Komentari

pixel88.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Tapirchich

    hm,,,ne smatram nekim šovinizmom, ali SMATRAM da se trebaju uvest i doktorica i docentica i ostale nazive u ŽENSKOM RODU,,,,( a onda kad pogledam, možda to i je neki šovinizam,,,neki prikriveni)

    avatar

    16.04.2007. (19:49)    -   -   -   -  

  • ..::lamb of god::..

    Stvarno je glupo da je samo u muškom rodu, čak je vjerojatno i povezano sa šovinizmom.
    Imam novi post pa svrati ako ti se da, pusa!

    avatar

    16.04.2007. (20:32)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Hm, ja to nikada ne koristim, nego uvijek kažem magistrica, doktorica, profesorica i sl. Uvijek to zamijetim na Najslabijoj karici kada žene za sebe kažu da su profesor?!
    Nije mi to normalno, a ja bih namjerno uvijek rekla u ženskom rodu.
    Ne smatram to nekom greškom muškaraca, nego više glupavom, općeprihvaćenom, društvenom nebulozom. :)

    avatar

    17.04.2007. (12:57)    -   -   -   -  

  • ..::lamb of god::..

    Ja bi se isto poistovijetila sa velikodušnošću, a bome i s ljenošću, također se slažem da velikodušnost graniči sa gluposti zato jer mi se često zna dogoditi da pomognem i osobama koje svojom sebičnošću to uopče nisu zaslužile, ali ok. Mislim imam ja sve navedene osobine, ali ove dvije u prevelikoj količini. Inače mi kažu da imam dara za pisanje(ja to osobno ne mislim o sebi :), ali kako sam napisala u postu neda mi se pisati i volim i drago mi je podjeliti djela koja mi se jako sviđaju sa drugima bez obzira na to tko ih je napisao, čak mi je i bolje tako jer gotovo uvjek kada nešto pišem sam u velikom bedu. pusa & pozz!

    avatar

    17.04.2007. (19:53)    -   -   -   -  

  • Zrakomlati

    ...pa ne mislim baš da je to šovinizam........svatko ima pravo nazivati sebe (ako to zaista i je) kako hoće.....profesor.... profesorica, ali mislim da većina "profesorica" kada se predstavlja kaže za sebe "profesor".........ne znam možda misle da ih tada ozbiljnije shvaća okolina, a to onda je šovinizam......

    avatar

    17.04.2007. (21:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...