Komentari

denisavdagic.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • ŽIVOT je POLITIKA

  Hvala na podršci. Ne bi vjerovao koliko to znači studentima novinastrva koji se svaki dan pitaju što se to dešava i jesmo li odabrali krivi fakultet.

  avatar

  26.10.2007. (12:00)    -   -   -   -  

 • davdagic

  Nema na čemu. Novinari se uglavnom kritiziraju radi toga što netko misli da zaslužuje naslovnice a da pri tomu treba samo čekati da ga slikaju. s druge strane nekima koji traže medije, onda kada o njima objave nešto što im se ne sviđa počnu raditi paniku i pričati o lošim novinarima. Koliko su naši novinari kvalitetni ipak govori to što se ne ustezaju prenositi kritiku prema sebi i svojoj profesiji. Naravno, ne mislim da su svi novinari odlični, u svakom žitu ima i kukolja. Sretno sa studijem i nadam se da ćeš biti odličan/čna novinar/ka jednog dana... :)

  avatar

  26.10.2007. (13:24)    -   -   -   -  

 • 45lines

  @S predsjednikom se možete slagati po pitanju ukusa (hrana, piće, odjeća...) što me se ne tiče, ali vezano za medije tu ste pokazali veliko nepoznavanje Predsjednikove uloge u manipuliranju medjima i tajnim službama. Morali biste se malo više informirati!

  avatar

  30.10.2007. (15:42)    -   -   -   -  

 • davdagic

  @45 lines, poštovani gospodine Peratović. Ovu priliku još jednom koristim da najprije iskažem podršku i potporu vama kao osobi koja se bori za istinu. Također iskazujem i zgražanje nad represijom koja je učinjena prema vama te se iskreno nadam da ćete podići tužbu zbog odnosa policije. Što se tiče tog jednog dijela mog posta citirat ću ovdje samog sebe da bih pojasnio što sam želio reći: "U najmanju ruku složio bih se s Predsjednikom i svima drugima koji su rekli/izjavili da treba...". Dakle složio sam se s Predjednikom i svima ostalima koji su izjavili kako treba proganjati one koji odaju državne tajne. Inače čitam vaše postove i pratim što se događa, i jednostavno vam moram priznati da usprkos svemu na jedan način ne mogu/ne želim vjerovati da je Predsjednik doista odgovoran za vaše uhićenje i manipuliranje medijima i tajnim službama. Pri tomu ne želim reći da vi niste u pravu nego jednostavno nisam spreman "progutati" takvu informaciju. Radi toga možete reći da sam naivan ili nešto drugo, međutim, to ne mijenja niti moju podršku vama osobno niti mišljenje da odgovorna osoba za sve to mora odgovarati, pa tko god da to jest.

  avatar

  30.10.2007. (21:16)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...