Komentari

crniisus.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • ANCHI, i to je život !

    I ja sam onda rogonja, naime ja jako volim slati čestitke i pisma. Iskoristim blagdane u svoju korist i čestitam svima i Božić, Novu godinu, Uskrs a ponekad se zezam i pošaljem nesto nekom onako, iz čistog mira. Ne volim SMS, nekako je hladan, dok jedna čestitka ili pismo djeluje prisno i toplo. Tel račun plačam VIPu jer imam Home box.(ne naplačuju ono kaj nisam potrošila što je inače praksa u H.poštama.)

    avatar

    19.05.2007. (21:14)    -   -   -   -  

  • Black Pearl

    To je nevjerojatno. Ja mogu poslati novac iz SAD-a za Europu preko noci ili cak isti dan sa Western Union a HP ne moze dostaviti posiljke u roku dan ill dva u okvirima svoje drzave. Hrvatska brate spori u svemu pa i u novcu....hajde valjda ce biti bolje za naredne generacije...mislim na X-ovce. Nemoj ti da se uzrujavas, sto bi bilo da zivis u Ugandi?
    @i to je zivot....i ja sam rogonja jer strasno volim da saljem cestitke povodom svih proslava pa tako i moja posta cesto zavrsava u milosti i nemilosti HP ruku.

    avatar

    20.05.2007. (00:23)    -   -   -   -  

  • AR

    a zaboravio si to kako su tete za pultom toliko ljubazne da se ne udostoje ni pogledat te dok ti daju jebeni papiric za ispunit...a tek kad se trebas potpisat pa ti lupi prstom ili kemijskom na dio papira sa pun k.... crtica pa se misli di da se potpises.....(psujem ko kočijaš za jednu 24-godišnjakinju ali shvatite mene i mog "komšiju" :))

    avatar

    22.05.2007. (00:58)    -   -   -   -  

  • Paix

    Pošta ima visoko mišljenje o sebi i mogu si svašta priuštiti jer znaju da ih trebamo i da se ponekad samo njima možemo obratiti.
    Je li pošteno? Ne. Može li jedan čovjek nešto učiniti? Ne baš. A ako može, treba mu spomenik dići.

    avatar

    23.05.2007. (00:30)    -   -   -   -  

  • krijesnica

    Samo da te pozdravim...Hvala ti što si svratio na kavu,šteta što nisam imala šlaga.A kad smo kod pisanja ,gdje si ti??Da i kod tebe nije zapelo???
    Svemu ovome fali žestine otkako si u obvezama
    Nadam se da ćeš nadoknadit (iako si pisao češće od mene)..:))

    avatar

    28.05.2007. (11:55)    -   -   -   -  

  • CrniIsus

    Hvala vam svima, naravno i tebi krijesnice iako te dugo nije bilo.
    Na mom blogu ima meni pet dragih žena a ti si jedna od njih i uvijek si dobro došla, pa makar stavila samo upitnik, uskličnik ili točku.
    Šta se tiče pisanja, materijala ima dosta samo trebam naći vremena da ga malo korigiram i posložim jer kod mene sve ima svoj red, svrhu i smisao pa tako i pisanje, jer ja imam pripremljenih tekstova more, samo ih u određenom momentu dorađujem a sad nisam imao vremena za to jer stigla mi je veoma draga osoba preko sedam mora i sedam gora, a imao sam i lakšu prometnu nezgodu s toga shvatite i pokušajte opravdati moje ne pisanje.
    Blog !

    avatar

    29.05.2007. (01:59)    -   -   -   -  

  • Paix

    Brzo se oporavi od nezgode i nadoknadi vrijeme s tom osobom. Za pisanje ima vremena...

    Pozdrav

    avatar

    30.05.2007. (20:30)    -   -   -   -  

  • vjeraufanjeiljubav

    Koja je to Nada koja posljednja umire?

    avatar

    02.06.2007. (13:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...