Komentari

mamrela.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • krijesnica

    Draga blogerice, hvala ti na posjetu mom blogu.Drago mi je što si se priključila onima koji misle da je Isus zakon-slažem se s tobom,ali me malo zbunjuje ovaj tvoj post.Moram reći (iako ne mora značiti da sam ja u pravu) da se ne slažem s tobom u pogledu tvog straha od pakla i Boga..Ja Njega doživljavam kao Milosrdnog Oca (koji naravno tu i tamo zna opaliti šamarčinu radi našeg dobra) no ne mogu povezati Njega s nekim goropadnikom koji samo čeka da čovjek posrne pa da ga lijepo šutne u pakao.Poznaje nas On puno bolje no što se poznajemo sami..Pa zar bi dao svojega Sina razapeti kada bi mislio da smo potpune ništarije? Ići u crkvu je ok ali to ljude ne čini nužno dobrim ljudima(to je moj stav) jer je bezbroj onih koji su rođeni u obiteljima u kojim se prakticira islam, budzam, itd ,plemenima koji nikada nisu čuli za Isusa...Naravno,treba dati i nešto svoje kako ne bi ispalo da umjesto nas sve treba prepustiti Božjem milosrđu..ako ništa onda se uvijek iznova truditi i truditi..
    Pozdrav ti šaljem

    avatar

    02.08.2007. (11:28)    -   -   -   -  

  • skaska

    Ja jednostavno ne mogu vjerovati da jedna KNJIGA može promijeniti čovjeka.

    avatar

    03.08.2007. (12:19)    -   -   -   -  

  • sve-mirac

    Pozdrav tebi i evo mal da se osvrnem na ovaj strah. Bojiš se Onoga kojem se nadaš. Jel tak. Ne znam jel za to postoji riječ al ja to ne bi strahom nazvao. Ak sve to radiš zato ke se bojiš onda je zaključak da ne radiš zato što želiš i velika je mogučnost da šmugneš čim se neka rupa pojavi. Riješi se straha, a pogrešno izabrat ne možeš jer dobro se dobrim vraća. Aj zdravo

    avatar

    04.08.2007. (04:51)    -   -   -   -  

  • isus je zakon

    @krijesnica: prije nego sam ga bolje upoznala mislila sam da je Bog neki striček tam gore koji nebu dopustil da večina ode v pakao, da će nas sve spasiti... no sad vidim da nije tak i da Bog nebu sve pustil u raj i da se za spas trea boriti jer je teško biti kršćanin...trea znati nositi svoj križ...
    @skaska: knjiga itekako može promijeniti čovjeka i njegov život, ja sam živi primjer toga...a evo ti još nekoliko primjera:
    Dave Thomas, osnivač Wendijinh restorana bio je student s lošim mišljenjem o samom sebi dok nije slučajno pročitao The power of positive thinking. danas predvodi lanac brze prehrane sa više tisuća restorana diljem svijeta.
    Phyllis Diller, poznata komičarka, bila je nezadovoljna i nesigurna kućanica kada je čitala The magic of believing. knjiga joj je ulila dovoljno samopovjerenja da je mogla pokušati u svijetu zabavne industrije i s vremenom postala je jedna od najpoznatijih komičarki u zemlji.
    Ralph Waldo Emerson: "Čitanje knjige je često pomoglo čovjeku da postigne bolju budućnost."
    Oprah Winfrey: "Ne mogu zamisliti kako bih postala osoba kakva sam danas da nije bilo knjiga. Kako bih samo znala da sa druge strane mog malog, usamljenog, bezosjećajnog svijeta postoji i drugi svijet? Knjige su mi postale sinonim za slobodu. Dokazale su da čovjek može otvoriti vrata i proć kroz njih.
    Burke Hedges: "Knjige vam mogu u djeliću sekunde izmijeniti život više nego bilo koji drugi medij. Također, nikada ne možete biti sigurni, koja će to knjiga i u kojem životnom razdoblju potresti vaš svijet i potaknuti vas na takav rast kakav ne biste ni sanjali."
    Sve u svemu nabavi knjigu Burkea Hedgesa :"Čitanjem do bogatstva". pozzz
    @Sve-Mirac: ne radim to zato jer se bojim nego zato jer volim isusa i želim mu zahvaliti za to što je umro za mene i vjerujem da će me Bog jednog dana nagraditi za svo dobro koje sam učinila, ulaskom u njegovo kraljevstvo...
    hvala vam na komentarima ....pozzzzzzzzzdrav=)

    avatar

    05.08.2007. (18:24)    -   -   -   -  

  • Ja

    Sranje sranje sranje sranje sranje sranje sranje sranje sranje sranje sranje sranje !!!!!!!

    avatar

    10.10.2007. (23:48)    -   -   -   -  

  • micro

    hej seko...vjerujem da te mogu tako nazvati, jer se oni koji pripadaju Kristu nazivaju braćom. prekrasno mi je ovo što sam pročitala, zato što sam i ja pročitala tu knjigu baš kad sam bila na putu da predam svoj život Kristu. želim samo komentirati ovo što je skaska napisala za knjige...nije tebi, kao ni meni, knjiga promjenila život, već Isus Krist, to je samo knjiga koja pobliže govori o tome tko je On, koja je i jedno svjedočanstvo njemu na slavu kako bi ga ljudi mogli upoznati i doživiti njegovu ljubav i spasenje koje On daje. Bog je ljubav! i to je bit...biti kršćanin znači biti lud za Bogom ¨ljubit svog Boga svim srcem svojim, svom dušom svojom i svim umom svojim¨...ne prihvatiti njegovu milost koju nam daje u svom Sinu zaista je ludost, jer sve što je na ovom svijetu će propasti, samo će njegova ljubav ostati. a tko je položio svoju nadu u njega, On ga zasigurno neće iznevjeriti, jer Bog je vjeran i ne ide preko svoje riječi...drago mi je da si sada novo stvorenje u Kristu i da mu pripadaš...nadam se da ćemo se sresti negdje...iz kud si ti? iz koje zajednice? samo naprijed seko u njegovoj ljubavi, vjeri i njegovoj volji, jer hej, On je već pobjedio, mi samo moramo priznat njegovu pobjedu i otrčat trku do kraja, a On je obećao da je sa nama do kraja vremena ;)

    avatar

    30.11.2007. (21:51)    -   -   -   -  

  • .......m4R3......

    Hej, super si samo nemoj zapostaviti svoj blog!!!Neznam kako ovaj ''skaska'' ne može vjerovati da knjiga može promijeniti čovjeka,...heh, uglavnom sve je super!!Aj pozdrav!!:)

    avatar

    08.06.2008. (10:16)    -   -   -   -  

  • ....save me from the dark....

    ej blog je super drago mi je da netko ima isto misljenje ko i ja da je Isus zakon i sve najbolje.....navrati na moj blog..pppooozzzz

    avatar

    06.08.2008. (11:08)    -   -   -   -  

  • ivan

    pozdrav, mozda bi vam se svidjela stranica www.soulsaver.hr. Inace prilikom posjeta pape podijelit ce se 50000 primjeraka Isus nasa sudbina :)
    inace knjiga se moze nabaviti besplatno i u audio formatu na cd-u u prostorijama Crkve radosne vijesti na Marulicevom trgu 17, zagreb (najbolje navratiti kad je bogosluzje od 9:30 do 12:30).

    avatar

    05.06.2011. (03:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...