Komentari

kutchkica1.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • ivan

    Kad sam te upoznao, mislio sam da sanjam, jer kad se meni netko svidi, to bude neka nedostizna osoba.. nakon tri tjedna sam se uvjerio da je opet ista stvar posrijedi.. tri puta si me povrijedila; prvo, nakon sto smo se culi poslije moje suncanice, kad si mi rekla da nemogu doci po tebe, jer me tvoja majka ne smije vidjeti (vec sam ti objasnio zasto mi je to bitno).
    Drugo, kad mi nisi rekla da si dobila buket ruza. Tu se opet vrtimo oko pojma komunikacije, volis pricati, ali o trivijalnim stvarima, nikad ne otkrivas neke bitne informacije. Trece, kad si mi poslala sliku na more, sliku iz Vukovara, moto susret, a motiv na slici- motor tvog „kolege“. Zanima me kako mozes biti samnom, a u isto vrijeme, ti mobitel zvoni svako malo, dopisujete se, a ti znas sta on osjeca prema tebi. Nemam nista protiv prijatelja, dapace, pozeljni su.. al ovo mi ne ulazi u glavu.. mislim da uopce ne razumijes poantu.
    Ponasas se kao patnica, namjerno si izazvala prekid izmedju nas, kada sam ja rekao da ne zelim biti s tobom? Super ti je kad si sretna, ali ti je jos draze kad te netko povrijedi, pa se onda tvoji bliznji brinu za tebe, naravno tu je i spremno rame za plakanje, isto ima motor, nista ti nece faliti... kad ces zamijeniti „Ne zelim ti smetati“ „Ne zelim ti biti teret“ „Jesam li naporna“, sa „zelim te vidjeti“ „falis mi“ „dodji po mene“???
    Mali savjet u vezi otplate dugova; nemoras naci novi posao, bilo bi dovoljno da NE kupujes umetke za kosu od 1600kn, sapune od cokolade, itd....
    Ali nikad necu zaboraviti osjecaj, kad sam naletio na svoju srednjoskolsku simpatiju. Taj osjecaj. Nedostajes mi.

    avatar

    08.08.2007. (20:19)    -   -   -   -  

  • Kutchkica o svijetu oko sebe

    totalno si u krivu, al nema veze, ne možeš očekivati vezu a da se toj osobi ne javiš barem da si dobro i da svaka moja poruka ostane bez tvog odgovora, jako hladno si postupio prema meni, al nije bitno, ostala sam povrijeđena, al to je moj problem zar ne????
    a što se tiče financija, volim si udovoljiti, al dobro znaš da me to nije bacilo u dugove... ne želim sebe zapostaviti zato što bi netko drugi imao nešto, ionako sam ispala jako glupa što se tog tiče, i sad imam kaznu otplaćivati nešto što nije moje...

    avatar

    09.08.2007. (22:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...