Komentari

crniisus.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • AR

    stalno citam nikako ne komentarim jer nemam rijeci.ustvari se ne obazirem puno na tvoje teme koliko na smisao recenica,nacin izrazavanja,toliko sirine a opet svima razumljivo.ležerno i profesorski!nemoj zamjerit vecini sta ne odgovaraju jer je tesko bilo sto napisati osim idiotizma kakvih sam vidila a to je suvisno.u biti mi je nekad zlo procitat komentare nakon tvog posta.
    P.S.
    škrto čuvaš slike Kolumbo!
    pozz

    avatar

    04.05.2007. (00:34)    -   -   -   -  

  • CrniIsus

    @AR, Drago mi je da si tu negdje i nadgledaš sve ovo, ha ha ovo je tek predigra, a ja kao što možeš da pretpostaviš više pažnje posvećujem predigri nego samom činu, zato da bi on imao smisla i svoju explozivnost, nakon opsežnog predstavljanja i upućivanja u tematiku biće red da pogledamo i neke od slika i filmova, nije li ugodnije gledati slike poznatih nego nepoznatih...
    Blog !

    avatar

    04.05.2007. (03:51)    -   -   -   -  

  • BlackPearl

    E moj CrniIsuse, ma koliko te dobro poznavala ipak me ponekad prijatno iznenadis. Drago mi je da ti je moja tajna donijela trenutak radosti. Mozda je misterioznost trebala potrajati malo duze...but I was weak. Sad bar "otkucaj" zna sto te cini sretnim. Love you!

    avatar

    04.05.2007. (04:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...