Komentari

peytonravens.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Alone

    istina promjene mogu biti dobre a i loše, u biti u svakoj promijeni ima nešto loše a inešto dobro ovsino što vidiš u promjeni i što očekuješ. a sad ako se osjećaš dobro zbog projeme to je odlično, svakome treba malo sreće a sad u kojoj mjeri to ovisi o samom čovjeku i želji da bude sretan a opet ovisi i o okolnosima ali ako se nešto želi onda se potrudiš da to i dobiješ a što se tiče grižnje savijesti zabravi to je besmisleno, ok možda malo ali ne toliko da se zapitaš kaj će ti tolika sreća zato što danas tebi cvatu ruže sutra će nekom desetom, tužno ali istinito, ne mogu svi odjedamput biti sretni jer da je to tak pa danas ne bi bilo ratova, političara;P i drugih gluposti

    avatar

    09.01.2007. (03:28)    -   -   -   -  

  • Alone

    uživaj dok možeš tko zna kad ćeš dobit opet priliku da budeš tako sreetna, ali čuj može ti biti gore a i bolje to nitko nezna, takav je život, varljiv i iznenađujuć...stoga uživaj u tim trenucima ...svi živimo za neku prošlost i budućnost a što je sa sadašnjošću, ona postaje nekon nekog vremena prošlost i onda tek uživamo u njoj, to je krivo uživaj sad da ti poslije bude još bolje...;)

    u komt si mi napisala da bi me htjela bolje upoznat e vidiš i ja bi tebe...ali kad neznam kak icq očito ne funkcionira...jel imaš mail?

    avatar

    09.01.2007. (03:32)    -   -   -   -  

  • Dreamer-ica

    ako su promjene za tebe odlične,onda neka traju i dalje........ne moraš sve analizirat-opusti se,jer život je prekratak da bi ga potrošili na to šta drugi misle o nama i kako će oni reagirat....kome je stalo do tebe shvatit će te.......a ta osoba koja pokušava sredit svoj život,i do koje ti je stalo-nemoj se osjećat krivom jer si sretna,nego pokušaj joj pomoć da i ona sredi svoj život.......ako možeš......ali nikada se nemoj osjećat krivom jer si retna.....jer je sreća često kratka i treba iskoristit sve ono pozitivno šta nam pruža........pozz

    avatar

    09.01.2007. (10:33)    -   -   -   -  

  • Sarimmi Queen

    Evo odavno nisam ostavila ni jedan komentar ali napkon sam se vratila blogu. Ma ako si napokon sretna zašto razbijati glavu s nepotrebnim problemima? To je kao da tražiš problem kojega nema samo da ponovno budeš zabrinuta..

    avatar

    09.01.2007. (11:41)    -   -   -   -  

  • jedna mala

    a vidiš moj problem je šta se ja brzo naviknem na sreću pa mi posli bude teško...ne zamaraj se komentarima drugih ljudi...koga briga šta su oni ljubomorni na tebe...i još nešto,ne osjećaj grižnju savjest ako si sritna,a ljudi oko tebe nisu...sreća ko i tuga,dođu i prođu...i to najčešće nenadano...uživaj u njoj...šaljem ti pozdrav!

    avatar

    12.01.2007. (19:46)    -   -   -   -  

  • Maja

    ej,nisan znala da se ti ovako ponekad tužno,tužno osijećaš i teško mi je zamislit tebe bez osmijeha..:)
    (često te čitan,al evo prvi put komentiran)
    tila bi ti reć da se okreneš onoj veselijoj strani života i počneš gledat stvari drugin očima..drago mi je zbog tebe i svega lipoga šta ti se događa i šta se može dogodit..
    naravno,slažen se s anđelon i svime šta je napisala u prošlom komentaru..i da je svaka promijena dobrodošla a pogotovo ako sa sobom donosi optimizam,sriću..
    eto,nadan se da će sve bit dobro a ti sama znaš šta je najbolje za tebe-vidimo se!

    avatar

    13.01.2007. (21:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...