Komentari

tracmarenda.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • vampir tibor

    Sline mi cure...

    avatar

    01.04.2007. (17:06)    -   -   -   -  

  • amarcord

    Izuzetno lijepo, posebno, i detalji koji nisu vezani za samu feštu, tj. klopu, ukrasi, zid, kamin-peć, onaj urezani kut sa pločicama, aranžman, cvijetak na torti, .... Sve djeluje sa puno smisla, ljubavi i volje, jako, jako, lijepo. Ovih dana ću i ja svoj stari digitalac zamijeniti nekim drugim, pa me baš zanima o kojem se Sony-u radi, fotke su baš taman za obiteljsku arhivu. Da se vratimo kulinarskom štihu :) Sviđa mi se cijeli meni, od početka do kraja. Što je sve od povrća uz teletinu? Mladi krumpiri, kajmak i pršut mi zvuče jako zanimljivo i nisam do sada radio nešto slično. Nakon što sam se izguštirao roštilja (gradela) i kotlovine, peka mi je omiljena u zadnje vrijeme, mada je još uvijek znamo zamijeniti pećnicom. Možda bi trebao znati što je na zadnjoj slici, ali ne znam, a jako je zanimljivo i što bi se reklo ima nešto drago i sjetno u sebi, ali to je naravno čisto subjektivan dojam. Lijep ti pozdrav :)

    avatar

    01.04.2007. (17:59)    -   -   -   -  

  • amarcord

    Moj današnji raspored nije bio nešto posebno, ali mene svejedno veseli. Prvi obrok nije bio baš prerano i nije bio baš uobičajen kao prvi obrok, ali baš nam je lijepo sjeo. Jeli smo kuhani grah sa ričetom, ubačen na dinstano kiselo zelje sa puno češnjaka i malo slanine, jednostavno i odlično. Slijedila je šetnja po Maksimiru, oko novog jezera i okolo kroz šumu. Jučer je ženica skuhala odreske od tune u standardnim začinima i sve što već ide uz to, kroz noć i prijepodne se cijedilo, da bi sada očistio, filetirao i utopio u ulju da može stajati za iduće dane. Dok je ženica popila čokoladni liker, ja sam krenuo sa Ljutomerskim Laškim rizlingom, što mogu kada sam žedan. Kako su mi usputni komadići tune otvorili apetit, napravio sam nam malo predjelo, svježi kruh natopljen maslinovim uljem sa malo pršuta, sira i maslina po sebi. Nakon toga sam smazao pola kruške, jedre, čvrste, mirišljave i podatne, znam da malo neobično zvuči, ali meni je odlično sjelo. Iz pećnice miriše teletina (prsa) sa mladim krumpirom i samo što nije gotova, već je okrenuta prvi puta. Pozdrav veseli šaljem, jer vino nije loše, o ne, dapače :)

    avatar

    01.04.2007. (18:00)    -   -   -   -  

  • amarcord

    Čaše i cvjetovi, kornjača za dušice, pribor za peku, vrlo ukusno dekoriran tanjur, meso taman pečeno, saftno, s laganom koricom, ništa prepečeno, i nisu pločice, nego neki kamen, mramor ili što posložen mozaično, lišće, cvijeće, ma baš lijepo, pokazao sam slike i ženici i sinu, svima su nam izmamile osmijeh na lice i otvorile apetit. U međuvremenu je naš objed pri samom kraju, pa eto, idem malo ubiti nepce i dušu pustim hedonističko gastronomskim zadovoljstvom :)

    avatar

    01.04.2007. (18:11)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    kod mene se danas postilo. dobro, ne u baš tako, ali je dan prošao lagano... pileća juha, špageti s povrćem ( meksički mix, gljive, tunjevina, parmezan) i zelena salata. jučer se jeo nedjeljni ručak, a danas je kuharica nešto zakazala ;)
    kod tebe je, po običaju, divno... ugodno za oko, a vjerujem i za nos i nepece.. :)

    avatar

    01.04.2007. (21:34)    -   -   -   -  

  • Santea

    Ajme draga moja ogladnila sam,a vidi koliko je sati...ne smijem niti misliti na hranu,a i crni rižot od ručka već je odavno učinio svoje:))Moram zatvoriti ove stranice dok još imam snage ne ustati i napraviti nešto za klopu,zato jedan brzinski LAKU NOĆ i ne jesti ovako kasno:))

    avatar

    01.04.2007. (22:27)    -   -   -   -  

  • Njofra

    podočnjaci veliki al srce ispunjeno
    ko i meni hehač

    avatar

    01.04.2007. (23:34)    -   -   -   -  

  • prorok

    Da samo znaš ća si mi učinila, ma voda mi teče priko zuba, prijatan početak tjedna ti želim.

    avatar

    02.04.2007. (10:21)    -   -   -   -  

  • Auris

    ove slike izgledaju divno i ja bi malo. pozz ostavljam.

    avatar

    02.04.2007. (10:21)    -   -   -   -  

  • Rie

    Billet ovi ljudi na sela, i vidjeti da smo trcati gore dom nekih refurbished laptops review

    avatar

    26.09.2009. (14:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...