Komentari

rabljeni.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • DJ Da Force

    4 godine svog života potrošil sam na školovanje u Konjščini. A ni purga mi nije strana, tam se uvijek dalo dobro pojesti i popiti. Pozdrav!

    avatar

    04.02.2007. (17:59)    -   -   -   -  

  • Lj. K.

    Pitajně: Konjščina il Kojnščina?
    (Frâjno pokri kojna z gujnom da ne dobi hujnavicu). Pozdrav z okolicě Kravarskog.
    konjščina vu wikipedije

    Inačě, za vrémě ilircov Ferdinandi su se kroatizérali v Konjoslave
    (njem. Pferd = kojn).

    Pozdrav vu imě rodnog mi Turovog pola (blizu jě i vukomeričko Kravarsko).
    Turopolski for-um

    avatar

    08.02.2007. (19:19)    -   -   -   -  

  • Lj. K.

    kojnščina vu Wikipedije

    avatar

    08.02.2007. (19:21)    -   -   -   -  

  • Lj. K.

    Konjščina vu Wikipedije
    http://hr.wikipedia.org/wiki/Konjščina

    avatar

    08.02.2007. (19:27)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković, Bjelova

    NE TREBA ZABORAVITI DA SU I POLITIČARI SUDJELOVALI U KRIMINALNIM RADNJAMA SA BRAČNIM PAROM PEVEC



    Iz mraka rata iznikli su bogataši i bande pljačkaške. Bjelovar je postao grad zlikovaca i sramote na svakom ćošku. Nitko ništa ne radi a svi žive. Čudno smo mi to neko društvo. Dana 3. lipnja 2010., bjelovarski novinari su okupirali Županijski sud i zatvor. Nema ništa gorega kada su ti isti novinari, šutjeli četiri godine, na ono sve što se dešavalo u lancu trgovačkih tvrtki „Pevec“. Tu netreba zaboraviti i određene korumpirane policajce, državne odvjetnike i suce,…, i političare… U Pevecovom kriminalu rabote cvale su kroz prizmu u tri dimenzije: korupcija, mito i prevara. Kada je Branko Stojković još prije četiri godine otkrio poslovanje Zdravka i Višnje Pevec, predsjednik Udruge „ŠTIT“ naišao je na zid šutnje. Dok isti novinari i danas našu organizaciju cenzuriraju.



    Sve to govori da je Hrvatska već duže vremena tajila i prikrivala Pevecov prvorazredni skandal. Hrvati su (bili) žrtve sopstvenog kulta ličnosti i to HDZ-ove „kriminalne organizacije“. Tko je pokrao ovu zemlju i obogatio se, nego članovi i dužnosnici HDZ-a i SDP-a. Sinoć u 22,45 sati kada su dovedeni u Županijski sud u Bjelovaru Zdravko i Višnja Pevec i glavna računovotkinja Dragica Barišić, koja je zloupotrebila položaj i ovlasti i pomagala u kaznenom djelu, novinari su kao „Drakule“ bili žedni da se napiju Pevecove krvi. Očito je da su četiri godine žeđali. Zdravko i Višnja Pevec dobro su živjeli kao (nekadašnji) Nikolaj i Elena Čeušesku. Dok policija nije banula u rodnu kuću u Donjim Mostima samo petnaestak kilometara od Bjelovara, tamo su izvršili pretres, otvorili sef, tako isto i obavili pretragu na više lokacija. Trebala su čak tri automobila da prevezu dokumentaciju, i lažne papire o transakcijama u Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru.



    U stečaju je otkriveno da su supružnici Zdravko i Višnja Pevec izdavali kao vlasnici virmane i mjenice Fini i bankama bez pokrića. Uhićenje bračnog para neće ostati samo na tome, po mojoj procjeni biti će tu i pedesetak drugih, koji su sudjelovali sa obitelji Pevec u organiziranom kriminalu. Što je drugo bilo i očekivati nakon svih tih proteklih godina u prevarnom poslovanju. Na milijune kuna državi nije plaćen porez i druge obveze. Javno se već govori da Pevec je dužan 5 milijardi kuna. Tu su dobavljači robe, itd. Ovih dana mediji prenose da: „Bjelovar je u šoku zbog uhićenja Zdravka i Višnje Pevec.“ Optužuje ih se da su za vrijeme stečaja izvlačili novac i robu…



    Sad Hrvatski mediji bruje – kako su uhićeni Zdravko i Višnja Pevec. Kad je bjelovarska Udruga „ŠTIT“ upozoravala na sve kriminale, koji su se događali godinama u „Pevecu“, nitko se nije htio okretati na to. Onda je u veljači 2010., stečajni upravitelj Darko Šket objavio da je „Pevec“ svojim dobavljačima izdala mjenice bez pokrića u iznosu 143 milijuna kuna. Ukupni dug prema dobavljačima iznosi 272 milijuna kuna. Samo za nepokrivene mjenice Pevecima prijeti se kaznom do osam godina zatvora. Dugo godina se je šutjelo, tj. prikrivali su se kriminali u Pevecu. Mislim da bi sad trebalo pozvati na odgovornost sve one odgovorne političare, koji su se naslikavali sa Zdravkom i Višnjom Pevec.



    U Bjelovaru, 04. 06. 2010.



    HRVATSKI POKRET ŠTIT

    (bitka za Hrvatsku)

    Branko Stojković, predsjednik

    brankostojkovic152@yahoo.com

    095/814-82-90 , 091/797-65-56

    http://istinazanarod.blog.hr

    http://mesomeso.blog.hr

    http://bjelovarskiklan.blog.hr

    avatar

    25.06.2010. (13:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...