Komentari

vibbi79.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • da sam mudra

    Točno od A do Ž ! Ono "ako nama pukne..." izgledno je zamijeniti s "kada nama pukne...".

    avatar

    08.05.2007. (15:47)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Vjerojatno je tako predodređeno da se svakih nekoliko godina u nekoj državi pojavi netko tko se nametne "raji" pa onda kasnije ispaštaju. Uostalom, i mi smo imali autoritativnog vođu koji se furao na Tita, ali daleko jače, čak bih rekla nepobjedive egotripčine. A akonto tretmana naših vani, to bi mogao jedan post napisati..po pričama koje čujem, ispada da nas još uvijek smatraju ubogom sirotinjom koja je spremna na sve samo da se makne odavde, od lažnih brakova pa nadalje..

    avatar

    08.05.2007. (18:49)    -   -   -   -  

  • Vibbi

    @snoopyshist. hm, dobra ideja mogao bi opisati kako nas Hrvate (ili Jugiće kako nas vani zovu jer smo iz bivše Juge, a svi smo im kao isti radi sličnog jezika) vani tretiraju. Mi smo za većinu "zapadnjaka" gore od sirotinje, uglavnom smo ista "stoka" kao Arapi i Crnci.

    avatar

    09.05.2007. (10:06)    -   -   -   -  

  • almost Poznata

    tko zna kako će biti,ja se nadam da ćemo i to preživjeti...ovaj lik mi nije poznat jer sam totalno apolitična osoba - zbilja ne pratim niti me interesira

    avatar

    09.05.2007. (16:53)    -   -   -   -  

  • Flegmatik

    Šta je s Turcima u Njemačkoj, Arapima u Beligiji i Danskoj, Surinamcima u Nizozemskoj , Pakistancima u Engleskoj, itd, itd. - a mozemo, pardon smijemo li se isto tako pitati, sto sa Srbima u Hrvatskoj ? Pogotovo domacima, koju su digli oruzje na vlastitu domovinu, za razliku od ovih narodnosti koje spominjes sirom Europe !

    avatar

    20.05.2007. (00:48)    -   -   -   -  

  • Rejban

    Gle, pobjeda Sarkozy je nešto kao da u Hrvatskoj na izborima pobijedi Anto Kovačević. Eto, razloga zašto ne smijemo biti ljubomorni na Europsku Uniju! :)

    avatar

    21.05.2007. (19:36)    -   -   -   -  

  • v

    Hm, zaokrenuo si prilično ulijevo u odnosu na otprije četiri godine. Čini se da je ona afera sa starim blogom pukla jer više nisi htio šutjeti o stvarima s kojima se nisi slagao, licemjerjem i politikantstvom... Pretpostavljam da se više ne želiš angažirati u stožeru kod starog "šefa" :-)
    Pozdrav iz TMHR

    avatar

    22.05.2007. (10:36)    -   -   -   -  

  • pulicer

    Mislim da se prilicno pretjeruje sa tim "opasnim" Sarkozyem.Sarkozy naravno osluskuje masu i nudi im ono sto njihovim usima godi. Ako si bio u Francuskoj, onda si mogao skuziti da naravno 95% Francuza ne voli imigrante.Takodjer ne zele ni ulazak Turske u EU.Ono sto oni zele cuti im je i receno. U zamjenu za glasove. E sad...S obzirom da je politika provodjenje interesa, time je to rijeseno.
    Ali kod Sarkozya je nesto drugo takodjer bitno: on je shvatio da Francuska sa 35 radnih sati tjedno, ne moze vise biti jedan od gospodarskih stupova EU, niti sama po sebi dovoljno konkurentna. To je istina, ali njegov plan da kopira Blaira, za mene je vrlo neuvjerljiv. Blair je imao podrsku sindikata u zajednickom interesu.Statistike o napretku UK to dokazuju. Blair je pao prije svega radi Iraka. Tu Sarkozy ne moze pasti, ali sa anarhoidnim sindikatima i seljackim nacionalistima-antiglobalizatorima tipa Bove, mislim da nece uspjeti.Dobro ce biti za njih i Europu ako uspije. A retorika protiv ovih i onih je pomalo isprazna. U vladi sada ima i manjine i 7 zena od 15 ministara.Tko bi to za njega rekao? Uostalom tko bi rekao za Sanadera da ce ovako proeuropski voditi politiku poslije onih skupova u Splitu prije par godina.Cijela Europa ce morati preispitati vlastitu imigracijsku politiku, ali i odnos domacih i imigranata. U suprotnom ce sa ovakvom demografskom katastrofom svi morati raditi do 90 godine, ako zele imati mirovine koje ce izdrzati za kruh i mlijeko 30 dana.Povecanje izdavanja za mirovine ce samo jos vise povecati poreze i jos vise pokvariti nisku konkurentnost Europe.To socijalisti ne mogu ( moguce i ne zele) shvatiti.

    avatar

    29.05.2007. (14:52)    -   -   -   -  

  • Vibbi

    @pulicer. Slažem se sa svim što si rekao. Najviše istine ima u ovome: "ali kod Sarkozya je nesto drugo takodjer bitno: on je shvatio da Francuska sa 35 radnih sati tjedno, ne moze vise biti jedan od gospodarskih stupova EU, niti sama po sebi dovoljno konkurentna."

    Pitanje.... Da li je neo-liberalni američko-Sarkoyijev ekonomski napredak ono čime bi trebali težiti.Sarkozy želi povećat konkurentnost na štetu radnika, niže i srednje klase, te za korist bogataša. Što sličnije Americi gdje ljudi umiru na cestama i gdje vlada pravi pravcati kastinski sistem. Samo to...

    avatar

    29.05.2007. (15:29)    -   -   -   -  

  • zigzig

    @vibbi: to je samo slikovita figura ili je podjela toliko oštra u USA?

    avatar

    29.05.2007. (16:08)    -   -   -   -  

  • Vibbi

    @zigzig. Nešto između :)

    avatar

    30.05.2007. (11:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...