Komentari

pricesistocnestrane.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Smrt za riblji fond

    Pod kojim si ti čudnim drogama, jebooteeee....gljive ludare, isparenja puć-puć maglica ili isparenja alkohola te jakog duvana i slabog znoja, grecanih tabana ili rakiještine "- one bez šećera"? Ali, dobro opisano zapažanje. Imam ti ja prijatelja koji se na prenoćištu kod kolege napio kao majkača, u noći se probudio i kraj sebe ugledao bijelog miša, te je misleći da je stvarno u banani jer mu se priviđaju bijeli miševi, istoga ubio papučom, bacio u wc šolju i povukao vodu. A ujutro je kolegina kćerka tražila svoga bijelog hrčka.

    avatar

    29.09.2007. (03:57)    -   -   -   -  

  • veleBEAT

    Ovo već postaje deprimirajuće. Taj Vaš junak neće vidjet seksa još ola-la nastavaka. Najbliže seksu bit će ako se reinkarnira kao pčela i opraši poneki cvijet. Protestiram! Smilujte se jadniku i pošaljite ga na Koridor, neće valjda izgubit na dignitetu ako konzumira par ukrajinki, može i jedna kineskinja - nije valjda izbirljiv. Evo, ja ću dati i neki novčani prilog, za repete ako poželi!
    A, u interesu atraktivnosti priče, ne bi bilo loše da za nas muške čitatelje ubacite pokoju eksploziju, masakr, jurnjavu kamionima (može i igračkama), alkohol i pokoje pečeno prase... Štembiljam se s štovanjem, vaš...

    avatar

    29.09.2007. (09:28)    -   -   -   -  

  • veleBeat

    u interesu atraktivnosti storije, za vas muške čitatelje, ubacit ću koju poluženu s tri sise, bez glave i jezika.

    avatar

    29.09.2007. (14:21)    -   -   -   -  

  • veleBEAT

    Nije loše, nije loše... Al' tada bi trebala i glavnom junaku dopisati treću roku. Nemoš s dvije ruke na tri sise. To bi ubilo u matematiku svakog normalnog muškarca!

    avatar

    30.09.2007. (19:32)    -   -   -   -  

  • veleBEAT

    ...samo da ispravim ono 'treću roku'... treba pisat troću ruku...

    avatar

    30.09.2007. (20:17)    -   -   -   -  

  • Smrt za riblji fond

    Truću ruko

    avatar

    30.09.2007. (23:27)    -   -   -   -  

  • theBeli

    ostavi glavu i jezik, s tim se da lijepo zabaviti ... izbaci radije sise, s tim ionako ima najmanje užitka, sve je to reklamni trik ... ali glava, jezik .......

    avatar

    01.10.2007. (23:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...