Komentari

rabljeni.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Big Blue

    Opet blog divlja. Jedva sam otvorila komentare, uh, već sam i zaboravila što sam htjela prokomentirati... Huh! Da...nagoni i kontrola. Pa, čovjek je po mnogočemu sličan životinjama, to je jasno. I malo toga ga od njih razlikuje. Malo, ali jako važno. Jedna od tih važnih činjenica je upravo i kontrola nagona. Čovjek može kontrolirati svoje nagone. Manje ili više, naravno, sve je individualno. A to "ljudi smo", lako je reći, tražiti opravdanja, a svatko je sebi najblaži sudac. Svatko bi sebi oprostio, a drugima sudio... Najprije treba pomesti pred svojim vratima, kaže ona narodna.

    avatar

    28.02.2007. (20:23)    -   -   -   -  

  • pegy

    Ima svakakvih roditelja baš kao što ima i svakakve djece. Obično nam vlastita obiltelj predstavlja model po kojem stvaramo vlastite vizije obiteljskih odnosa kao i percepciju kojom obitelj doživljavamo. Kako je moja obitelj normalna, mama i tata iskreno vole mene i brata, i sama imam slične osjećaje prema njima kao i prema pomisli da ću jednom imati svoju obitelj.

    avatar

    01.03.2007. (22:32)    -   -   -   -  

  • Lj.K.

    Glede moralnosti i (ne)produktivnosti incestualnih iliti rodooskrnavlajučih odnosa (odnošaja, snošaja), Einstein bi rěkel da jé sé relativno (engl. relatives = rođâki). Naime, posle brâka z Srbkijnom Milevom Marič (s terom jé imal 3 dece, i po tere je uvetno rečeno bil zagrebački zét (Mileva je 3 râzrede muške gimnazije i maturu završila v Zagrebu) Einstei je živel v relativnom (t.j. rodooskrnavlajučem) odnošaju z svojom sestričnom, daklem Židovkom (dece nésu imeli).
    Po kriterijima neke bivše hrvatske (le)poglavarov, Einstein je moral biti gliboko nesrěčen, jer né mogel rěči da mu, fala Bogu, žena né ni Srbkijna ni Židovka.
    Srbi malo (više) preterâvaju kad pišu da je Mileva (bila je inače odlična matematičarka), uz muža si Alberta Einsteina, ravnopravna suautorica teorije relativnosti.

    O (i) Zagrebčanki Milevi Marič
    (na međumreže néma na žalost na hrvatskôm):
    Marič - nemački
    Marič - nemački
    Marič - engleski
    Marič - engleski
    Marič - slovenski kajkavski
    Marič – slovenski kajkavski

    avatar

    04.03.2007. (09:41)    -   -   -   -  

  • Lj.K.

    Za Einsteina bi se zapraf uvetno moglo reči i da za kôjnski noket né bil turôpolski zět (vudâlenost Sâve kak granice Turopola, do zagrebačkog Gôrneg Grâda, je samo pâr kilometri). Milena je daklem jěna kamenita vrata (ona gôrnogrâdska, zagrebačka) na študijami v Zuerichu zamenila z “Jěnim Kamenom” - Einsteinom (njem. Ein-Stein = jěn kamen).
    Marič je bila je 3. žena v povesti tera je tam na zueriškom ETH študirala fiziku.
    Mil(ev)a kuda si nam slavna ...

    Turopolski for-um
    Turopolski for-um

    avatar

    04.03.2007. (10:00)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    To ti je ona večita priča "super se slažem sa sinom koji živi u Americi"...ništa me ne čudi tvoje iskustvo, jer među poznatima imam brdo sličnih primjera, ja sam jedinica pa nemam tih problema, ali zanimljivo da sam baš danas razmišljala da o takvoj temi napišem sljedeći post...

    avatar

    04.03.2007. (18:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...