečka, danas sam slušala vijesti i saznala da je 2 godine minimalna kazna i da mu je ne mogu smanjiti. Strašno. A kaj će biti s tim dečkom nakon 2 godine u zatvoru s pravim kriminalcima?

    avatar

    05.11.2007. (18:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...