Komentari

mikr.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • mandarinica

    uglavnom ne volim znati detalje iz ljubavne proslosti svojih frajera. mozda samo neke bitne stvari koje mi mogu dati odgovore na poneka zaista bitna pitanja tipa da li je ziveo sa nekim, koliko je najduze trajala njegova veza i slicno. iskreno, mogu i reci da me detalji u vezi sa tim ni ne interesuju previse, koncentrisem se na sadasnjost. ako te to vec toliko opterecuje nemoj 'kopati' jer time samo mozes stvoriti nepotrebnu tenziju u (dobroj) vezi.
    pozdravcic.

    avatar

    30.03.2007. (17:21)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    O, jako mi je to poznato, ali nisam bila ja ta koja se interesirala o prošlosti, već me dragi tranžirao pitanjima o mojim bivšim ljubavima...pa, ponekad to diže tenziju i strast, a ponekad postaje mučno...nema pravila što uraditi, ali ako ti toliko smeta njena prošlost znači da si jako zaljubljen i prilično ljubomoran...činjenica jeste da neke osobe koje volimo ne možemo ni zamisliti s nekim drugim...

    avatar

    01.04.2007. (10:21)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    S dragim ne razgovaram o detaljima iz prošlih veza, niti to želim. A to da iza sebe i on i ja imamo veza, to se podrazumjeva, i kad pričamo o tome, uglavnom pričamo o tome kako su te veze utjecale na nas, a ne baš o tome što smo s tom osobom radili i sl. No, mi smo ljudi jako znatiželjni, pa kopkamo po nečem što nam onda kasnije neće dati mira... a znaš što kažu, znatiželja je ubila mačku... :)))))

    avatar

    02.04.2007. (10:17)    -   -   -   -  

  • rossanna

    otvaranje x files moze biti jako pogubno, za obje strane :)...koliko god zeljela da znam sve detalje, toliko me sve skupa to odbija...kad bi se moglo uvijek u svakoj vezi krenuti iz pocetka, bez proslosti...to bi bilo najbolje. Ovako, ostaju kompromisi :) anna

    avatar

    03.04.2007. (21:10)    -   -   -   -  

  • Šima

    uhhhh, gadno, nije dobro slušati priče iz prošlosti. Onda te stalno nešto kopka.
    1. ako ona priča o tome znači da je nešto još veže za te ili tu osobu, ato nije dobro
    2. ako ti je stalo do nje ignoriraj i priušti joj još ljepši pogled na grad noću!
    Sretno!

    avatar

    05.04.2007. (08:56)    -   -   -   -  

  • masai mara

    napravi sve kao da je prvi put i tebi i njoj (u svemu) i bit će super
    ne pitaj i ne dozovoli da budes pitan
    ne opterecuj se...vjeruj mi

    avatar

    06.04.2007. (01:24)    -   -   -   -  

  • RED DOLL

    jebeš prošlost, sadašnjost je ono bitno. sve druge stvari...uh, život je prekratak za takva sranja! iskreno s iskustvom!

    avatar

    10.04.2007. (21:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...