Komentari

izvornade.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • dotoresa

  Sto je jedan virus spram cijele vjecnosti!Bio nalaz pozitivan ili negativan treba zivot zivjeti,lako je to reci ali od pozitivnih misli i virusi bjeze!Istina zdravlje je najvece covjecije blago i nema cijene ,duznost nam se brinuti za njega ali i zdravlje i bolest sve je u Bozijim rukama,svako zlo za neko dobro!Gospodin dao Gospodin uzeo!On ako zeli moze unistiti virus.ipak dobro je da je nalaz negativanali poznajem i ljude kojima je pozitivan cijeli zivot pa zive,rade,vesele se,prema tome,kontrolirati se ali ne dati se razocarati samo 1 pozitivnim nalazom .Nije to naj gore na svijetu,naj vaznije je biti i ostati Boziji i u dobru i u zlu!Bolest je nekad samo tu da Gospodina ne zaboravimo a on zna zasto ju nam je poslao!Ne boj se onog sto tijelo moze unistititi nego onog sto dusu zeli razoriti ,ipak covjeka cini tijelo,duh i dusa.U zdravom Duhu zdravo tijelo!

  avatar

  08.08.2007. (19:05)    -   -   -   -  

 • izvornade

  Poštovana Dotoresa, hvala ti na lijepim riječima i željama, te podsjećanju na bit življenja života u riječima "Ne boj se onog sto tijelo moze unistititi nego onog sto dusu zeli razoriti".
  Gospodinu je sve moguće i znam da mi On uvijek baš uvijek pokloni upravo ono i onoliko koliko mogu ponosno nositi kroz život, zato bezuvjetno Vjerujem u Njegovu ljubav i uvijek imam pozitivne misli o Njegovim namjerama i poklonima meni!

  Poštovana Dorotesa, želim ti svako dobro i zauvijek čvrstu Vjeru koju imaš u Gospodina!

  avatar

  09.08.2007. (08:23)    -   -   -   -  

 • dotoresa

  Bogu Hvala,moze i bez ovoga postovana, mada razumijem poruku,ljepse se osjecam,samo hrabro i ne daj se obeshrabriti!!!Lijep pozdrav!

  avatar

  09.08.2007. (10:04)    -   -   -   -  

 • more nade

  Ostavljam osmijeh. :-) Nemam što drugo dodati.

  avatar

  09.08.2007. (12:38)    -   -   -   -  

 • gost

  dugo me vec nema... ali neka znas da mi je drago za tebe, i da ti zelim da je taj virus zauvijek pobjedjen, tj. da ce i buduce pretrage biti negativne... tebi i Jedinoj svu sreću (i zdravlje!) svijeta zelim!

  avatar

  11.08.2007. (23:39)    -   -   -   -  

 • Ljubljena kćer

  Sjećam se kad sam u ljeto 1999. nazvala sada pokojnog onkološkog kirurga na broj njegove vikendice radi nalaza CEA (karcinoembrijskog antigena) za mog Muža. Ljubazno mi je odgovorila njegova žena i rekla da svakako nazovem za pola sata. Nisam nazvala a dr. se na jesen tome jako čudio. Znala sam da mi taj nalaz znači skoro pa ništa i da zdravlje i život svog Muža mogu povjeriti samo dobrom Ocu, Koji je doista nadmašio sva moja očekivanja.
  Ti i tvoja Jedina možete razmišljati o puno toga jer Bog naš ispunit će svaku vašu želju, po bogatstvu Svome, veličanstveno, u Kristu Isusu!

  avatar

  13.08.2007. (18:02)    -   -   -   -  

 • aquaria

  Neizmjerno mi je drago zbog vas! Pozdrav veliki! :)

  avatar

  15.08.2007. (20:54)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...