Komentari

justapound3.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • DiT

    Ajde Rexi ne pricaj gluposti!Ok, lijepa je ta Kim, ali nista posebno da padnes na dupe ili slicno!Draga moja ako ovako nastavis nikada neces biti sretna!Lijepa si i mrsava!Jos jednom,lijepa si Rexi, daj shvati! Lijepo tijelo, lijepo lice-savrsenstvo! Tvoj problem je ocito nedostatak samopouzdanja. Zasto? Sto te cini tako nezadovoljnom? Jebale te cice, idemo tom Kinclu i problem je rijesen, big deal!Kupiti sminkersku robu? Rexi duso, to nisi ti, ti nisi sminkerica. Prelijepa si, presavrsena i prezgodna bas takva kakva jesi!Vjeruj svojoj DiT!Ljubim te

    avatar

    28.02.2007. (18:48)    -   -   -   -  

  • Karelija

    Jebo,guglam malo slike od ove Kim,žena je fakat bomba!

    avatar

    28.02.2007. (23:37)    -   -   -   -  

  • Smršaviti je moj jedini cilj

    Ovo su čiste retušaže...ti si sigurno puno bolja od nje, (na neretuširanim fotkama).
    Ovakva može biti i najdeblja ženska na svijetu,uz photoshop. Ajde,možda sam malo pretjerala:)
    Ali ipak,podrzavam te u cilju-SAVRSENSTVO......

    pusa

    avatar

    01.03.2007. (19:41)    -   -   -   -  

  • debelasvinjica

    Ma dobra je ta Kim, ali baš toliko koliko ti pričaš o njoj,...to baš nije zaslužila!Pa mislim da si ti isto super i zgodna lijepa i mršava!I ja bi o tebi tako mogla pričat cijelo vrijeme kako si super jer na 170cm imaš 49kg! Što je meni nevjerovatno dobro! Iako te nikad nisam vidjela mislim da si lijepa i mršava! Ma samo budi ono što jesi i to je to! Pozdrav!

    avatar

    02.03.2007. (11:55)    -   -   -   -  

  • wanna be slim at last...

    ma daj rexia,ne razmisljaj tako!zasto si nabijas komplekse??to je sve u tvojoj glavi...da njemu nije stalo do tebe i da mu nisi savrsena,ne bi bio s njom!ja ne znam kako izgledas,ali sumnjam da bi te sve cure navodile kao thinspo da nisi savrsena...budi zadovoljna i sretna,i ne placi...tvoja ljepota to ne zasluzuje!!! be happy!

    avatar

    02.03.2007. (14:19)    -   -   -   -  

  • ana*angelique

    ma jebes decka koji "slini" nad nekom manekenkom/glumicom/pjevacicom, a ne nad svojom curom. ok, zenska je zgodna, al slazuem se s dit, nije da padnes na rit. osim toga, ja mislim da bi svakom decku njgova cura trebala bit "najljepsa zna koju je ikad vidio", jebo ih vrag nezahvalni, ko da si cura nemre nac 10 takvih njemu slicnih. postavi se, nek skuzi da si ti number one.

    avatar

    02.03.2007. (22:47)    -   -   -   -  

  • debelaleptirica

    ja bi novi post...
    pusa

    avatar

    04.03.2007. (14:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...