Komentari

crniisus.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • BlackPearl

    Dok se Europljani zabavljaju djecijim igricama "click...click", kinezi se i dalje mnoze, australci suncaju bore, neki afrikanci umiru od gladi/side/malerije, prosjecan amer surfa po 400+ TV kanala da vidi najnoviju katastrofu, Bush sjedi u bijeloj kuci i razmislja koga jos moze napasti za ostatak mandata, juzni ameri prave plan kako preskociti granicu, iranci pripremaju najnovije nuklearno oruzje, Sadam se raspada u grobu, a ja sjedim uz komp, slusam U2, i citam tudje blogove...Sto da se kaze...svi imamo drugacije prioritete. Greetings from BlackPearl.

    avatar

    22.04.2007. (03:53)    -   -   -   -  

  • CrniIsus

    @BlackPearl, tako me raduje da mi posjećuje blog netko kao ti i ostavlja pozitivne komentare, ne samo zbog toga šta ih smatram jako pozitivnim, korektnim i poštenim nego ako nisi ostavio komentar kao da nisi ni bio, to je moj stav, mislim kao ono u životu ako nisi ostavio traga kao da nisi ni postojao, pa sve dok bude moga bloga biti će i tvoji komentari i svih koji ga ostave kao svjedočanstvo i promišljanje, jer nemam ih namjeru brisati kao neki koji nisu ni svjesni vrijednosti pa čak i negativnih komentara.
    Kroz naše živote je prošla cijela vojarna žena i muškaraca raznoraznih likova, pa kad bi smo po tom kriteriju gledali jednostavno bi izbrisali sve one imbecilne, prepametne, predebele, premršave, preniske, previsoke i da ih ne nabrajam više ali svaka od njih je ostavila neki trag i možda promijenila tok našeg života i vjerojatno nismo ni svjesni u tom momentu koju je koja vrijednost imala, pa tek sa određene vremenske distance smo u stanju da pametno rasudimo ako i tada...
    Blog !

    avatar

    22.04.2007. (05:22)    -   -   -   -  

  • BlackPearl

    Sto reci kao odgovor....i meni je drago da postoji ovaj blog kao i mnogi drugi, no kad se toliko mnogo njih procita gotovo je nemoguce komentirati na sve, ali se trudim da bar dam izjavu da sam bio tu i da mi se dopalo, ne!
    E kad si vec spomenuo ljude koji su usli ili samo prosli kroz nase zivote ipak bi bilo lijepo da se neki mogu izbrisati...ja bih to sa zadovoljstvom!

    avatar

    22.04.2007. (19:09)    -   -   -   -  

  • Renatodb

    Ja ti dajem cistu desetku za ovaj post a taj tvoj desetogodisnjak sigurno je haker.
    Jako mi se svidjaju tvoji postovi gledam ih svaki dan pa imas od mene RESPEKT.
    Samo tako nastavi:)

    avatar

    24.04.2007. (03:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...