Komentari

avetpetarpank.blog.hr

Dodaj komentar (37)

Marketing


  • Kleine

    Inaće ti se opće ne vidi post i to me jako ljuti.Nemrem niti posta pročitati.Nekaj jebe.Daj popravi to.I napiši dugi i zanimljivi post.E imaš možda knjugu od Satana...?

    avatar

    10.01.2007. (23:36)    -   -   -   -  

  • Skingirl CoTTica

    a joj...ne znam kako ti pomoč....al imam te u linku ;)..uživaj,.

    avatar

    11.01.2007. (14:49)    -   -   -   -  

  • Avet Petar Pank

    irena zvončicaaaaaaa - ma kako ti kažeš! sjećam se da sam rekao. nisam još bio udaren alkoholom toliko tad mada mi je trebalo dva dana da pronađem vlak za čakovec iz varaždina! rekao sam da ću te nosit na koncertu i nosit ću te!još ćemo se dogovoriti. a kaj je to 25. 1. u boogalo?! i kakva ti je to rečenica u zagradi - "...naravno ako me prije doneseš do tamo donjet do tamo..." - to mi nema smisla! eto vidiš kak si puknuta!
    Stelica - je li sad dobro? da li se vidi?!
    Sexy Punkeru - Stavit ću te stavit i ja...čekaj samo...malo...hm...bum...da ti stavim prvo!

    avatar

    11.01.2007. (15:39)    -   -   -   -  

  • Avet Petar Pank

    Eh da stelica - imam knjigu Kečerovu. Ono prvo izdanje iz Jugoslavije za njegovog života još i novo Franjićovo reizdanje...

    avatar

    11.01.2007. (15:41)    -   -   -   -  

  • Skingirl CoTTica

    haha..pa znam da jesi srce,ne ljutim se ja zbog tvog mišljenja..i napisal ja da nisam ni naci ni šarp,ja sam Cotta,skinetica je zajebancija,a čelzi pizdarijica postoji jer mi je sexy,jako sexy...eto,.ajd,čekat ču...pa valjda pogodiš i staviš...heh....puSSa

    avatar

    11.01.2007. (16:24)    -   -   -   -  

  • Kleine

    Ajde molim te budi dobar pa mi posudi da malo pročitam..JAKO ME ZANIMA!Jer nemrem sve na netu nać..

    avatar

    11.01.2007. (16:58)    -   -   -   -  

  • pajasamjebemu

    sebastijan petar pank! odma na raport! koji kurac radis na tu netu? nisi otisel na more raditi? jbte!

    avatar

    11.01.2007. (18:13)    -   -   -   -  

  • novazemlja

    Eto rješenja: kao prvo cugni malo vina, pripali cigaru, dobro nategni tamo dolje u Afroditino ime. Zatim uzmeš jednu kvačicu, i tu kvačicu baciš kroz prozor. Ako si pogodio psa kvačicom (naravski, to mora biti sasma slučajno), sve će biti oke. A ako si promašio psa, onda je firefoks jednostavno otkazao. (( Krizni stožer Nove Zemlje za informatička pitanja.

    avatar

    12.01.2007. (21:36)    -   -   -   -  

  • raki

    HEJ, SAMO MI RECI JESI LI DOBIO MOJU ZBIRKU, ILI MORAM SLOMITI POSTARU OBIJE NOGE KADA GA ZATEKNEM NA CESTI? Raki

    avatar

    13.01.2007. (12:46)    -   -   -   -  

  • pajasamjebemu

    bus dosel danas van droljo?

    avatar

    13.01.2007. (13:01)    -   -   -   -  

  • Avet Petar Pank

    Hej RAKI, sori što ti ništa nisam javio no totalno neznam gdje mi je glava.Spremam se raditi na teren pa Rješavam neke usrane papire i taj rat sa birokracijom je na okrutnom osobnom nivou!Dobio sam zbirku i izrazito mi je sjela..."od onih zapaljenih salveta kraj kontenjera" koje sam nekad čitao davno samo si naučio udarat riječju na veličanstveniji Punk Pjesnički način!!No svejedno, djevojke još uvijek nemaju smisla za romantiku.Šaljem nagradni iznos za tvoje pivce!
    STELUŠKA pokušat ću naći slobodan čas i da ti dam knjigu danas ili sutra prije nego odem. Daj me kontaktni na telefon ak možeš pa da dogovorimo susret predaje zlokobnog materijala.
    PICOTTO....mmmmmmmm.....njam!
    DARAC pa gubim glavu! Idem sad šljakat i nemam vremena za raport!Ali možda nađem za zajedničku cugu...
    KRIZNOM STOŽERU NOVE ZEMLJE želim se obratiti sa pitanjem da li to može biti moj pas ili nečiji tuđi? Billy pojasni mi kakve boje mora biti kvačica i od kakvog materijala načinjena, drva ili plastike? Za cugu i cigaretu mi je naravno sve jasno i sa time nemam problema.

    avatar

    15.01.2007. (09:40)    -   -   -   -  

  • vuk

    ahoj napisal sam za berlin dole tam di su komentari da ne pišem postove dva dana za redom, nije puno love odi vidi pa reci kaj misliš; u budimpeštu bumo sad skoro išli na gbh jel bi išo s nama a? 100 kuna nekih treba sam kaj je u utorak gig. ajde živio ti meni sve je disko samo pank je tvrdokoran!
    (e i jel ima koja svirka kod vas kaj u čk sada il uskoro? pa da malo do vas navratimo pa...)

    avatar

    15.01.2007. (22:12)    -   -   -   -  

  • Avet Petar Pank

    hej VUK, budem pogledal ovo za njemačku prijestolnicu. A za Budimpešru sumnjam jer ti sad idem šljakat na teren i uopće neznam ništa. Ne bude me ni doma ni nigdje...Za svirke ti u ČK neznam. Neki koncert se planirao sad u januaru ali neznam kaj je s tim. Meni je sve punk samo disko je tvrdokoran!

    avatar

    15.01.2007. (23:59)    -   -   -   -  

  • Skingirl CoTTica

    kako da smirim te divlje nagone i višak energije,hmm?!..ma bolje da sam malo divlja,bar mi ne prilazi toliko ljudi,samo oni malo odvažniji,ooo da...prljam se,uh cijelo vrijeme...nestašluk,ne dolazim k sebi i sviđa mi se....ekstaza....hoču lizalicu!!..a nemogu sad iči da si ju kupim...i to veliku ružičastu....prekasno je....a ja tako hoču slatkiš!,..šečerna puSSa.... ;)

    avatar

    16.01.2007. (22:28)    -   -   -   -  

  • Kleine

    Dobra veće...
    Opet ne mogu nać tvoj broj...Izgubio se među knjigama i svime kaj imam!Jadna sam i tražim ga ko luđak!Ludim!Nemrem ga nać...Uopće..Ako ti se da skokni do mog bloga pa mi napiši broj...pa-pa.

    avatar

    16.01.2007. (22:44)    -   -   -   -  

  • Avet Petar Pank

    COTTALINKO, dadnem ti ja lijepu veliku ružičastu lizalicu....mmmmmmmm.......njam!
    STELA - broj ti neću ostavljat na blogu pa da mi dosađuju dosadni ljudi. imaš tu moj mail (najbolje ovaj gmail) pa me kontaktiraj tamo svojim i ja ti na mejl pošaljem broj!

    avatar

    16.01.2007. (23:20)    -   -   -   -  

  • Kleine

    OKEJ!MOŽE!

    avatar

    16.01.2007. (23:46)    -   -   -   -  

  • walter e. kurtz

    drug tito je reko:tehnologija narodu!evo dobili tehnologiju al se neznamo njome koristit

    avatar

    17.01.2007. (09:07)    -   -   -   -  

  • iiire d zvonččica

    ma nemam pojma kakva je to rečenica...pitaj ju jel joj dobro, možda joj je zlo pa je takva???
    A za 25.si vjerojatno več saznao šta je (no more idolsi, bakterije, vibratorsi i subsi...),i nadam se da dolazis na ples...i dobra vijest je ta da morem hodat, al onak metar na sat...tak da se moremo napit i isplesat u četvrtak!!!!
    A to za vlak ti vjerujem, jer sam ja došla oko 2 popodne na kolodvor da grem doma, a vi ste u onoj birtiji spavali na stolu u razlivenom piću!i baš ste djelovali, onako veselo i puni života...
    pozdrav Petrice!

    avatar

    19.01.2007. (17:04)    -   -   -   -  

  • Skingirl CoTTica

    ako je lizalica tako mmmm,,,njam!-onda te držim za riječ,.sljedeči put kad se vidimo,dužan si mi ružičastu lizalicu ;)

    avatar

    20.01.2007. (14:27)    -   -   -   -  

  • Kleine

    da.

    avatar

    20.01.2007. (23:17)    -   -   -   -  

  • Avet Petar Pank

    IRENA ZVONČICA - nedem na teren šljakat jer sam našao doma posao pa dolazim u zg na koncert. a ak ćeš ti plesat s tom rascopanom nogom..pa izgledat ćeš kao pijani gusar s drvenom nogom. Radije se pazi. A što nisi došla k nama pit u birtiju. ja se toga uopće ne sjećam da smo spavali na stolu, ja znam da su mene probudili u WC-u ?!?! Nisam uopće znao da si prolazila pored. Jebiga.
    COTTYBOY - lizalicu dobijaš lijepo upakiranu.......... ;) prvom prilikom!
    Hej STELA - Što DA?!

    avatar

    21.01.2007. (11:06)    -   -   -   -  

  • iiire d zvonččica

    ma jok.Ja ću sjest za šank i pravit kućice od boca i čaša...ma došla sam na kavu tam ujutro, i probudila te kad sam došla (na što si samo nešto progunđao), a kad sam odlazila sam te tolko stresla da si čak dignuo glavu i nešto promrmljao, al nije bilo baš jako razumljivo...a šta u WC-u od birtije il kolodvora??

    avatar

    21.01.2007. (11:26)    -   -   -   -  

  • Avet Petar Pank

    jebote!!!!!!!!!!! pa ja tebe uopće nisam skužio da si bila tamo!!! ja se uopće ne sjećam!!! prije toga smo se oblokavali u čekaonici na kolodvoru i ja sam se tamo pokačio sa nekim drogiranim kretenom pa mi je majmun prijetio da će dovest ekipu iz kvarta cijelu a ja sam opet bio lud i nabrijan i čekao sam sa nadom da će ih biti što više ali ništ...tamo smo u tu birtiju otišli i pokupili neku githic curu a i nekog lika koji je negdje spizdio 2000 kuna. i špigel je opet bio dobrodušan...dovraga, pa po pet runda sam imao ispred sebe. pelinkovci, rakije, pive bambusi...a probudili su me u WC-u birtije...katastrofa! kao spavao sam tamo na podu pun kurac vremena! pili smo tamo od 5 ujutro do 5 popodne! tad nas je vlasnica molila da moramo izaći jer oni imaju tamo neku zabavu, svadbu mislim. ali nismo htjeli pa nas je potkupila sa 2 litre vina. takvi smo otišli papati fino u neki restoran, nemam pojma koji....

    avatar

    21.01.2007. (12:12)    -   -   -   -  

  • zaboravljeni oi kontinent

    dolazis na subse...lijepo...onda cemo se konacno upoznati i razmijeniti stogod.pozdravi ono sto te uzbudjuje...mmmm...khm... ;)

    avatar

    21.01.2007. (18:23)    -   -   -   -  

učitavam...