Komentari

marinawrapche.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • petra

    super je "molitva", aj sad jednu za napasne ljude!!! hahahah! aj izvukla si petaka i sad uživaj do sljedeće sulje...pusek!!!petra

    avatar

    16.01.2007. (21:09)    -   -   -   -  

  • rea

    hehe!!! kod mene je suprotno!! ne učim ali znam za dva,odgovaram za tri i dobim četri!!! imam puuuuno sreće,al u zadnje vrijeme sve manje!!! napušta me!! šmrc. by

    avatar

    16.01.2007. (23:13)    -   -   -   -  

  • irma:)

    ej:) misla sam ostavit smajlica kao nick, al rekoh, ajde kad pisem da znas tko je :D. enivej, prvo, thx na komplimentu da mi siske dobro stoje. misla sam da ce bit cudno, sta ja znam, al mi je ok (mada su me pocele zivcirati jer imam tikove mahanja glavom lol). i jos uvijek kad se pogledam u ogledalo kao da nisam ja:D. na rockasu je bilo super, aj dobro ja sam ranije otisla, al mi je bilo super, a kolko sam cula/procitala i vama je. pricala mi suska kako je pala na sank (ili sa sanka, hmmm..nisam ziher) lol. a suskic, luda je ona:D. a zigi, joj legenda. mrtav pijan, crven u licu, ful se vidi da se nalio, i dodje 'ma neeee...nisam ti ja pijaaaan..'' :D:D
    dalje, moji komentari. hehe naviknut ces se, tako ja uvijek. pisem kilometarske. novu bibliju :D.onda kad sam ostavila prvi, htjela sam komentirati ono o 'impossible' i kako sam se raspisala, pisi ovo pisi ono, zaboravila sam. predobro si to napisala. ovu prvu rec, brijem da sam je vidla na t portalu, u onoj svastari gdje ima citata, viceva itd. ovo ostalo nisam, jel to isto s neke fora stranice, il neka pjesma? bas je dobro. ima jedna koja mi je isto super, samo je neznam tocno, ide otprilike da je riejc 'sutra' izmisljena za djecu i neodlucne ljude. bilo je u 24h :D. ta mi je isto suuper, jer prema njoj ja sam i jedno i dr (al dobro, netreba mi izreka da to shvatim lol). ''molitva''...hehe dobra ti je. a to mi je fakat najgore. pretrgnes se od ucenja, znas ne za 5 nego za 55, samo jos treba da i po noci sanjas to sta si ucio i onda dodje test/ispitivanje i kad dobijes ocijenu najradje bi se bacio kroz prozor jer si jedva dobio 3 il nest sl. enivej nadam se da kuzis kaj ti hocu rec. te ocjene, em sto nisu realne i sto nisu pravi pokazatelji naseg znanja kako neki kazu, fakat su bzvz. samo si pod stresom zbog nijih, nista vise. i nikog nije briga za kolko si znao, mozes ti znat za 100 a dobijes 2 i onda gledaju tu 2. ocjena je ocjena, realno pokazuje koliko znas, ma k**...katastrofa. e da, samo da te upozorim u zadnje vrijeme psujem ko kocijas, da se ne prepadnes kad pocnes brojat psovke mada se sad kontroliram, kolko tolko :D.
    mopsa nisam prosli put spomenula, presladak mi je:)). obozavam ih, tako su nekako..neznam, dodje mi da im idem 'buci buci' :D. jos jedna moja opsesija, zivotinje. ne prodje pas na ulici kojem ne tepam (u zadnje vrijeme jako, al fakat jako jako JAKO glupi nadimak 'lubek' neznam odakle mi ,katastrofa). danas, vracam se iz skole i neki crni pekinezer, napao me lol. malo cangrizav sta ja znam al je fakat kjuuut:D. tako bi rado psa, al nemres ti mojoj staroj objasnit da su to dobre zivotinjice:)). ona se boji svih zivotinja, al ono ..fakat svih, i ribica lol. kad je bila mala napao ju je vucjak, tj on se htio igrat al ona zabrijala da je oce ugrist/pojest :D, i sad se boji. a i jos zivimo u stanu pa mi je nekako zao cucka koji bi morao biti skucne u tak malo prostoru. aj nije nas stan mali, u biti dosta je velik i prostran al opet nije to to. kuca je kuca, eeeh, da mi je jedna u parizu..sad bi odmah otisla (jos 1 moja opsesija -sve vezano uz francusku, pariz, francuski, francuze itd:)).
    sta sam jos htjela...majke ti fakat sam postala senilna:D. a da, muzika. od nirvane 'smells like teen spirit'' (msilim da se tako zove, procitala sam naslov prijasnjeg ti posta pa me podsjetilo), super pjesma. jesi cula 'this time imeprfect' od afija? btw jel znas za 'the used', 'taking back sunday', 'matchbox 20'? imaju preeeeeedobre pjesme, al koga god pitam nema blage tko su oni:(( eto ti nase muzicke naobrazovanosti, samo da je cajki i svi hepi:D. nemam ja nist protiv narodnjaka i njih volim slusat (slusam sve, prije narodnjake ne, al kad odes kod nekog na tulumdi se samo pusta tavka mjuza, jbg, sta cu im rec ajte metite nest dr :D), al ono..treba malo raznolikosti. ne samo britni, ceca i skoro lol.
    sad sam se sjetila, moje curke (a to ti je i mateja vec napisala u komentaru) planiraju neki tulum za valentinovo. bas bi bilo fora da bude super kao na prethodna dva, bilo bi luudo:)).
    ak ga bude, onda se tamo vidimo, byee
    (btw upozorila sam te da pisem biblije, tak da se pripremis kad vidis da ti sljed put ostavljam komentar:D), cyaa:))

    avatar

    17.01.2007. (15:36)    -   -   -   -  

  • Maggie, a može i Lola

    ola! samo da ti kažem da nisam imala pojma za petak, slikice ti mogu spržit na CD il dođi kod mene pa ću ti stavit na USB, svejedno, a i tak moraš doć jer mi imaš štošta za pokazat... od slika pa na dalje... i da, stavila sam te prvu među linkove! Pusek, čitamo se!
    i, o Irma, pobogu... lubek! pusek! no da.
    ajd ćao:D

    avatar

    17.01.2007. (19:40)    -   -   -   -  

  • -BLACKOUT-

    voooooooojim teeeeeeeeeeeee.... jedva čekam pon da se vidimo, i puno ti hvala na onoj poruci sinoć... bar si mi malo uljepšala večer! love ya!! =)

    avatar

    20.01.2007. (14:37)    -   -   -   -  

  • HIMS

    h,fora molitva! :)

    avatar

    26.01.2007. (17:29)    -   -   -   -  

  • natan z

    svaka čast! nisam ja za komentare, pusa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    27.01.2007. (12:09)    -   -   -   -  

  • sadamka

    ej! fala za komentar, kad vidim onaj gore izgubim svakiu volju za ostavljanjem komentara...
    al ok, pufa!
    pozdraf, fidimo se u školi!sadamka

    avatar

    29.01.2007. (20:04)    -   -   -   -  

  • rea

    bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbboooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    =))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    avatar

    31.01.2007. (09:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...