Komentari

crniisus.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • pink sapphire

    Kad već "mali čovjek" ne može ništa poduzeti da mu pomognu "pametnjakovići" iz T-coma, ovo je odlična ideja --> zašto ne proširiti vijest po internetu. Svaka mu čast! Još je ostavio i svoje podatke...
    Ja sam također bila zakinuta mali milijun puta od T-coma, najčešće zbog max-adsla... i da. naravno da su mi obećali onaj sony mp3, i rekli kako dolazi na moju adresu - a nikada nije ni došao. Naravno da nije u mp3 playeru, već je u principu! Da, u j... principu - obećaju ti pa šipak!
    Ne znam šta da kažem, osim da se s njima boriti ne može, slala sam im i žalbe i sve i svaki put je bila odbijenica.
    E pa, ovo je odlična ideja...
    Pozdrav!

    avatar

    05.05.2007. (10:28)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    I to je Hrvatska. Savijet jedan mali: ako je tv na gazdaričino ime i ako gazdarica ima svoj tv na svojoj adresi, tada se netrebaju plačati dvije pretplate na istog korisnika. Ako več moraš plaćati max tv nemoj plačati pretplatu za tv (raspitaj se). Čitam tvoj blog i oduševljava me (čitala sam kao "špijun" ne javljajući se komentarom. Sretno tebi u borbi sa VJETRENJAČAMA.

    avatar

    05.05.2007. (12:56)    -   -   -   -  

  • AR

    Gospodinu Šitumu naklon a tebi blogeru jos veci jer si to objavio!Kad je T-com toliki nimfoman pa sve redom jebe (nije poštedio ni mene ) jebem i ja njih pa da ljubav bude obostrana!

    avatar

    05.05.2007. (14:14)    -   -   -   -  

  • Ana =)

    Ey super blog navrati i ostavi mi par komića....bye ...bye....pozzz!!!

    avatar

    05.05.2007. (23:00)    -   -   -   -  

  • Black Pearl

    Nazalost u maloj zemlji kao sto je Hrvatska nema dovoljno konkurencije pa se sve svodi na monopoliste. Pa cak i kad se pojavi neko novi, manji, slabiji, noc ga proguta i nestane bez traga. Tek se pripremio da zagrize prvi zalogaj torte a ovaj veci, mocniji ga vec nanjusio i sebicno otklonio. Privatizacija je dobra stvar ali Hrvatska ima jos mnogo sta da nauci i usvoji iz svjetskog trzista.

    avatar

    06.05.2007. (02:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...