Komentari

mikr.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • daleko od istine

    muskarci vole "slabije" zene (navodnike koristim jer ne mislim na fiz. slabost) kojima treba njihova pomoc i zastita. cast izuzecima.
    e da, ovaj komentar tvoj dolje: godine nisu garancija znanja :)
    ajde, glavu gore, bit ce bolje.

    avatar

    30.05.2007. (09:59)    -   -   -   -  

  • grizz

    Eto ti mog prijatelja, koji je hodao sa mojom prijateljicom, koja je na jako visokoj funkciji,i stalno je bio izbediran,oženio se nakon mjesec dana poznanstva sa sekretaricom.I sada je napokon "iznad".
    Eto ti mog drugog prijatelja, čija je plaća u vrijeme rođenja njegove kćerkice bila oko 400 €,a ženina oko 1000 €.Znaš što je kralj napravio?Uzeo je porodiljni drugih 6 mjeseci života (u dogovoru sa ženom) a ona je išla šljakati.Naravno, u firmi su ga gledali ko da je vanzemaljac, ali meni je bio i ostao pravi KRALJ.
    Za malu..ma proći će i ta nedaća..

    avatar

    30.05.2007. (10:18)    -   -   -   -  

  • Anjuška

    Muškarci bi definitivno radije da oni rade i brinu se za svoj krhku ženicu,nego da bude obrnuto....

    avatar

    30.05.2007. (16:54)    -   -   -   -  

  • pojzn bijatch...

    joj ja ti nisam na balkanu pa neznam na kaj misliš... šalim se narafno...

    ma muškarci su obične šovinističke svinjice... katastrofa...
    žena mora rintat i ubijat se od posla a fraeri sam uživaju i "poprave" frižider il vešmašinu koji i tak na kraju poslije njih završe na otpadu...
    ne želim to ni komentirat...
    ja sam zadrta feministkinja... jebiga...

    kiss kiss

    avatar

    30.05.2007. (19:24)    -   -   -   -  

  • pojzn bijatch...

    da ne spominjem kak im jaja otpadnu čim žena ima (zasluženo) veću plaću od muža...

    avatar

    30.05.2007. (19:25)    -   -   -   -  

  • mikica

    joj bijatch ala ga ti sereš:)))
    ali svi komentari su istiniti. Zaista muškarci žele biti gazde u svemu, jači spol u svemu. Mislim da ne bi muški podnijeli da žena više zarađuje od njih, jer zaista onaj tko se pomiri s tim zaista se može nazvati pravim muškarcem.
    A i zašto bi jadna žena ispaštala što zarađuje više, sigurno se jako namučila da postigne to što je i zašto bi to trebala napustiti da bi ego njenog fraera bio na razini.
    Kako je meni moj dečkec rekao kad smo jednom razgovarali o tome. Ja njemu kažem, kad bi ja zarađivala više od muškarca očekivala bi da ja imam veći glas u kući i da bi muškarac morao raditi kućanske poslove. A on će na to- ne, ne, iako žena zarađuje više treba prati, kuhati, čistiti, brinuti se za djecu, raditi sve poslove u kući. A reko jebote baš si bosanac, ali onaj teški. Reko onda mene nećeš ženiti jer ja ne namjeravam ni za koga hrmbati i ubijat se ko konj a na koji način on meni iskazuje ljubav?? DA sere i prigovara kako mu ne valja ručak. Ufff takvi nek mi ne prilaze. Ja ak ću imat dovoljno para ne treba mi ni muž ni ljubavnik. Kad se ionako uglavnom udajemo jer trebamo njihovu lovu, naša nam nije dovoljna da uzdržavamo sebe ili eventualno brinemo za svoje dijete čiji otac ne želi čuti za njega

    avatar

    30.05.2007. (19:44)    -   -   -   -  

  • mikica

    I zato žene ako imate dovoljno love da budete samostalne bolje si kupite vibrator, jeftiniji je, ne sere, lako se održava i ne smrdi

    avatar

    30.05.2007. (19:46)    -   -   -   -  

  • mikica

    sorry na ovako grubim komentarima, ali ponijelo me... svaka čast papučarima i finim muškarcima, oni su dobrodošli:))

    avatar

    30.05.2007. (19:47)    -   -   -   -  

  • mikR

    vidim da je tema zapaljive prirode :) .. sviđa mi se to.. :)
    inače, uvek su mi se dopadale devojke starije od mene... ne znam da sam imao problem s tim dokle su dogurale.. konkretno, ova koju pominjem u poslednje vreme :) je starija 3 i po godine... radi magistarski na mašinskom fakultetu... a ja još uvek apsolvent na svom... tako da ne mogu reći da ima problem sa tim stvarima... možda ipak one znaju nešto drugačije.. ;)
    ne bih da budem subjektivan :)

    avatar

    30.05.2007. (20:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...