Komentari

mladizupeig.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • kristina

    ej.... ajd da nesto komentiram pa da ivani ne bude dosadno.
    Nadam se da ceneki tj.vise njih sa zbora ici na onaj planinarski put,ja za sad idem.
    tak da jedva cekam tu nedjelju,ak ne dode do promjena...nadam se da nece. vidimo se ljudi u nedjelju :)

    avatar

    16.03.2007. (12:41)    -   -   -   -  

  • valentina

    Bok! evo izvjesce s nedjeljene kavice... planiramo provesti zajednicko druzenje jednu subotnju vecer uz Taize dvd-e. Tko je zainteresiran neka se nekaome javi. Mi s nedjeljne kavice znamo tko smo i mi smo za...dakle to se odnosi na druge.
    Htjedoh reci za radio- emisiju, ako imate kakve ideje o cemu biste vi htjeli u emisiji razgovarati ili nesto sami organizirtai, evo me, TU SAM!!!
    Uskoro cu dobiti emisije u mp3 formatu pa cu dati na "dilanje".
    Svima pozdrav i Bozji blagoslov. zelim da svi napredujete u korizmenim djelima odricanja ili nosenju krizeva koje ste si za korizmu stavili. jos malo, rezultati ce se vidjeti nakon Uskrsa. hehehe, ja sam s uz ostalo stavila post, pa se isto nadam da ce se vidjeti nakon Uskrsa ...hehehe Sala mala, naravno da ne postim zbog toga, da me ne bi sad neki "duhovnjak" napao. Pozdrav!

    avatar

    18.03.2007. (22:20)    -   -   -   -  

  • lea

    Javno se ispricavam sto nisam dosla na zbor :) sto se tice planinarskog kriznog puta ja bi isla, ako mi netko isfinancira ortopedske uloske za tenesice :) salim se, za sada idem ako se ne dogodi nesto izvanredno, nadam se da nece.
    Evo da vam se malo izjadam, Marko i ja imamo malo problema sa trazenjem buduceg stambenog mjesta, pa bih zamolila one raspolozene za molitvu, ako vam nije tesko da se pomolite da nam se Bog smiluje, pa makar za neku garazu :) Hvala, Bozji blagoslov svima+

    avatar

    19.03.2007. (10:16)    -   -   -   -  

  • Thomas

    Lijep blog i bas je dobro sto ste si ga dali truda urediti. Steta sta mi u Krizu i ostalim okolnim zupama nismo tolko angazirani oko neceg slicnog. Pozdrav svima! Thomas

    avatar

    21.03.2007. (23:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...