Komentari

bubuleje.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • McFather

    Cini mi se da Biba pomenuo skoro sve vazno i na globalnom i na bubulejskom planu... Ako je vreme da se sve na kraju godine (kao bajagi) presaberemo, onda(k) ja mogu reci da je "ova godina mozda i bila dobra za covecanstvo, ali za mene je bila porazavajuca!":))) - rece Danilo Bubuleja u "Varljivom letu '68"... Zbilja cini mi se da je za mene kao McFathera ova godina bila jedna od boljih iako mi se to tako ne cini na prvi pogled jer sam ponekad isuvise sklon skepticizmu (prilicno rasirenoj osobini medju svim Bubulejama). Eto, kupio sam afto, bijo na moretu (istina samo 5 dana), zaljubio se, izaso na televiziju i pobedijo na kvizu, igro prvi put sa Bubulejama u finalu i prodao loptu protivnicima za pobedonosni gol (al' ko ga j..e), par puta se lepo napijo i proveo... I stvarno sta vise ocekivati od zivota?
    Dakle, porucujem svima - Budimo zadovoljniji sobom kad za to imamo razloga!
    Ako mogu i neke zelje za sledecu godinu, evo ih samo dve ovog puta: Da dobijem vizu za Ameriku i odem da posetim sestru i vidim kako je stvarno tamo, i da Bubuleje osvoje neki trofej u sledecoj sezoni (makar i da izmislimo neki u kome bi pravo nastupa imale samo one ekipe koje do sada nisu nista osvojile, iako mi imamo taj jedan nacionalni kup) a ja da dam gol u finalu:)
    Eto, ja toliko a voleo bih sada da cujem i druge Bubuleje ako ih uopste i ima ovde, jel se oglasavamo samo Bitchko, Biba i ja...

    avatar

    29.12.2006. (13:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...