Komentari

obracena.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


 • king

  tko je bez grijeha taj je bez života ta riječ mnogo znači


  don BRANKO

  avatar

  22.01.2007. (09:08)    -   -   -   -  

 • zarsipozvaomene

  primljeno na znanje. Btb

  avatar

  22.01.2007. (11:41)    -   -   -   -  

 • Mladen

  posjeti, vidio, komentirao, stavio kod sebe novi link. da li češ i ovdje dalje još što stavljati? ... :)

  avatar

  23.01.2007. (14:52)    -   -   -   -  

 • mladi fratar

  Draga sestro
  Ja sam mladi fratar iz Njemačke.

  Ostaj vjerna našoj katoličkoj crkvi...ona je opstala 2000 godina unatoč svim problemima i sada u ovo vrijeme potrebna joj je obnova a možda je tvoje obraćenje prvi korak u njenoj obnovi. Ev. crkva jest zabavna, zanimljiva i imam puno poštovanje prema njoj ali ona je više kao Isus fan klub. Nju je izumio ili kako se već kaže stvorio čovjek koji je imao ideju i nastojao jje ostvarit i uspio . Katol. crkva je stvorena od samoga Krista stoga ti preporučujem da se uključiš u neku zajednicu kojih sigurno ima u Hr (FRAMA, DON BOSCO) i tamo s mladima istražuj Boga....Pođi u Karmel i upoznaj neku mladu sestru s kojom ćeš dijeliti svoja mišljenje i razgovarat ćete. Stariji svećenici su više liturgijski i ortodoksni stoga pošto si ženska nađi neku mladu časnu sestru pa možeš i franjevku, milosrdnicu...ali najbolje karmelićanku jer one su najdublje posvećene Bogu. Ne znam za tvoje grijehe iz prošlosti ali ako si ih ispovjedila makar pred biskupom oni ostaju tajna između Gospodina, ispovjednika i tebe. A ako netko tebe osuđuje makni se oni su mlaki u svojoj vjeri . Dao sam ti savjet...na tebi je ostalo...ja ću uvijek biti na ovome blogu i pratit tvoj život i tvoju vjeru a makar odlučila nešto drugačije...ja sam mlad i shvaćam želje mladih i njihove potrebe. Puno te pozdravljam. U podne imam dati blagoslov časnama karmelićankama. Puno te pozdravljam i želim ti sve najbolje...ostaj čvrsta ostani stijena koju i najveća oluja neće slomiti

  avatar

  24.01.2007. (11:07)    -   -   -   -  

 • sirotinja

  Zahvaljujem mladom fratru na prekrasnom komentaru! Razgovala sam ja sa svećenicima i priznala im svoj grijeh i nakon toga su me odbili i zato više ne znam što bi! U "FRAMU" i dr. "ne pripadam jer sam starija od 27", a i ostali me čudno gledaju! Jedino me moji iz zbora prihvaćaju!

  avatar

  24.01.2007. (12:52)    -   -   -   -  

 • sirotinja

  MOLIM DA MI OSTAVLJATE KOMENTARE NA NOVOM BLOGU! HVALA!

  NA OVOM BLOGU NEĆU VIŠE NIŠTA PISATI, ALI GA NEMAM NAMJERU OBRISATI DA ONI NOVI NA MOJEM NOVOM BLOGU MOGU PROČITATI MOJE RANIJE POSTIĆE! POZDRAV SVIMA!

  avatar

  24.01.2007. (12:53)    -   -   -   -  

 • king

  pozdrav

  don branko

  avatar

  25.01.2007. (09:10)    -   -   -   -  

 • king

  SVE ŠTO MOŽEŠ PONIJETI SVOJIOM MRTVI M RUKAMA JEONO ŠTO SI DAO DOK SI ŽIVIJO

  don BRANKO

  avatar

  27.01.2007. (16:17)    -   -   -   -  

 • Sanja

  zdravo!
  ja sam - obraćena. znam što to znači. ako si se obratila Isusu, onda si se u potpunosti okrenula od svog života na suprotnu stranu i sve što si živjela, željela, mogla, znala, sve si to položila pred noge Isusu, ostavila zauvijek, otišla od sebe same. i sad si spremna primiti život od Njega. o, da bar jesi... kako je Njegova volja savršana za tebe, to nećeš nikada saznati dok mu se potpuno ne predaš. potpuno. ne tražeći ništa. vjerujući mu. vjera je akcija, a ne osjećaj, znaš? ako mu dopustiš, Isus će te voditi. i dovest će te u svoju crkvu, u zajednicu onih koji su njemu vjerni. za to se trebaš odreći svih svojih predrasuda i tražiti samo Njega. On je put i istina i život, sve mimo njega samog je fulanac. Isus ne nudi bolji život, nego spas od smrti. i vodstvo u život. kad sam ja skužila da je Isus živ, i kad sam doživjela njegovu ljubav, samo sam išla okolo tražeći gdje ima njegove prisutnosti. nisam ju našla u katoličkoj crkvi, i to ne kažem na način osude nego činjenice. ali sam ju našla! našla sam ljude koji ga slave, časte i žive za njega, po njegovoj riječi. tko traži taj i nalazi. traži.. puno te pozdravljam i blagoslivljam te u Kristu.
  i još nešto- moli se Isusu, samo Isusu jer je on jedini posrednik između Boga i ljudi. i čitaj Bibliju svaki dan. ako to zanemariš, sama si sebe odsjekla od izvora života. smisao Biblije je da upoznaš njezinog glavnog lika, Gospodara nad gospodarima, Janje Božje, Vjernog i Istinitog, Princa mira, Spasitelja.. upoznati Njega je život vječni! i pazi se zamke da selektivno čitaš Bibliju, pa da nešto vjeruješ a nešto ne. kad naiđeš na bilo koju stvar koju odabereš ne vjerovati tada znaj da to znači da NE VJERUJEŠ U ISUSA. neka Gospodin vodi tvoje korake. ljubav mu je mila, a ne žrtve. kakav divan Bog! slava mu!!

  avatar

  21.02.2007. (13:23)    -   -   -   -  

 • Vedrać-Isuse slavim te

  Ostavljam pozdrav,Bog te blagoslovio i sačuvao u svojoj ljubavi.... :)))

  avatar

  24.02.2007. (10:18)    -   -   -   -  

 • king

  pozdrav iz os

  avatar

  29.03.2007. (20:58)    -   -   -   -  

 • ...jedna duša slomljena...

  Sretan i blagoslovljen Uskrs!! :)+

  avatar

  08.04.2007. (11:44)    -   -   -   -  

 • renka

  DOĐI POSJEIT MOJ BLOG

  POZDRAV! IZ OSIJEKA.

  avatar

  25.04.2007. (10:30)    -   -   -   -  

 • Mirko

  ja svake nedjelje sviram na misi, svaki put pjevamo pjesmu MOJ ISUS. U njoj pronalazim put i smirenost. hvala Gospodinu na ljubavi koju daje. obožavam svoj život koji provodim pjevajući kristu.tko još od vas svira u crkvi i da se tako lijepo zabavlja neka rekne.

  avatar

  17.06.2007. (14:23)    -   -   -   -  

 • ISUS JE ZIV.....

  stavila si pjesmu koju ja volim i psalma koji isto dobar,mozes otici na moj blog ja sam krscanin iz jedne crkve ali znam da je ISUS PLATIO Cijenu za svaki moji grijeh....

  Isus je zivi

  samo nastavi pisati.....

  avatar

  30.06.2007. (20:01)    -   -   -   -  

 • BibBlog

  Mladi fratre, možda je RKC jednom i bila Kristova crkva, ali zbog moralnih i doktrinarnih zabluda Gospodin joj je oduzeo svijećnjak (kao što jasno piše u Otkrivenju 2,5). Štoviše, evanđeoske crkve zasnivaju se isključivo na Božjoj riječi, dok se RKC zasniva na Božjoj riječi + ljudskoj Predaji i Učiteljstvu crkve, dakle na ljudskoj predaji a ne Božjoj objavi!

  Obraćena, želim ti blagoslov!

  avatar

  27.09.2007. (23:40)    -   -   -   -  

 • Oaza mira

  ostavljam pozdrav btb

  avatar

  06.02.2008. (17:19)    -   -   -   -  

 • triesduja

  Pozdravljam te I obaviještavam…

  Info:


  Na mom blogu: Roman „Triesduja“ otvara pitanje o životu današnje mladeži.
  Pokrenimo javnu raspravu o problemu današnje mladeži, društva, odgoja i svijeta u opće...
  Uključi se I ti u raspravu! :) Reci I ti svoj stav!
  Dobrodošla su različita mišljenja - i što više njih!
  ...zbog pokretanja jednog projekta o kojem će svi bloggeri biti pravovremeno obaviješteni.

  Pozz!

  avatar

  23.02.2008. (20:25)    -   -   -   -  

 • DA-BU-LEĆI-DA

  TEBE STEVO ĐURĐEVIĆ - STEVICA ČETNIČKO I CIGANSKO ĐUBRE I NAJSMRDLJIVIJI BJELOVARSKI IZMET TREBA POD HITNO ZATVORITI U LUDNICU I DAVATI DOŽIVOTNO ELEKTROŠOKOVE U GLAVU, PIČKA TI MATERINA ZGUBIDANSKA, JEBALA TE KRISTINA GRČIĆ - ĆUK KOJA TE STVORILA. MARŠ ČETNIČKO ĐUBRE.

  SEREŠ JOŠ UVIJEK PROKLETO LAŽLJIVO ĐUBRE. USKORO TE VODIMO NA ELEKTROŠOKOVE U GLAVU, PIZDO ČETNIČKA, DOSTA SI TI SRAO I ZAJEBAVAO PŠOŠTENE GRAĐANE BJELOVARA, PAŠĆE, VLAŠKO. NEĆE TE SPASITI NO TO ŠTO TI DROLJA SLAĐANA MIJOKOVIĆ RODILA KOPILE, KURVA JE TO VELIKA.
  JEBO TI PASM MATER KOJA TE RODILA. USKORO ĆEŠ POLJUBITI S NJUŠKOM GOVNO.

  PROKLETA PIZDO ČETNIČKA SKORO ĆEŠ U ĐUBRENICU, JEBO TE TVOJ OTAC ČETNIK I MATER ČETNIČKA - PROKLETE ŽVALJE KAD TE DOHATIMO - MRTAV SI PIZDO ČETNIČKA PARTIZANSKO-KOMUNISTIČKO-ČETNIČKO GOVNO DEBELO STEVO ĐURĐEVIĆ - STEVICA. SRAMOTIŠ SVE POŠTENE CIGANE.

  avatar

  21.10.2010. (21:03)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...