Komentari

findingmyself.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • always outnumbered

    da..znaš gdje možep ići?naprijed..Što možeš učiniti?što god misliš da je ispravno..ne smiješ zastati,ne smiješ se kolebati,ne smiješ misliti da nema smisla,jer vjeruj mi da ga ima..o,da,ima ga...depresija svakog hvata..nije to vapaj za pozornošću,nego prava stvar..ali citiram jednu pjesmu..
    "uvijek se dižemo iznova,spremni na još par udaraca.."
    digni se,kreni dalje,vidit ćeš da ima smisla! :)

    avatar

    06.03.2007. (10:50)    -   -   -   -  

  • martina

    depresija je samo stanje koje te unistava, rusi te i vraca u prah malo po malo, dan po dan, cas po cas...ali nemoj si to dopustiti, govorin ti iz iskuzstva...depresija je nesto najgore, neizlijecivo, nemoj joj dopustiti da te povede u svoje mracne odaje, jer od tamo ti nema izlaza, tesko ces pronaci ono svjetlo od dolje. zato sam sebi jednostavno reci, jaci sam i ja to mogu, MOGU, HOCU i MORAM!!!!!

    avatar

    06.03.2007. (16:13)    -   -   -   -  

  • Heartless, lost, forgotten...

    Kako ću te tuć... mislim dakle stvarno... XD

    avatar

    06.03.2007. (16:53)    -   -   -   -  

  • gleN

    E ja pišem maturalnu radnju o depresiji. Mogu te navest za primjer hehehehehe! :)

    avatar

    06.03.2007. (17:49)    -   -   -   -  

  • Kao da je važno...

    mani se depresije! Budi sretan što još uvijek ne služi za vivisekciju nego imaš normalan život :-)) Zar nije to već jedan razlog za sreću?
    Šalu na stranu,razumijem te,meni se desi da sam svjesna da trebam biti sretna i da imam sve razloge za to,ali budem pomalo tužna...(ali samo dan dva :-)

    avatar

    06.03.2007. (19:05)    -   -   -   -  

  • Festina lente!

    Ne znam ima li potrebe išta pisati. Sve riječi su besmislene u ovakvim trenutcima...

    Svi mi uvijek nešto tražimo što nam se čini nedostižno. I tako cjieli svoj život. Tražeći to, učimo. Znam, nije lako. I ja se ponekad osjećam kao i ti, ali na svu sreći imam svoga Učitelja koji je tu, uvijek. Boli nas, duša se para... Sve ja to znam. Ponekad se pitamo:˝Pa, dragi Bože, kad će više taj trenutak? Ne mogu više...˝ Trebamo imati snage i hrabrosti i krenuti. Čeka nas mnogo toga sutra. Sutra je ipak novi dan. Ali, osvanut će tvoj, samo tvoj lijepi sunčani dan... I ja ga iščekujem. Vrijeme polako ide, a mi imamo osjećaj kao da je prokleto brzo, da već imaš toliko godina, a da nisi imao djevojku. Upamti, ti nisi kao i svi ostali... Doći će dan, osvanut će jutro kada ćeš upoznati Ljubav kojoj težiš; Ljubav koja će se zvati tvojim imenom, nešto veličanstveno, nešto što drugi nikada osjetiti ne će...

    Pusa.

    Osmijeh...

    avatar

    06.03.2007. (21:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...