Komentari

silvija4.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Lutkica

    ej...zar sam ja prva?
    svasta...vidis ovaj post nisam sav procitala...isla sam na preskoke iskreno (jer ja sam vraski jako iskreno dijete)...
    ali ovo pitanje: Kakav bi život bio bez želja?
    Moj zivot je jedna velika zelja...bez zelja za mene zivot stavrno nebi imao smisla..nikakvog smisla...ako si prije citala moje postove koje sam pisala,rimjetia bi isto da sam ja cura koja voli sanjati...katkad previse sanjam i spustimse na zemlju tek kad shvatim da sam ispostavila skolu ili kad vidim relane ljude u skoli koji imaju nekih drugacijih zivotnih porblema od mene.
    mislim da covjek bez zelja jednostavno mora ici psihijatru...nes ozbiljno ne stima s njim...dok smo jos mali,imamo miljun zelja kje s vremenom nestaju tj shvatimo koliko su neke zelje nerealne i koliko su nam nedostizne u ovom svijetu...recimo i ja bih voljela letjeti i ja bih htjela biti leptir...to je zelja mladog uzrasta... nema pomoci...
    ali bez zelja covjek se po meni nebi imao za sta boriti u zivotu,za sta ustati i za sta se truditi....nebi imao viziju usjeha vec bi zemljom hodao poput duha koji je glavu prodao za zvakacu gumu...
    pozdrav iz rijeke... :)

    avatar

    29.10.2007. (02:29)    -   -   -   -  

  • PiLePiLeNcE

    ...ma svatko ima takvih dana kad ne zna kako da se osjeća...nadam se da si se zabavila i da su ti sretne gaćice donijele sreću ;) cmok!

    avatar

    01.11.2007. (16:57)    -   -   -   -  

  • Little

    Razumijem te u potpunosti,točno znam kako se osjećaš,jer sam ja upravo u takvom nekom stanju...ali proći će...i sve će bit ok :)))
    Ja trenutno imam kišić koji ne donosi sreću,ali i to će se promijeniti :)
    Pusa

    avatar

    06.11.2007. (20:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...