Komentari

tracmarenda.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Anđeo s ružom

    ja bih sad jagoda sa šlagom...:)))dala si mi ideju:))ugodan ručak draga...

    avatar

    02.04.2007. (15:22)    -   -   -   -  

  • sewen

    ajme, a bidan li san ja. vidija san one slike od nedilje pa mu zubi čine vodu, a nesmin...
    pa triba sad malo stesat figuru. dolaze nam vrućine i kratki rukavi...
    nesmin ništa ist. nesmin. moran se stesat.
    al' na ćakulu ću uvik doć

    avatar

    02.04.2007. (20:09)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Vjerovala ili ne ...ja spremam posve isto, al' za sutra...čekaju me u frižideru dva lijepa maca šparožica hihihihih navrati...
    I ovo cvijeće uz kamen sa strane je zanosno hihih :-)))

    avatar

    02.04.2007. (20:34)    -   -   -   -  

  • amarcord

    Lijepo, lijepo, ovo je daleko iznad gastronomije, ovo je umjetnost. Nisam ja baš toliko sklon hvali kako bi se po nekim komentarima moglo zaključiti, ali kada mi nešto baš šmeka, ne mogu, nego se iskreno nakloniti, a volim detalj, volim značaj u stvarima koje mnogima promaknu, nema to veze sa standardnim vrijednostima, dapače, ali dobro, nije ni sebe toliko teško vidjeti boljim, a gdje neću ovakav, bar meni evidentan, ukus i osjećaj za lijepo. Čak su ti i slike neobičnije nego bi se to moglo pomisliti. Jednino još nisam siguran jesu li u peki bile tikvice (za što su glasali moji ukućani i što zvuči logičnije) ili krastavci (za što sam ja glasao, ma kako možda čudno zvučalo, recimo sa šaranom daju odličan okus). E sad slike i novi digitalac. Možda to sam aparat radi, ali doimaju se više umjetničke nego pusta vjerna fotografska reprodukcija, mada ni to nikako nije za odbaciti. Jako mi se sviđaju, pa bi se zaključilo da je tvoj Sony po mom ukusu, ali ja sam ipak oko bacio na Panasonic DMC-TZ1EG-S (5 MPx, OZ 10x), tu je prisutan taj dio priče o detaljima. Moram ga još malo pogledati, pa ću onda odlučiti. Što se tiče jagoda, ja ih volim sa kivijem i medom :)

    avatar

    02.04.2007. (20:53)    -   -   -   -  

  • amarcord

    Dozvolio sam si malo "širine" na tvom blogu, ali što mogu kada me ponijelo, ali sada ću lijepo obići i sve ostale drage blogere koje sam malo zapustio. Lijep pozdrav do novog susreta :)

    avatar

    02.04.2007. (20:55)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    jagode, jagode... i bez šlaga. šparogice, naravno... i znaš što m je još drago? što dečki tako lijepo pričaju o hrani... prava umjetnost! :)

    avatar

    02.04.2007. (21:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...