Komentari

bozava.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Ja sam najbolja i najljepša na svijetu!!!

    super... ali sam najljepsa stoga posjeti me... kissy kissy

    avatar

    15.02.2007. (17:27)    -   -   -   -  

  • iva

    ej luce, vidim da ti se nitko ne javlja, pa eto je posjetila blog pa reko da ti ostavim kakav komentar da nebudeš tužna. evo ja sam se vratila iz rijeke u svoja rodni kraj, jedva sam dočekala. tamo mi je dobro ali kod kuće je najljepše. riješila sam prvi semestar tako da sam sada na odmoru tijedan i pol. što ima novoga kod tebe????

    avatar

    23.02.2007. (09:33)    -   -   -   -  

  • iva

    Evo jedan komentar i od mene. he, he. Znam da već duuugo nisam ostavljala ništa ali svratim ovdje, tu i tamo samo (mislim da će se Janko, Anita i Lucija složiti) mi smo sada maturanti pa i nemamo previše vremena, no naći će se za jedan post.
    Nadam se da ste svi dobro, a vidim da su neki tj. Iva gotovi i prvi semestar :) . E, i neka se javi tko ima od vas msn jer icq baš i ne koristim. Moj je: petradic@hotmail.com.

    avatar

    27.02.2007. (15:22)    -   -   -   -  

  • iva

    hej ljudi, ispričavam se svima što nisam dosta dugo posijetila ovaj blog. Evo ja sam još uvijek u Rijeci, proslavila sam svoja dvadeseti tj. peti rođendan jer sam rođena na prijestupnu godinu,baš mi se i ne sviđa što starim ali šta ćeš. nadam se da ste svi dobro, i iako se baš nečujemo redovito, skoro nikada, nadam se da ćemo se vijeti još koji put. Vidim da je Petra napisala da je bila u rijeci, trebala si se javiti pa da odemo barem na kavu. ako neko bude u posjetu rijeci neka se slobodno javi, ili ako je tko od vas na facebooku neka mi se javi. pozdrav od ive

    avatar

    15.03.2008. (23:25)    -   -   -   -  

  • iva

    neznam zašto mi piše petra,ali nema veze. kada dodete do kraja skužit ćete tko je napisao........................................pozdrav još jednom

    avatar

    15.03.2008. (23:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...