Komentari

hal9000.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Drug Alica

    a isto su sranje napravili i u jugoslaviji. financirali su ustaše i četnike i obučavali su ih vani pa su ih vratili ovdje da naprave nered. tuđman i milošević su samo prolazne ličnosti, iskorištene da se sav ovaj narod izjebe do kraja.4

    avatar

    05.03.2007. (11:33)    -   -   -   -  

  • POLITIČKE RASPRAVE

    katastrofa...slazem se s drugom alicom a i s tobom...najgore je to da ljudi vide a ne vide...a i najveca moc je moc nametanja zelja,potreba i uvjerenja...trendovski je biti europejac, a za par godina kad ce se sjebat ta EU ce bit trendovski biti nacionalist i braniti nacionalne interese, a onaj tko ce tada propagirati EU vrijednosti bit ce smatran neprijateljem naroda...a poslije svega toga- opet ujedinjenje...itd u krug...sranje, tesko sranje

    avatar

    09.03.2007. (01:22)    -   -   -   -  

  • CoNtAcT

    hasta la victoria para siempre!

    avatar

    11.03.2007. (18:26)    -   -   -   -  

  • Drug Alica

    a to sa EU, mi smo im samo kolonija u koju će oni bacat svoje otpatke. oni više trebaju nas nego mi njih. i srbiju će isto strpat u EU kao i nas zbog istih razloga, SMEĆA. neće oni bacat nuklearni otpad po engleskoj i švabiji nego kod slavena.

    nego, demokracije u kapitalizmu nema. tko to kaže taj masno laže. nemreš bit slobodan i rob istovremeno. zdravo.4

    avatar

    12.03.2007. (11:43)    -   -   -   -  

  • skoj

    Najveći teroroisti na svitu su trenutno Amerikanci, a uz njih ako ćemo gledat prošlost su tu još Britanci i Francuzi. Imaju i pravo ovi teroristi šta su napravili ono sa blizancima. Ameri su jin ušli u državu, bombardiraju ih, kolju, maltretiraju, a oni se znaju obranit samo na taj način(samoubilački napadi itd.) i šta nama tu triba bit čudno? Jedino nan triba bit ža nevine prolivene krvi.

    avatar

    13.03.2007. (19:15)    -   -   -   -  

  • Drug Alica

    Da, bombardiraju onu sirotinju u pijesku koja nema para ni za cipele, a kamoli za neko tamo nuklearno naoružanje zbog kojeg ih napadaju tam po iraku.4

    avatar

    14.03.2007. (11:17)    -   -   -   -  

  • Pinkdress

    sreco moja zivjela sam 2 godine u Mehiku i Gvatemali i prosla cijelu Centralnu Ameriku, i usput se druzila sa studentima i siromasnima, ko i bogatima. I nigdje nisam bila tako lose primljena kao na Cubi. Ti ocito da nisi procitao oba moja posta pa ne nema smisla da ti ista objasnjavam. Molila bih te da ih i ne citas, jer je ocito da nisam ja ta koja ne vidi dalje od svog nosa. ovo : ko klasican turista koji je spavao u de lux hotelima cijelo vrijeme!!!
    Si bio kad na Cubi??? I kad? Prije 5 godina, 3, 2? Jer se situacija mijenja svakog casa, ono sto sam ja dozivjela, ne znaci da ces ti. Sto se tice politike latinske amerike vjerovatno ti mogu puno vise reci ja, nego vijesti na tv-u!
    No sad kad ti vidim Castra u logou kontam zasto tako pises.
    Uzivaj

    avatar

    15.03.2007. (10:03)    -   -   -   -  

  • hal 9000

    Vjerojatno postoji netko koga zanima tvoja politička analiza pa reci njemu, jer mene baš previše ne zanima. Dovoljno sam od tog tvog centralnoameričkog svijeta vidio sam da mogu formirati svoje mišljenje o "super-kapitalizmu Meksika" i "fuj-socijalizmu Kube". No, to uopće nije tema ovog posta, već tvog pa si se trebala zadovoljiti sa komentiranjem na svom blogu.

    avatar

    17.03.2007. (18:49)    -   -   -   -  

  • StupidGirlsLife

    Druže Alica, jesi govno komunistčko kakvog nema.
    Tuđman je stvorio moju domovinu REPUBLIKU HRVATSKU i ponosim se njime i njegovim djelom.
    Ti govoriš kako je on izjebao ovaj narod, takvi kao ti ga jebu, prije dolaska komunizma smo bili napredniji od Švedske, što sada više svakako nismo. Hrvatskim komunistima su prani mozgovi dok nisu počeli bez grižnje savjesti mrziti svoj vlastiti narod, jel su srpski komunisti mrzili svoje srbe, nisu.
    U vašem slavnom komunizmu su pale civilizacije, i povratak u svijet napretka im je sada gotovo nemoguć.
    U vašim djelima nema časti, dabogda živjeli vječno da vidite koju ste bolest donijeli na ovaj svijet.

    avatar

    22.04.2007. (00:11)    -   -   -   -  

  • hal 9000

    Glupa djevojko, odabrala si odličan pseudonim, jer zaista si glupa k'o top!

    avatar

    25.04.2007. (11:34)    -   -   -   -  

  • StupidGirlsLife

    Da, u potpunosti si u pravu..
    Nemam riječi od tvojih silnih argumenata i britke rasprave, ubuduće nemoj tako jako, thnx, bye.

    avatar

    30.04.2007. (19:54)    -   -   -   -  

  • greentea

    definicija tih i svih drugih pojmova je apsolutno promjenjiva veličina...u svijetu u kakvom mi živimo. pojam dobra i zla svatko definira u svoju korist. svatko je sebi dobar. po čemu je napoleon pozitivac? mnogima je hitler bio pozitivac...ovisi s kojeg mjesta promatraš stvari.
    moje je skromno mišljenje da je to u stvari nebitno...kad dovoljno široko promotriš stvari, postaje očigledno da je bijela rasa općenito kuga na zemlji. gdje god smo stigli nešto smo temeljito uništili. a, sad smo ugorozili i cijeli planet. i kakve veze onda ima tko jeste, a tko nije terorista? svi smo mi teroristi.

    avatar

    03.05.2007. (22:50)    -   -   -   -  

  • hal 9000

    Slažem se, no možda se ipak ne radi o bijeloj, već moćnijoj rasi (što se poklopilo sa bijelom rasom). Možda bi se i druge rase tako ponašale da su na mjestu bijele, no to vjerojatno nikada nećemo znati. Slažem se da smo svi teroristi, jer svi teroriziramo prirodu raznim oblicima smeća, plinova, emisijom EM valova, svjetla i buke itd.

    avatar

    04.05.2007. (11:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...