Komentari

berix.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Irnan - NPZ

    Uostalom, sve što imamo jest upravo sadašnji trenutak! Sviđa mi se novi koncept bloga. Pozz!

    avatar

    11.08.2007. (11:19)    -   -   -   -  

  • greentea

    pomalo mi je "spuki" kako ti ovdje pišeš stvari o kojima ja upravo razmišljam.
    ovo se moglo očekivati.
    čini mi se da i svaki drugi put i tehnika vode na kraju upravo ovome. kako bi drugačjie i moglo biti, ako je istina da je vrijeme iluzija i postoji samo sadašnji trenutak!:))))

    avatar

    11.08.2007. (16:27)    -   -   -   -  

  • neazess

    Jao, jao - koliko puno promjena u tako malo vremena. Odem na godišnji i kad napokon dođem do neke jadne dial up Internet veze što me dočeka?!!? Ti mjenjaš ime blogu, Toma Juda se oprašta...druge još nisam provjerila, idem sad mahnito provjeravati jesu li još svi na mjestu ( :D). No dobro da sam naišla jer u protivnom bi mi komentar ostavio neki tamo Blog sadašnjeg trenutka, a ja ne bih imala pojma tko je to ;D :D ;D. U svakom slučaju, već vidim da će ovdje postati posebno zanimljivo... Veselim se nastavcima, koje ću čitati pri povratku u zg. U međuvremenu, lijep pozdrav sa sunčanog godišnjeg ;D :D.

    avatar

    13.08.2007. (13:20)    -   -   -   -  

  • 5

    Cudan put me vodio do tvog bloga, kao uostalom i put do ovoga gdje sam sada.
    Iako dobro razumijem tematiku o kojoj pises jos uvijek sam na kognitivnoj razini (u prijevodu jos mislim, a ne zivim u potpunosti ovo sto razumijem - nedostaje mi shvacanje :), ali pomazes. Mnogo. Iako tvoj put (mozda) vodi prema tome da ce ti vremenom biti nepotrebno pisati ovaj blog, molim te nemoj prestati :) Ima nas kojima bi mogao nedostajati :) Al kako jest, neka je! ;)

    avatar

    13.08.2007. (16:02)    -   -   -   -  

  • blog Sadašnjeg trenutka

    @Nea: neki tamo Blog sadašnjeg trenutka
    khm, khm blog Sadašnjeg trenutka - sa velikim slovom jer to nije samo sadašnji trenutak gledano iz vremenske perspektive, već je to i puno više... da ne kažem "Sve".

    @5: komentar ti je za 5! :-D
    a ne zivim u potpunosti ovo sto razumijem
    ni ja. Da živim u potpunosti tada bi to značilo da se je već ostvarila moja životna misija - a to ipak nije još slučaj. Ali promatram i vidim da se sve više ostvaruje... :-D

    avatar

    13.08.2007. (22:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...