Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • (hedo)muza*******

    ae,kad si najavio novi post,ja obilazim s vremena na vrijeme i provjeravam;) da,da....što se tvog problema tiče...gle,ovako ti ja gledam na stvari; svatko zapravo može riješiti nešto da to uistinu želi riješiti. i sama imam jedan *problemčić koji me gnjavi,muči,vuče za kosu,a ja stalno kukam,žalim se,al zapravo ništa konkretno ne poduzimam. svjestan si da *nešto ne štima*,al možda si se naviknuo na takvo stanje stvari i trenutno potreba za promjenom nije tolika da bi nešto radikalnije intervenirao. možda neĐe duboko u medo-podvijesti ti ne želiš promijeniti sebe,nego svijet oko sebe. sad bubam,al krećem od sebe. a kako ću drugačije?? samo nemoj dopustiti da ta tvoja *crta stane između onih koje voliš i tebe. pa opet,ako te vole,prihvatit će te s tom *crtom. čudan je život,čudni smo mi,svatko sa svojim manama i mušicama. ljepota je u prihvaćanju. bar ja tako mislim:) pozdraF:)

    avatar

    13.09.2007. (23:25)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Ovo je izvrsno :-)). Priznajem da uopće ne gledam druge :-)).
    Ispiti! Ispiti!!! Ispiti!!!!!

    avatar

    13.09.2007. (23:29)    -   -   -   -  

  • little_angel

    A svi imamo svoje faze... nekad bolje, nekad lošije, to je tak. Baš mi je bilo zanimljivo čitati o ovim prolaznicima, baš kao da sam u tim trenucima i ja sama doživljavala te ljude... :) A sad ajde na taj famozni balkon s kojeg vidiš do slovenije, i traži jarun, jednu žutu zgradu, jedan zeleni balkon... a ja ću mahati ;)) Pozdrav ti veliki!

    avatar

    14.09.2007. (00:05)    -   -   -   -  

  • Šnjofavci

    Nemoj, tako pesimisticno, sada si u prekrasnom razdoblju u svom zivotu. Nisi vise djete ne mas tolko ogranicenja, nisi jos ni odrasao samostalan covjek dakle nemas ni toliko obaveza. Ali ipak jesi samostalan, sve sto radis, nemoras raditi, ali radis to zato jer zelis. Imas miljiune mogucnosti, ako te bas veseli, mozes i radit mjesec dana pa upisati tjecaj tanga bilo sto na svijetu, sada radis temelj za svoj ostali zivot...toliko izbora i odluka za donjeti. Imas prijatelje koje te vole, obitelj, tvoje citatelje koji te toliko citaju jer ocito imas talenta,imas sebe i sve mogucnosti ovog svijeta. A ima ih bezbroj. Ljubav ce doci kad tad,nitko ne ostaje uvijek sam, doci ce kad najmanje ocekujes. Ne mozes ju isforsirati, ne mozes ju dobiti u iscekivanju, ne moras se trudi oko nje, ako je prava dogada se sama od sebe, a ne shvacas kako i zasto. A dotada iskoristi sve sto ti se pruza uzivaj u tome sto si mlad, pametan i mozes raditi sto god pozelis a da pri tome jos i imas podrsku onih koji te vole.

    avatar

    14.09.2007. (13:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...