Komentari

kenyainmyheart.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • kalahari

    Pozdrav sa juga Afrike.
    Koliko dugo ce trajat taj holiday u Keniji?
    Samo uzivaj

    avatar

    28.10.2007. (15:48)    -   -   -   -  

  • majčina dušica

    zakon... sviđa mi se tvoj blog... žao mi je jedino kaj ga nisi završio prije mog puta da vidim jesi se vratio u jednom komadu.. ja gibam u keniju na 2 tjedna ovu subotu, nadam se da će biti dobro.. jedino bi maknula onu slikicu zutog dlakavca iz svojih misli,radije da zmiju nadem u kupaoni nego pauka (nadam se da ga nisi tamo uslikao, u biti nemoj mi ni reci di si ga nasao). Kad se vratim vjerojatno cu staviti i ja slicice na svoj blog - samo me muci kako da ih izaberem jer sam se opskrbila sa 2 kartice po 4 gb i 2 fotica)...pozdrav... i da - pitanje: sto si pio za malariju? Larium ili doksiciklin ili nesto trece... mene isprepadali u rokfelerovoj...

    avatar

    30.10.2007. (15:03)    -   -   -   -  

  • Dante

    Pio sam Lariam. I to po pola tablete svaki tjedan. Vele da škodi jetri. No uvijek se možeš opskrbiti Schweppessom onaj sa kininom unutra. Boljeg je okusa i nabaviš ga u Nakumattu lagano.
    Sretan put. Veselim se friškim slikama.

    avatar

    30.10.2007. (15:57)    -   -   -   -  

  • majčina dušica

    hvala. javim kad se vratim i stavim slike... nadam se da nam nece padati kisa. mi pijemo doksiciklin jer su me isprepadali sa lariumom - javljaju se halucinacije i depresije, a idem na put jer mi je dosta depresije svakodnevnice.

    avatar

    31.10.2007. (09:46)    -   -   -   -  

  • Dante

    @Veslačice Učiteljskog Fakulteta - predlažem spust moćnom Kimančicom. Start je vrh Kilimanjara a cilj Mombasa.

    avatar

    04.11.2007. (16:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...